Close
Faqja 16 prej 35 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 348
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Definitivisht ky rast ne menyre perfundimtare e konstaton nje teori tashme te vertetuar se Populli Serb eshte popull i poshtert dhe se me kete poshtersi jan nr 1 ne evrop dhe konkurent te denje per bot.

Me sport po e shpreh kete poshtersi, po ne fusha tjera???
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga FK-PaRtiZoNi Lexo Postimin
    Kjo ndoshta është një fillim i asaj "proteste" që pritet të ndodhë sonte në orën 19:00 përballë ambasades Serbe në Tiranë
    http://www.youtube.com/watch?v=QWr_b...yer_embedded#!
    Bravoooooooooo ashtu duhet.Shqiperi Etnike.............
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

kan ngel keq fare

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    nai koment nga Italia??!!!!!!
    Komentet e kolegeve te punes jan habit me kafsherin e keture tifozave e shumica prej ture e sa kan kuptu ca flamuri po digjnin.
    Ku eshte nje minus i madh per serbet .
    Shqiptarve nuk na besonin shum bota dhe me keto veprime shohin se cfar paste jan kta serbet.
    Me 25 tetor u mblidhte parlamenti evropian me vendos daten e hyrjes se serbis ne evrop te bashkuar pas lirimit te visave ne 2009.
    Me kete qe ben besoj se i ben dem vetes shum,e shpresojme qe mos ndryshoj gje per ne.
    Ndryshuar për herë të fundit nga altint71 : 13-10-2010 më 08:56

i/e regjistruar Maska e ujkus
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    tani ajo qe dogjen ata nuk eshte lecke po gjaku yne .megjithate shume e kane djeg ate flamur dhe te me bukur eshte valevit perseri ai . megjithate serbet po tregojne se europa eshte gabu qe u ka besu per 1000 vjet .

TOMORROW NEVER DIES Maska e A.V.A.T.A.R
    Anëtarësuar
    28-01-2010
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    272
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Jo, ne kurre nuk duhet te djegim flamurin serb. Te djegesh flamurin e nje vendi eshte shenje inferioriteti ndaj atije vendi. Une ndihem krenar qe serbet na dogjen flamurin tone, kjo do te thote se na kane frike, se na konsiderojne. Edhe flamuri amerikan digjet neper bote, por Amerika ecen perpara krenare. Bile flamuri amerikan eshte flamuri qe digjet me shume ne bote.

ke te drejte...le ta djegin , prap se prap ne ecin perpara...

edhe Kosova kur u shpall pavaresi serbet dogjen te nesermen nje dogane ne kufi..
    po faktin qe jemi te pavarur se ndrron askush

Kosova, Shqiperia ...vellezer 4 ever

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-06-2008
    Postime
    83
    Kam disa pyetje shumë të thjeshta;
    -A ka ndonjë reagim zyrtar nga ambasadat tona në Itali,sepse me sa di janë dy ;nji e Kosovës e nji e Shqipërisë ?
    -A kanë reaguar qeveritë tona,mendoj në autoritetet zyrtare të Prishtinës e të Tiranës,me ndonjë demarsh pranë autoriteteve të Italisë,në UEFA,BE e institucione tjera ?
    -Deri kur do luajmë symsheltas, para disa dukurive që vërtetë janë neveritëse karshi këtij kombi ,jo vetem nga ekstremistë primitivë serbo-grek e taleban?

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Foto nga: Skysports.com

http://www.skysports.com/story/0,195...443148,00.html

Ministri i jashtem serb Vuk jeremiq, e kishte thirr ne telefon menjeher pas ndeshjes, franco fratinin per ti kerkuar falje.

Ndersa sipas disa analisteve nje nder arsyet e kesaj revolte paska qen edhe kjo:

Political Protest Against Hillary Clinton & USA

As this is a football website, we don’t plan to delve too far into politics. But, it doesn’t take too much research to recognise the problems between Serbians and Kosovans. US Secretary of State Hillary Clinton is currently in Serbia as American push for Kosovo to become officially independent. Hillary and her husband – former American president – Bill are huge hate-figures in Serbia. This explains the burning of the Albanian flag during the game.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 13-10-2010 më 09:31
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    avash ore!!!
    para 10 vitesh ne kosove valeviteshin flamujt kuq e zi kudo, kurse ne shqiperi shihje vetem flamuj italiane, gjermane, angleze etj...

te kishin shqiptaret e shqiperise gjysmen e patriotizmit dhe atdhedashurise se atyre te kosoves, do ishin ne rregull......
    Edhe ne Amerike shef 100 here me shume flamuj shqiptare sesa ne Shqiperi. Besoj se vjen nga fakti se ne Shqiperi dihet qe je shqiptar, s'ke nevoj t'ja tregosh ndokujt.

Citim Postuar më parë nga FK-PaRtiZoNi Lexo Postimin
    Kjo ndoshta është një fillim i asaj "proteste" që pritet të ndodhë sonte në orën 19:00 përballë ambasades Serbe në Tiranë
    http://www.youtube.com/watch?v=QWr_b...yer_embedded#!
    Budalliqe kalamajsh.

Pergjigja me e mire do te ishte nje nje deklarate nga qeveria jone duke denuar kete akt ku eshte djegur flamuri i Shqiperise. Biles ta nxjerri edhe nje deklarate Kosova per te tall b*then duke shprehur shqetesimin per kete konflikt te panevojshem mes dy fqinjeve te tyre, Shqiperi dhe Serbi.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Edhe ne Amerike shef 100 here me shume flamuj shqiptare sesa ne Shqiperi. Besoj se vjen nga fakti se ne Shqiperi dihet qe je shqiptar, s'ke nevoj t'ja tregosh ndokujt.
    une kete vere isha ne stamboll. shihja flamuj turq cdo 100 metra. kudo.
    edhe turqit e dine qe jane turq e nuk kane nevoje t'ia tregojne ndokujt...

ne shqiperi nuk eshte aspak keshtu...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 16 prej 35 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •