Close
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 115
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    As ti s'je nga Shqiperia......si ke fytyre e pellet????!!
    Dhe shyqyr Zotit qe nuk jam nga shqiperia ,po ti perse pellet ???

Atehere ca dreqin ke qe fut hundet ne nje teme ku krenohen shqiptaret e Shqiperise? E sidomos kur ju falke Zotit qe nuk qenke nga Shqiperia as nuk meriton te jesh me ne kete forum shqiptaresh te te gjitha trevave te cilet Shqiperine e kane nenen e tyre.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    darius , po ti perse nxehesh, ju cdo here keni futur hundet tek temat islame dhe keni share ofenduar dhe tani ju vjen rende se ne diskutojme per ceshtje krishtere,

pastaj ju te Shqiperise nuk keni te drejte te krenoheni me nje Jugosllave

Une nuk fus hundet ti qurravec po jam smod i forumit dhe eshte detyra ime te kontrolloj cdo teme. E ke te qarte kete? Dhe here tjeter mos me fol mua me ate ton se i kemi drute e shkurtra bashke.

Tani per temen, ajo qenka jugosllave, po ti ashtu e konsideron veten?

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Se ka dasht ajo vendlindjen as popullin e saj,

ajo ka dasht kallkuten njerzt e zi dhe atje asht varros bash me pasaport indian,

qysh e ka dasht edhe e ka gjet ja paft hajrin,

per mu asht nje kerkushe e huaj me pasaport indian nga kallkuta

keshtu ka vepru edhe ajo me shqiptar sidomos me te kosove dhe maqedonis.
    Pse sjell perqarje mes shqiptarve ??
    Po te ishte muslimane, se paku me emer ndryshe kishe me vepru ti, nqs nuk te intereson per te, te lutem mos posto asgje hiç se keshtu na akuzojn me pas te gjithe muslimanve.
    Se paku te kesh respekt per nje figure siç ishte, Nena Tereze.

Citim Postuar më parë nga sheki51 Lexo Postimin
    Po nene tereza nuk ka qene nga shqiperia , nuk e di si guxojne te festojne nje feste per nje njeri me shtetesi Jugosllave
    O njerez , respektojini figurat e cdo kombi e mos i shani ata/ato .
    C'rendesi ka se si kane qene ata/ato si njerez ....perderisa nje popull i do e i respekton , atehere nuk eshte mire ti mbani keto figura neper goje.

U takon akademikeve te sqarojne karakteret e tyre , e jo neve.

Smth_Poetic
    Ndryshuar për herë të fundit nga The_Capital : 03-10-2010 më 15:51
    Burri 1 X flet !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Une nuk fus hundet ti qurravec po jam smod i forumit dhe eshte detyra ime A kontrolloj cdo teme. E ke te qarte kete? Dhe here tjeter mos me fol mua me ate ton se i kemi drute e shkurtra bashke.

Tani per temen, ajo qenka jugosllave, po ti ashtu e konsideron veten?
    Dtth ti na qenke xhandari i forumit , mire me behet qejfi. Shiqo Darius kete punen e tonit do e kuptoj si kercnim nga ana yte per postimin qe e bere, a nuk eshte e drejta ime te shprehem lirshem? , a nuk eshte forum demokratik,? apo genjehem , si duket sipas kercnimit tend me jep te kuptoj se ketu ka censure, dhe censurat dihet se kur kane qene ne mode ne kohen e komunizmit ,nese nuk gaboj.

Sa per temen , po ma thuaj ,ku dhe kur ka lindur nene tereza ?

UNE JAM 100 % SHQIPTAR , edhe ashtu me shkruan tek deshmia e nacionalitetit,po ti si te shkruan??

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga The_Capital Lexo Postimin
    O njerez , respektojini figurat e cdo kombi e mos i shani ata/ato .
    C'rendesi ka se si kane qene ata/ato si njerez ....perderisa nje popull i do e i respekton , atehere nuk eshte mire ti mbani keto figura neper goje.

U takon akademikeve A sqarojne karakteret e tyre , e jo neve.

Smth_Poetic
    Capital ,perkundrazi une e nderoj shume nene terezen per ate qe ka bere, ka qene humaiste ,ka ndihmuar te varferit , por ka nje keqkuptim ketu ,

nene tereza ka qene figure kishtare krishtere-katolike dhe kete se mohon kush ,por ka nje grup njerezish qe mundohen ta bejne FIGURE KOMBETARE qe seshte e vertete, nacionaliteti i saj ka qene diskutabil cdo here ,sepse ajo vete asnjehere nuk e ka deshmuar nje gje te tille , bile ajo nuk ka ndihmuar asnjehere shqiptaret qofshin musliman ose katolik, ketu eshte poenta

A ESHTE NENE TEREZA FIGURE KOMBETARE APO KISHTARE ?

per kete duhet te diskutojme ,

nese ADEM JASHARI ESHTE FIGURE KOMBETARE ,PERSE NUK FESTON BOTA MBARE??

por feston BOTA KRISHTERE PER LINDJEN E NENE TEREZES

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    [QUOTE=sheki51;2884217]
    Dtth ti na qenke xhandari i forumit , mire me behet qejfi. Shiqo Darius kete punen e tonit do e kuptoj si kercnim nga ana yte per postimin qe e bere, a nuk eshte e drejta ime te shprehem lirshem? , a nuk eshte forum demokratik,? apo genjehem , si duket sipas kercnimit tend me jep te kuptoj se ketu ka censure, dhe censurat dihet se kur kane qene ne mode ne kohen e komunizmit ,nese nuk gaboj.
    Eshte e drejta e sejcilit te thote gomarlleqe sa te doje, ne shtepi te vet!!!Ketu, ne kuvend, gomarlleqet me karar..!!!!
    Sa per temen , po ma thuaj ,ku dhe kur ka lindur nene tereza ?
    Ka lind ne Shkup, e atehere??!!!
    UNE JAM 100 % SHQIPTAR , edhe ashtu me shkruan tek deshmia e nacionalitetit,po ti si te shkruan??
    I ke bere analizat e gjakut ti Sheki-shiki-java??!!!
    Jarigas

Mos humbni kohe keshtu, ata qe e adhurojn figurën "Nënë Terezës" jan besimtar të krishter. Eshte e drejta e tyre te besojn ne cfar ata e konsiderojn si te vertet. Ne themi shkurt, te mos na impunojn neve kete figur duke ndertuar busta, emertuar rruge, aeroporte e spitale meqe jemi shtet Laik ! Dhe pjesa tjeter nuk i takon besimit te krishter. Pra s'kerkojm as me pak e as me shume se sa respekt !

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Mos humbni kohe keshtu, ata qe e adhurojn figurën "Nënë Terezës" jan besimtar të krishter. Eshte e drejta e tyre te besojn ne cfar ata e konsiderojn si te vertet. Ne themi shkurt, te mos na impunojn neve kete figur A ndertuar busta, emertuar rruge, aeroporte e spitale meqe jemi shtet Laik ! Dhe pjesa tjeter nuk i takon besimit te krishter. Pra s'kerkojm as me pak e as me shume se sa respekt !
    Askush nuk e "adhuron" figuren as Nënë Terezen por ajo nderohet, e pra sa per te kuptuar ti i nderuari miku im i dashur Iliriani, degjoje mikun tënd tonin77 , Nënen Tereza nuk e nderon vetem komuniteti katolik por bota mbar dhe ky nderim ju ka dhënë shume e shume vite para qe shumica e shqiptareve ta nihnin atë. Kjo jo pse nuk u ka interesuar shqiptarëve, por ishin te izoluar shqiptarët dhe nuk kishin informacione te mjaftueshme se çka po zhvillohet ne botë.

Pas çlrimit nga roberia, shqiptarët u njftuan me realitetin ne botë si dhe edhe per vepren e madhe te Nënes Tereze dhe shume figurave tjera qe i njeh historia, pra frymuan lirisht. Te gjitha ato figura u vendosen ne vendin e merituar me nderime nga shqiptarët dhe ato figura nderohen dhe respektohen per jetë. Populli Shqiptarë krenohen me ta. E pra, edhe Nëna Tereze eshte njera nder ato figura qe populli shqiptar i don dhe i nderon. Ata qe nuk ja duan te miren Shqiptarisë, e luftojnë historinë e lavdieshme te shqiptarëve, kjo bëhet duke luftuar figurat e ngritura te Kombit tonë si psh Nënen Tereze.

Ilirian, unë jam i bindur qe ti nuk je njëri nder ata?!
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •