argumentin e ke fare te qarte , por ti , ashtu si edhe te tjeret si ti mundohen te gjejne argumente , tani qe u kerkohen,por jo,
kto argumente duhej t'i dinit para se te fillont te besonit se Zoti paska emer personal,
pra keni besuar pa argumente e fakte te qarta dhe kjo nuk eshte rruga e Zotit , sepse rruga e Zotit eshte keshtu;
12:108. Thuaj: Kjo λshtλ rruga ime, e vλnλ nλ fakte tλ qarta, e qλ unλ thλrras te All-llahu, unλ dhe ai qλ vjen pas meje. Larg tλ metave λshtλ All-llahu, e unλ nuk jam nga idhujtarλt.
Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT
qe greket i kane perkthyer , a nuk eshte argument per ty ,qe keto fjale edhe perkthehen ?
se pse nuk i kemi perkthyer neve ne shqip , kjo sdo te thote qe shtete te tjera nuk i kane perkthyer ,
ky eshte argument , sa per te rrezuar teorine tende te mosperkthimit,
por edhe sikur te mos ishte keshtu , perseri fjalet shqipe Perendi dhe Zot , Krijues , i Plotfuqishmi etj , a nuk jane emertime per Zotin? e pse duhet te perdor nje fjale arabe me te njetin kuptim , perderisa e kam ate fjale ne gjuhen shqipe,
nuk arrij t'a kuptoj arsyen,
pse a nuk therras Zotin me fjalet Zot, Perendia, Hyu, Krijuesi, I Perjetshmi, I Gjithpushtetshmi etj, a nuk kane keto fjale kuptim ne shqip?
e pse duhet te perdor nje gjuhe qe nuk e kuptoj !!
heheheh tani ju ka ngele te beni muhabet me Banin , a ishte keshtu apo jo , ai tjetri po Miriam ashtu ishte dhe hahahaha , hihihihihih ????? dhe pastaj nj ??!!! dhe ne fund nje buzeqeshje si kjo lulja e diellit![]()
ti , vetem besimtar ne Zot nuk je , ti je besimtar i djallit.
e kuptoj shqetesimin tend ,keto argumente te ulin moralin dhe ashtu ne ankthin e atij qe nuk ka me shpese , dergon mesazhe private ofenduese,
t'a kuptoj plotesisht shqetesimin , edhe une po te isha ne vendin tend do merzitesha shume ,
por ja qe nuk jam ne vendin tend , sepse kam zgjedhur te besoj Zotin e jo nje Zot qe ka nje emer personal me origjine arabe,
ju nuk beni gje tjeter , vecse shtremberoni te verteten,
dhe tani , sefundemi , perpiqeni te kapeni mbas degash , se trungu ju iku,
turp dhe neveri , per njerez si ju.
Me fal por vetem per faktin qe ka studiuar ne Egjipte nuk do te thote qe eshte i besueshem ne ato qe thote dhe ne ato qe shkruan
KA patur dhe ne kohen e Profetit Muhamed a.s njerez qe qendronin afer profetit gjate gjith kohen dhe kur vinte puna i trasformonin fjalte e tij
Ka njerez dyfytyrse sa te duash nuk mund ti besosh cdo kujte qe mund te shkruaj nje fjale ose te thote nje gje ne lidhje me Islamin se e ka te vertet ballafaqohe njeher se cfar kan then dijetaret e tjer rreth asaj ceshtje dhe pastaj shiko vertetsin e info qe ka dhe personi
Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.
Krijoni Kontakt