Close
Faqja 27 prej 47 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 465
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    [6:38] Të gjitha krijesat në tokë, dhe të gjithë zogjtë që fluturojnë me krahë, janë shoqëri si ju. Nuk lam asgjë jashtë këtij libri. Te Zoti i tyre, të gjitha këto krijesa do të mblidhen.

Kur thote Zoti nuk lam asgje jashte ketij Libri, besimtari eshte i bindur 100% qe nuk la asgje jashte ketij Libri.

Mos me thuaj se e beson cdo shkronje te Kuranit.
    nuk kam qka te bisedoj me me ju ju jeni njerz te humbur edhe pytjet me te leht sket ne gjendje me me kthy pergjigje tash ju njof se qfar jeni dhe skam deshir me shum tju njoh dhe keni deshir vetem te beni perqarje

edhe une para se te behesha besimtar kam mendu si ju mirpo me von e kutptova se feja nuk duhet te pershtatet sipas epsheve te njeriut por njeriu duhet te pershtatet sipas fes sepse qdo njeri qe i ndjek epshet e veta do jet njeri i humbur ne te dy botrat

pytja e fundit qe po ta bej lidhur me ket tem te lutem qka do te thot ky ajet per ty lexoe shum her dhe me vemendje dhe mos me kthe pergjigjen pa e kuptu
    "Dhe Ne ta zbritëm [O Muhamed] përkujtuesin dhe këshillën [Kur'anin] që të mund t'u shpjegosh njerëzve çfarë u është shpallur atyre, dhe se ndoshta do të mendojnë". [Nahl, 44]
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    pa na i sill ato prova qe une meritokam vdekjen, vetem se provat per kete duhen te jene shume bindese, behet fjale per vrasje, e para se ta kryesh ti ilirjan ate duhet t'i kesh te qarta argumentet, apo jo
    Jo vetem un, por nese ndokush prek Kur'anin Famëlart : CDO BESIMTAR E KA PER DETYR !

Cfar i ndodhi Profetit tuaj Reshadit ?! Mos mendon qe u lansuan fatwat per pik te qejfit ??!

A nuk jeni duke i dhen nje imazh kundershtues librit me te shenjt ne bot, Kur'anit ?

I keni hjekur dy ajete, dhe e keni transformuar ne nje liber kundershtues !

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Cfar i cekët more ?!

Te thash zgjidhe !

Nuk je i aftë të zgjidhesh, sepse je aposta / Renegat ! Por jo renegat i zakont, ti ke ndryshuar kur'anin famelart ! Dhe je ne kundërshtim te plot me te !

Kush eshte i paafti ne kete rast ? Ai qe s'ka mundesi se si te mbrohet, kur një "i pa pjekur" e vë kundërshtarin (ne kete rast ; tye) përballë kundëthenjëve tia?!?
    Une deri tani te argumentova me ajetet nga Kurani, edhe pas atyre ti prap vazhdove vetem me fyerje. Po nese i hyjme kesaj teme me te komplikuar (per ty), cfar do besh ti? Do ia marresh kohen adminit duke t'i fshire postimet perplor fyerje e sharje.

Nuk mund te debatoj per tema te tilla me nje njeri si ti, kjo eshte hera e fundit qe te thash.

Mund te vazhdojme diskutimet brenda temes.

Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    nuk kam qka te bisedoj me me ju ju jeni njerz te humbur edhe pytjet me te leht sket ne gjendje me me kthy pergjigje tash ju njof se qfar jeni dhe skam deshir me shum tju njoh dhe keni deshir vetem te beni perqarje
    Nuk ke cfar te bisedosh me mua, e sakte. Por ke te besh me ajetin qe te solla me larte. Ti po e hedhe poshte ate ajet e jo une.

Po normal qe s'don te flasësh, se s'ke çfar te then me ! U demaskove si ti, si bani qe njiheni si armiqt me te mdhenj te Hadithit dhe Sunetit !! Kurse Kur'anin, e keni fallsifikuar ! C'po don me shume ?!

Une deri tani te argumentova me ajetet nga Kurani, edhe pas atyre ti prap vazhdove vetem me fyerje. Po nese i hyjme kesaj teme me te komplikuar (per ty), cfar do besh ti? Do ia marresh kohen adminit duke t'i fshire postimet perplor fyerje e sharje.

Nuk mund te debatoj per tema te tilla me nje njeri si ti, kjo eshte hera e fundit qe te thash.

Mund te vazhdojme diskutimet brenda temes.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Nuk ke cfar te bisedosh me mua, e sakte. Por ke te besh me ajetin qe te solla me larte. Ti po e hedhe poshte ate ajet e jo une.
    "Dhe Ne ta zbritëm [O Muhamed] përkujtuesin dhe këshillën [Kur'anin] që të mund t'u shpjegosh njerëzve çfarë u është shpallur atyre, dhe se ndoshta do të mendojnë". [Nahl, 44][/SIZE]

sje ne gjendje te me komentosh ket ajet apo ndosht ky nuk gjendet ne kuranin tuaj
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    "Dhe Ne ta zbritëm [O Muhamed] përkujtuesin dhe këshillën [Kur'anin] që të mund t'u shpjegosh njerëzve çfarë u është shpallur atyre, dhe se ndoshta do të mendojnë". [Nahl, 44][/SIZE]

sje ne gjendje te me komentosh ket ajet apo ndosht ky nuk gjendet ne kuranin tuaj
    a po thot ky ajet se Kurani eshte i pamjaftueshem? Ne te vertet ky ajet pergenjeshtron postimin tend pak me heret kur the ky Kuran nuk na mjafton.

Ne Kuran pershkruhen keta njerez qe mendojne se Kurani eshte i pamjaftueshem per ta.

Cfar i cekët more ?!

Te thash zgjidhe !

Nuk je i aftë të zgjidhesh, sepse je aposta / Renegat ! Por jo renegat i zakont, ti ke ndryshuar kur'anin famelart ! Dhe je ne kundërshtim te plot me te !

Kush eshte i paafti ne kete rast ? Ai qe s'ka mundesi se si te mbrohet, kur një "i pa pjekur" e vë kundërshtarin (ne kete rast ; tye) përballë kundëthenjëve tia?!?
    ke bere 229 postime ne vetem 12 dite nga data e anetarsimit ne kete fotum, si dhe ke hapur 3 tema ,
    tani nqs je burr , e nqs te ka ngel pak burrni thuj ktu mes te gjithve se kush nga anetaret e perjashtuar je , po un nuk besoj se ti e ke at burrni,
    paftyresi ke ,
    burrni jo
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Jo vetem un, por nese ndokush prek Kur'anin Famëlart : CDO BESIMTAR E KA PER DETYR !

Cfar i ndodhi Profetit tuaj Reshadit ?! Mos mendon qe u lansuan fatwat per pik te qejfit ??!

A nuk jeni duke i dhen nje imazh kundershtues librit me te shenjt ne bot, Kur'anit ?

I keni hjekur dy ajete, dhe e keni transformuar ne nje liber kundershtues !
    vete the se; kam provat,
    un do ti sjell provat qe ti dhe masteri per nga legjislacioni Islamik, meritoni vdekjen e menjehershme !
    na i sill pra,

po pres
    Ndryshuar për herë të fundit nga bani : 22-09-2010 më 14:51
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

ke bere 229 postime ne vetem 12 dite nga data e anetarsimit ne kete fotum, si dhe ke hapur 3 tema ,
    tani nqs je burr , e nqs te ka ngel pak burrni thuj ktu mes te gjithve se kush nga anetaret e perjashtuar je , po un nuk besoj se ti e ke at burrni,
    paftyresi ke ,
    burrni jo
    Me kete ritëm qe kam filluar, jo 229, por 2229 ne dite do ti bej !
    Nuk jam dyftyrësi si ti, un perkunder "bani"master" etj,.. kam marrur emrin tim te vertet ! Vetem mbiemri me mungon qe t'me njohesh !

vete the se; kam provat,
    na i sill pra,

po pres
    Kalo ne temen e ekstremistave, iu pergjigja njekohesisht edhe masterit

Faqja 27 prej 47 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •