Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Hajt ardhshin e mos u kthefshin ishalla!
    Posi mer mos u ktheshin!!! U ktheshin nga kan ardhur, bilese edhe me 200 000 tjere. Theshin qafen andej nga Karpatet.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Kthim prapa ne Kosove nuk ka. Serbet sado qe do te mundohen te provokojne ajo "loje" morri fund. Tani, nese duan te shkojne te marrin pjese ne nje ceremoni fetare nuk eshte krim. Bile me mire te shohin me syte e tyre se Kosova tashme eshte e lire dhe se eshte demokratike, eshte Europiane le te shqyejne syte se ajo qe bene ishte nje gabim. Mire eshte qe organizatat fetare te mos ngaterrohen ne kete ceshtje qe te mos kete komplikime, tashme Kosova eshte shtet dhe shteti ben ligjin.
    Paqja le te pushtoje shqiptaret!
    Amin!
    Paqe!

Problemi eshte, qe irnej eshte politikan ! Dhe kjo u verejt heren e fundit kur ishte ne kosove.

Luftëtar Maska e Veton-Pz
    Anëtarësuar
    31-08-2010
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    26

“Tadiçin nuk ua solla unë, atë e solli Qeveria”.

Pankartë kundër Tadiçit !!!

Kjo pankartë është vendosur në bustin e Heroit Kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeut.

Duke zëvendësuar thënien e Heroit tonë të madh “Lirinë nuk ua solla unë, por e gjeta në mesin tuaj”, me këtë parullë kundërshtohet ardhja e Boris Tadiçit, në Kosovë, me parullën “Tadiçin nuk ua solla unë, atë e solli Qeveria”.

Naser I. RAMADANI/KI/
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 04-10-2010 më 10:19
    Ç’mund të jetë më e çmueshme, sesa të jesh çdo ditë në komunikim me mendjet më të mira.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Kush u arrestu aaaaaa???!!!!!!!!!,ai ZOT kurr qita politikan nuk ka me ta arrestu askende.

Po ne kem faje,qe nuk kemi dal e mi ja fute ja 20 bomba ne autobusa,dhe e kishin pa se a do te vijne me.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Hajt ardhshin e mos u kthefshin ishalla!
    imarshin edhe kta qe na kan ngel ktu e thefshin qafen,a pa po te duken c'kan mbet aa!
    Dje tek sa po shetisja me ran ne sy 3 autobus me kryaq perpara ,mu duk sikur qytateret tjer nuk i vrejten,tek po ua ngritja dy gishtrij mbase ju vje shkieve inati ...cigaren qe po mbaja ne mes gishtrinjeve ra ne tok as tre tym nuk i ngreha.Paj sherr prej tyre veq kemi pa.

qeni i keq ta sjell ujkun ne shpi.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    [A=illyrian rex;2883849]Drenicaku, me situaten ne Mitrovice natyrisht qe nuk mund A jete i kenaqur askush qe i thote vetes shqiptar. Por A fajesohet Policia e Kosoves per gjendjen atje eshte mese e tepruar. Policise se Kosoves i nevojiten detyra dhe urdhera, e ato urdhera jane pak te komplikuara kur eshte ne pyetje Mitrovica. A te kujtohet rasti i festimit te pervjetorit ne Gazimestan (para dy vitesh nese nuk gaboj) kur iu liruan duart per veprim PK-se. Cka ndodhi?...i zhveshen nje nga nje te gjithe shkijet dhe i kthyen andej kah kane ardhur...
    Duhet te jemi pak me realist. Ne çlirimin e Kosoves fatkeqesisht kane kontribuar edhe te huajt, si rrjedhoje e kesaj deshem apo nuk deshem kemi hyre ne obligim ndaj tyre. Jane A qe i mbajne freret e zhvillimeve te medha ne Kosove. E kur kesaj ja shtojme edhe servilizmin e udheheqesve tane e merr pergjigjen e duhur.

O zotri une e kuptoi situaten en mitrovice qe nuk mvaret nga shqiptaret fare,por nuk mund ta quajm nje polici te sukeseseshme kur akoma nuk ka pas rastin te deshmohet perveq ateher kur sulmoi albin kurtin dhe shoket e tij duke i rrahur,ti duhet ta dish edhe skandalin e hajnis mbrenda policis dhe askush nuk ka dhen pergjegjesi.
    Ishalla nuk na bjen me provu se une nuk kam besim ne ta aspak,e para profesionalish jan nen qdo nivel kan te kryer ndonje kurs dhe asgje tjeter.Krert e policis jan kryesisht njerz te afert te nje partie dhe si e till eshte partiake.
    Pastaj gjendja ne trafik eshte katastrofale fal edhe punes se policis,krime ke sa te duash,njeriu nuk eshte i sigurt as ne shtepi te vet,prandaj ne mund te them se kemi polici e cila ka fillua ti merr kembet her duke u rrezua e her duke u quar si femija kur ti merr kembet,por ta krahasosh siq ben ti si polici me te mire te rajonit eshte iluzion.

>_Ilirian_>eshte, qe irnej eshte politikan ! Dhe kjo u verejt heren e fundit kur ishte ne .

Le ta marrim ashtu si thua eshte politikan.
    Degjo ketu dhe vere veth ne vesh.
    Nuk ka nga e dredh byt..en serbi tani ia uli koken USA dhe EU(me pak). Tani Serbia ashtu si edhe Kosova drejtohen nga USA.

Irinej eshte nje njeri shume i zgjuar per te ardhur ne ate fron kaloi ne shume filtra, nuk eshte extremist, thjesht lufton qe populli i tij te gjeje nje foleze te ngrohte ne gjithesine e Krishtere per te mbajtur lart moralin e vazhdimesise se jetes. Si do ti apo une?- Te shkeputet nga politika e shtetit qe ai jeton? jo askush nuk e ben. Pra mire behet per Kosoven te vije te zbuten serbet dhe te gjehen te perbashketa midis dy popujve dhe serbet e kane kuptuar kete.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kryqi i Paqes : 04-10-2010 më 14:20
    Paqe!

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    A ka ndonje raport sado te thjeshte kisha ortodokse serbe me A shqiptare a jo? Mos e keqkupto pyetjen se nuk eshte provokative.

Eh, t'ish kone Noli gjalle s'i kishin pa shkiet me sy kishat per ni kohe te gjate...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 04-10-2010 më 15:16

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    EULEX-i arreston një serb në Veri

Nga Jeton Musliu më 04 tetor 2010 në ora 17:33

(E plotësuar)
    Misioni i EULEX-it njofton se ka arrestuar një gangster serb në veri të Kosovës. Operacioni u realizua nga trupat speciale.

Përmes një komunikate për media, EULEX'i sqaron se zyrtarët e Departamentit Ekzekutiv të Policisë së EULEX-it dhe Departamenti i Policisë Speciale të këtij misioni, kanë arrestuar një person në veri të vendit.

“Personi i cili i takon moshës afër të tridhjetave, dyshohet për tentim vrasje, armëmbajtje pa leje dhe shkatim të rrezikut të përgjithshëm”, thuhet në këtë njoftim zyrtar.

Sipas zyrtarëve të EULEX-it, hetimet janë duke u kryer nga policia e këtij misioni nën mbikëqyrjen e prokurorit, gjithashtu të EULEX-it, të Gjykatës së Qarkut në Mitrovicë.

“Fletë arrestimi për të është lëshuar nga gjyqtari i procedurës paraprake të Gjykatës së Qarkut në Mitrovicë”, thuhet në njoftimin e këtij misioni, duke sqaruar se i njëjti do të dalë para gjyqtarit në mundësinë e parë që do të krijohet.

Arrestohet një serb për kontrabandë në Veri

Burime të Expressit bëjnë të ditur se njësitë speciale të Policisë së EULEX-it kanë arrestuar të hënën një serb në veri të vendit, i cili dyshohet për kontrabandë.

Por, i arrestuari me mbiemrin Vujevic, dyshohet edhe për tentim vrasje dhe për disa vepra të tjera të rënda penale.

Aktualisht i njëjti është nën arrest kurse detaje në lidhje me këtë rast pritet që EULEX-i t’i publikojë pak më vonë.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •