a je ti plotesisht i vetedijshem per kete qe the?Postuar më parë nga >_Ilirian_>
http://en.wikipedia.org/wiki/Rashad_Khalifa
Dhe sikur kjo te mos mjaftonte,
Ju mendoni qe kurani eshte i paplotesuar !
Menodni qe kuranit duhet hequr sa ajete !
More ju,.. ju vertet e meritoni vdekjen !
po si mendon ti se nje besimtar ne Zot duhet te kete frike nje njeri?
aq me teper me nje njeri qe po na raporton tek naim rernava, e nuk po m'zen gjumi i nates per kete,
kurse une , seriozisht e kam , vetem per ate shprehjen qe cilesova me lart me te kuqe mund te te raportoj tek ShISh, mund gjithashtu te te denoncoj tek organet kompetente dhe te kerkoj nje hetim dhe nje gjyq , per kercenim dhe ofendim, si dhe per shkelje te se drejtes personale, sepse feja eshte e drejte personale.
ja si e tregoni veten , sapo t'ju cirret pak maska,ju nuk besoni ne kuran se po te besonit do t'i bindeshit;
2:256. Nλ fe nuk ka dhunλ. Eshtλ sqaruar e vλrteta nga e kota. E kush nuk i beson tλ pavλrtetat e i beson All-llahut, ai λshtλ kapur pλr lidhjen mλ tλ fortλ, e cila nuk ka kλputje. All-llahu λshtλ dλgjues i dijshλm.
e sa per lufte qe ju ekstremiste aq shume e deshironi ,profeti ishte i obliguar, vetem ai , askush tjeter
4:84. Lufto nλ rrugλn e All-llahut! Nuk obligohet kush pos teje. Ngacmoi besimtarλt (pλr luftλ), All-llahu do tλ zmbrapsλ fuqinλ e tλ pabesλve. All-llahu λshtλ mλ fuqiforti, mλ ndλshkuesi.
Ndryshuar për herë të fundit nga bani : 22-09-2010 më 12:01
Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT
Shume i vetëdijshëm ! E din ti çfar kushton sikur ta ndryshosh kur'anin ?
Ky nuk eshte ofendim, dhe beri apel gjykatesit e avokateve te botes, un do ti sjell provat qe ti dhe masteri per nga legjislacioni Islamik, meritoni vdekjen e menjehershme !
Motivi ? Modifikimi i librit te shenjt, Kur'anit ! Qe dmth, ju s'jeni "kuranista" sic ju quajn disa, por ANTI-KUR'ANista !
Me sillni ajetin 128 & 129 nga Surja Et-Tewbe nga "kurani" i juaj !?
Ky eshte sipas Kur'anit zyrtar qe besojn dhe praktikon bota e mbar :
”128. Ju erdhi i dërguar nga mesi juaj. Atij i vie rëndë për vuajtjet tuaja. I brengosur për besimtarët, i butë dhe i mëshirëshëm.
129. Po nëse refuzojnë, thuaj: “Më mjafton All-llahu, s’ka zot pos Tij, te Ai mbështetem, e Ai është Zot i Arshit të madh!
Tash rradha e juaj, mi sillni keto dy ajete nëse edhe ju besoni si un, qe Kur'ani eshte i pa-Prekshëm ?!
Po pres,... ku jan keto dy ajete ?!!!
Vec mos me thuani qe s'egzistojn fare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tash ketu shoh debat te vertet ,
Shqiptaret Musliman ( ISLAM ) qe kan baz librin e zotit sipas mendimeve te tyre kunder atyre qe deshiroin te fusin Arabizmin ne trojet tona dhe qe adhuroin me shum nje profet sesa nje Zotose me saket e bejn te barabart nje profet me nje zot
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 22-09-2010 më 12:38
Voglushi, hahahaha mendoj qe je gabim nuk e di perse mendoj keshtut, por them qe voglushat besoin ne kete '' “Nëse dikush nga ju hap gojën le të kontrolloj gojën e tij sepse shejtani hynë me të hapurit e gojës, shfrytëzon si rast për të hyrë brenda”.''
ndersa te rriturit bejn humor me ket? prandaj nuk me duket diqka serioze kjobesoj qe as shumices ketu perveq qesharak asgje tjeter nuk i dukesh
![]()
Krijoni Kontakt