I nderuari anëtari i FSH Llapi,
Po më vjen keq që erdhët deri në këtë pikë sa të ziheni gati me të gjithë forumistët disa nga të cilët i konsdideroj si djem shumë të mirë. Para se të ankoheni për sjelljet e të tjerëve bëjini pyetje vetes se si jeni sjellë në të kaluarën me këta forumistë duke përdorë metodat më të ndyra të diskualifikimit, shantazhit e fyerjes.
Askush nuk ka asgjë kundër përcaktimeve tuaja politike të cilat partinë ku militoni Ju e kanë bërë në dy zgjedhjet e fundit si partinë më të madhe në Kosovë.
Ju mbase edhe e fitoni bukën e gojës për Ju dhe familjen tuaj në këtë mënyrë në një kohë kur më kollaj fiton një green card për Amerikë se sa të gjesh një vend pune në Kosovë dhe ate me çmimin e të qenit gjithnjë i uritur...
Mos harroni se partitë e liderët shkojnë e vijnë dhe liderë e parti shumë më të mëdha e më të fuqishme se PDK e Thaçi tashmë i ka mbuluar pluhuri i harresës dhe përçmimit.
Ngelet populli, ngelet e vërteta dhe ngelen gjurmët e civilizimit tonë në një periudhë të caktuar kohore. Civilizim që Ju nuk e përligjët duke qenë anëtar i këtij forumi.
Askush nuk po ju detyron ti ndërroni bindjet tuaja politike por ama mirësjelljen na e keni borgj të gjithë anëtarëve të forumit.
Me shpresën se kjo do të jetë e pranishme në postimet e Juaja të ardhshme
pranoni edhe ndjenjën time të respektit për koherencën tuaj fataliste...
l.b
Krijoni Kontakt