Close
Faqja 28 prej 47 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 465
    i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin

Kalo ne temen e ekstremistave, iu pergjigja njekohesisht edhe masterit
    E vertete, ndoshta edhe mu pergjigje. Por ajo vrasja te cilen e permend ti dhe e perkrah njekohsisht, harron se me Kuran ndalohet cdo vrasje.

Andaj me shkrimet e tua po na tregon se nuk i beson Kuranit. ME vetdije apo pa vetdije i shkel fjalet e Zotit ne Kuran.

Nuk eshte hera e pare kjo ne forum qe i shkel ajetet e Kuranit, andaj kujdes. Une as edhe 1 fjale te vetme nuk e thash ne kundershtim me Kuranin.

Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    E vertete, ndoshta edhe mu pergjigje. Por ajo vrasja te cilen e permend ti dhe e perkrah njekohsisht, harron se me Kuran ndalohet cdo vrasje.

Andaj me shkrimet e tua po na tregon se nuk i beson Kuranit. ME vetdije apo pa vetdije i shkel fjalet e Zotit ne Kuran.

Nuk eshte hera e pare kjo ne forum qe i shkel ajetet e Kuranit, andaj kujdes. Une as edhe 1 fjale te vetme nuk e thash ne kundershtim me Kuranin.
    Nuk e di se per cilin kur'an tani ke fjalen ti

Jo master, me shkrimet e mia po te them qe ti je duke punuar kundër Kur'anit !

Si eshte e mundur qe ne baze te nje formule te gabuar, te jet ndryshuar Libri i Zotit i cili eshte garantuar ne Kur'an nga ZOTI qe nuk do te humbet kurre ? A mos e beni ju Zotin GËNJESHTAR te 14 shekujve ?!

Un jam mese i bindur, qe Reshati as permendesh nuk e ka ditur Kur'anin famelart ! Ai me shume eshte ngren me numra, ekuacione, e gjana patetitke !
    Mendo thelle, se per te miren tende e kam !
    E sic te thash me heret zgjidhe : A profetin Muhamed do ta pasosh deri ne vdekje, apo Reshat khalifin ?

Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Ilirian, une po foli per lisa e ti per fshisa. Kete postimin tend te fundit postoje atje tek tema e mrekullive qe kam hapur. Mos mor djal, qendro ne teme.

Ilirian, une po foli per lisa e ti per fshisa. Kete postimin tend te fundit postoje atje tek tema e mrekullive qe kam hapur. Mos mor djal, qendro ne teme.
    Ishe mendjemadhe, dhe kjo mendjemadhesia yte ka per ta ngren ty koken.

Me vie keq, qe je ra ne kete nivel kaq poshtërues.

Por prap dhe asnjehere s'mu pergjigje sic duhet.

Dy ajetet qe ti kerkova, dhe ke ke zgjedhur Pejgamber ?!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    "Dhe Ne ta zbritëm [O Muhamed] përkujtuesin dhe këshillën [Kur'anin] që të mund t'u shpjegosh njerëzve çfarë u është shpallur atyre, dhe se ndoshta do të mendojnë". [Nahl, 44][/SIZE]

sje ne gjendje te me komentosh ket ajet apo ndosht ky nuk gjendet ne kuranin tuaj
    Pershendetje ximi ,edhe une jam kurioz te di se si do pergjigjet masteri i cili ne mbarim e ka fakultetin e dyte ,por nuk e di se cfar fakultetesh eshte duke mbaruar.
    Mua me duket se master dhe bani jane te njejtet, sepse metoda e pyetje pergjigjeve jane identike dhe mendimet po ashtu.

Por ka edhe nje gje , ketu ka krishter me emer muslimani qe nje here kundershton muslimanet , ndersa me vone i mbron ata, ka shume prej tyre qe luajne loja te dyfishta dhe te shume fishta ne kete forum , njehere shkruan kunder islamit me vone e mbron ate ,pastaj e ben te kunderten .
    Mua shpesh me paraqiten ne privat dhe me pyesin VELLA SI E KE PASUR EMRIN ME PARE , UNE KAM QEN KY .... PASI QE ME PERJASHTUAN HYRA ME KETE EMER, MOS U FRIK JAM VELLAU YTE.

Dhe te ju them te drejten dyshoj shume ne kete forum

Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga sheki51 Lexo Postimin
    Pershendetje ximi ,edhe une jam kurioz te di se si do pergjigjet masteri i cili ne mbarim e ka fakultetin e dyte ,por nuk e di se cfar fakultetesh eshte duke mbaruar.
    Nje i shkolluar nuk do ta ulte veten ne nivel te tille sikur ti. Kurfar rendesie nuk ka cfar shkollimi kam.

Ti nuk ke respekt as per anetaret qe diskutojne ne menyre te sinqert me ty ne privat, ashtu sic bera une sot me ty. Eshte per tu habitur qe me at shkolle qe ke ti, njekohsisht ke edhe kete sjellje

Jo rastesisht thone: shkolla nuk te ben njeri.

"Shkolla nuk te ben njeri" ! Fjal me vend, un ne vend tendin do e kisha ndalur qe sonte shkollen ! S'ka gje nga ajo !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Master lere anesh sinqeritetin , do diskutojme heren tjeter , nuk ishte fjala as per nivelin e nje te shkolluari, e as per repsektin dhe sinqeritetin .
    Une te bera ca pyetje ne privat, ndersa ju me dredhi per tu ikur pyetjeve parashtroni kunder pyetje dhe na moralizoni .

Shkolla nuk te ben njeri por te ben te ditur sepse All-llahu e krijoi njeriun njeri.

pergjigju pyetjes

Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga sheki51 Lexo Postimin
    Master lere anesh sinqeritetin , do diskutojme heren tjeter , nuk ishte fjala as per nivelin e nje te shkolluari, e as per repsektin dhe sinqeritetin .
    Une te bera ca pyetje ne privat, ndersa ju me dredhi per tu ikur pyetjeve parashtroni kunder pyetje dhe na moralizoni .

Shkolla nuk te ben njeri por te ben te ditur sepse All-llahu e krijoi njeriun njeri.

pergjigju pyetjes
    Ne privat te thash qe nuk dua ta bej publik kualifikimin tim shkollor. Per hire te asaj qe u bere i sinqert (per nje moment), ateher u hapa me ty. Por nje njeri i sinqerte nuk do t'i bente publike letrat private sikur ti.

Une nuk bie ne nivelin tend. Ti nuk meriton te debatoj me ty.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Ne privat te thash qe nuk dua ta bej publik kualifikimin tim shkollor. Per hire te asaj qe u bere i sinqert (per nje moment), ateher u hapa me ty. Por nje njeri i sinqerte nuk do t'i bente publike letrat private sikur ti.

Une nuk bie ne nivelin tend. Ti nuk meriton te debatoj me ty.
    ok, falemnderit qe u prononcove sepse mi sqarove ca dilema

Faqja 28 prej 47 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •