Close
Faqja 26 prej 47 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 465
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Nuk je interesant per temen bre mafi, s'po kam kohe mu marr me ty.

NB: Mod. ?

E pse mirresh?? mos u morra un me ty?? jo at'her PALO

Nuk kuptoj ket mod? i ke shikuar postimet e tua ndonjehere dhe sa tolerant kan qen me ty , at'her qka kan me mua un flas vetem te verteten(dhe nuk te kam bere quote ty ) ndersa ti edhe shpall luft e armiqsi direkte ketu ne TOLERANC FETARE qe bie menjehere ndesh me titullin e nen forumit prandaj mod kujdes me ket antar...

>_Ilirian_> Ty nga tash te kam armik ! Dhe mos i thuaj vetes musliman, se s'je i till ! Ti s'meriton as Dërvish qe te quaj, aq i poshtër je me falsifikimin e kuranit qe ke perkthyer !!!!
    ''
    E pse nuk jam interesant per temen ? sepse te djeg e verteta , te djeg qe e ke zbuluar veten me shum se kurr qe ke rrenj Arabi, un isha ne tem ti u preke dhe dole nga ajo, ketu u zbulua se kush e ka '' MIZEN MBAS VESHI ''

MafiaWarz Tash ketu shoh debat te vertet ,

Shqiptaret Musliman ( ISLAM ) qe kan baz librin e zotit sipas mendimeve te tyre kunder atyre qe deshiroin te fusin Arabizmin ne trojet tona dhe qe adhuroin me shum nje profet sesa nje Zot ose me saket e bejn te barabart nje profet me nje zot
    Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 22-09-2010 më 13:31

Thjesht s'dua te flas me ty, je shume i fort ne debate dhe sa her qe flet, neve na vret

Jam duke e prit banin dhe masterin !!!!!!

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    O master a vertet mendon se do te bashkangjitete dikush ketu a? jo mor burr se muslimani i vertet nuk bien leht pre e askujt
    Nuk po kerkoj qe te me bashkangjitet askush o Njoni-ch. Kam hapur temen per te debatuar, andaj se paku ofroni baze per fjalet qe thoni, se paku ndonje fjale sa per argument.

Po te ishin keta pseudomuslimanet te afte per te diskutuar shtruar aq sa jane te afte per te perdorur fjale fyese, me siguri do ta kishim nje gjendje shume me te mire.

Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Thjesht s'dua te flas me ty, je shume i fort ne debate dhe sa her qe flet, neve na vret

Jam duke e prit banin dhe masterin !!!!!!
    Masteri e vertetoi qe ti nuk je i denj per te debatuar me mua. U pa qe eshte e kote te ofron njeri fakte ty. Sa te behesh pak me i pjekur, me lajmero dhe do te debatojme per cilen teme ta don zemra ty. Sinqerisht je shum i ceket te debaton njeri me ty per tema te tilla. Me vjen keq per kete qe po them. Kerkesat tua qe i bere tani, tregojne kjarte qe ti nuk je i interesuar te dish cfar mendoj une, por je i interesuar qe pasi ti ofroj une faktet, ti te sulesh me fyerjet e tua te zakonshme, ket don ti.

Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    Masteri e vertetoi qe ti nuk je i denj per te debatuar me mua. U pa qe eshte e kote te ofron njeri fakte ty. Sa te behesh pak me i pjekur, me lajmero dhe do te debatojme per cilen teme ta don zemra ty. Sinqerisht je shum i ceket te debaton njeri me ty per tema te tilla. Me vjen keq per kete qe po them. Kerkesat tua qe i bere tani, tregojne kjarte qe ti nuk je i interesuar te dish cfar mendoj une, por je i interesuar qe pasi ti ofroj une faktet, ti te sulesh me fyerjet e tua te zakonshme, ket don ti.
    O Bal,

Ajetët që ti kërkova ti i ke shlye ! Ato nuk egzistojn ne kuranin e profetit reshat qe ti e pason syverber !

Para dështimit, vetëm çka mund te tërhiqësh !

Un verifikova surën ne fjal, dhe çuditërisht aty mungojn dy ajetet e fundit !

Verifiko dhe bindu edhe ti (edhe pse e ke kerkuar e sun e ke gjetur) : http://www.xhamiashqiptare.net/index...=article&id=82

Kurse tash, verifiko kur'anin origjinal : http://www.iiu.edu.my/deed/quran/albanian/a9.html

Paramendo peshën e krimit qe bart ne vete ?! Do te ishte me mir per ty, sikur te ishe pishman ndaj gjithe asaj per te cilen ke lobuar se sic thot nje filozof gjerman ; Ai qe s'ka nevoj per syt e tij per te par, do ti nevojiten herët a von per te qar !

E ti, tash mendo ! Profetin Muhamed s.a.w.s. apo Reshat Khalifën !

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    O Ximi, i beson ti Kurani dhe a te mjafton ty Kurani a jo?

toni une jam musliman pasi qe jam musliman natyrisht qe e bsoj qdo shkronj e cila eshte shkruar ne kuran po te mohoj vetem nje shkronj ather une nuk do isha musliman

mu dhe te gjith muslimaneve ne bar boten nuk na mjafton kurani pasi qe nuk na mjafton kurani zoti na ka urdheru qe te pasojm sunetin (sunet eshte ajo qe pejgamberi a.s. punoj porositi apo lejoj te punohet ) nese pytjeve tona prap sju gjejm pergjigje jemi te obliguar ti degjojm dijetaret qe studiojn kuranin dhe sunetin

dhe pa sunet ne nuk do mund ti kuptonim shum ajete kuranore ku do ti keqkuptonim ato dhe ato ajete te cilat keqkuptohen nga muslimanet dhe jomuslimane shpesh her sillen ne ket forum per te ber perqarje

Dëshmi nga Kur'ani Fisnik:

"Dhe Ne ta zbritëm [O Muhamed] përkujtuesin dhe këshillën [Kur'anin] që të mund t'u shpjegosh njerëzve çfarë u është shpallur atyre, dhe se ndoshta do të mendojnë". [Nahl, 44]

Dëshmi në Suneti autentik:

"Vërtet, më është dhënë Kur'ani dhe së bashku me të edhe diçka e ngjashme me të". [Transmetuar nga Ebu Daud]

0 njerëz! Dëgjoni çka po ju them dhe mbajeni mend mirë. Unë po jua lë librin e Zotit - Kur'anin - te cilit nëse i përmbaheni gjithnjë do t'ju ruajë që të mos e humbni rrugën e drejtë, rrugën e drejtësise dhe së vërtetës. Kur'ani është libër i qartë dhe i shenjtë, vepër e vërtetë e Allahut, fjalë e Tij, në vërtetësinë e së cilës nuk ka kurrfarë dyshimi.

Para vetes e keni tërë jetëi time, fjalët dhe veprat e mia. Gjithçka që kam folur dhe punuar, jam përpjekur që të jetë në pajtim të plotë me urdhrat e Allahut. Ju vërtet nuk do të gjendeni në lajthitje përderisa t'i përmbaheni Kur'anit dhe sunnetit tim.
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238

Verifiko dhe bindu edhe ti (edhe pse e ke kerkuar e sun e ke gjetur)
    Te thash qe per kete teme je shume i ceket. Vertete mendon se jam duke e kerkuar tani ate ajet? Hajt se masteri e ka kalu moti kete periudhe psiqike qe gjindesh ti tani. Te tregova me heret, pjeku edhe pak pastaj mund te flasim rreth atyre 2 ajeteve.

Vertet nuk dua te humb koh rreth tyre perderisa je shume i ceket ne debat. Per te tilla tema duhesh te jesh shume me i pergatitur sesa qe je tani. Shnet.

Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    toni une jam musliman pasi qe jam musliman natyrisht qe e bsoj qdo shkronj e cila eshte shkruar ne kuran po te mohoj vetem nje shkronj ather une nuk do isha musliman

mu dhe te gjith muslimaneve ne bar boten nuk na mjafton kurani pasi qe nuk na mjafton kurani zoti na ka urdheru qe te pasojm sunetin ...
    [6:38] Të gjitha krijesat në tokë, dhe të gjithë zogjtë që fluturojnë me krahë, janë shoqëri si ju. Nuk lam asgjë jashtë këtij libri. Te Zoti i tyre, të gjitha këto krijesa do të mblidhen.

Kur thote Zoti nuk lam asgje jashte ketij Libri, besimtari eshte i bindur 100% qe nuk la asgje jashte ketij Libri.

Mos me thuaj se e beson cdo shkronje te Kuranit.

Shume i vetëdijshëm ! E din ti çfar kushton sikur ta ndryshosh kur'anin ?

Ky nuk eshte ofendim, dhe beri apel gjykatesit e avokateve te botes, un do ti sjell provat qe ti dhe masteri per nga legjislacioni Islamik, meritoni vdekjen e menjehershme !

Motivi ? Modifikimi i librit te shenjt, Kur'anit ! Qe dmth, ju s'jeni "kuranista" sic ju quajn disa, por ANTI-KUR'ANista !

Me sillni ajetin 128 & 129 nga Surja Et-Tewbe nga "kurani" i juaj !?

Ky eshte sipas Kur'anit zyrtar qe besojn dhe praktikon bota e mbar :

Tash rradha e juaj, mi sillni keto dy ajete nëse edhe ju besoni si un, qe Kur'ani eshte i pa-Prekshëm ?!
    pa na i sill ato prova qe une meritokam vdekjen, vetem se provat per kete duhen te jene shume bindese, behet fjale per vrasje, e para se ta kryesh ti ilirjan ate duhet t'i kesh te qarta argumentet, apo jo
    Ndryshuar për herë të fundit nga bani : 22-09-2010 më 14:23
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    Te thash qe per kete teme je shume i ceket. Vertete mendon se jam duke e kerkuar tani ate ajet? Hajt se masteri e ka kalu moti kete periudhe psiqike qe gjindesh ti tani. Te tregova me heret, pjeku edhe pak pastaj mund te flasim rreth atyre 2 ajeteve.

Vertet nuk dua te humb koh rreth tyre perderisa je shume i ceket ne debat. Per te tilla tema duhesh te jesh shume me i pergatitur sesa qe je tani. Shnet.
    Cfar i cekët more ?!

Te thash zgjidhe !

Nuk je i aftë të zgjidhesh, sepse je aposta / Renegat ! Por jo renegat i zakont, ti ke ndryshuar kur'anin famelart ! Dhe je ne kundërshtim te plot me te !

Kush eshte i paafti ne kete rast ? Ai qe s'ka mundesi se si te mbrohet, kur një "i pa pjekur" e vë kundërshtarin (ne kete rast ; tye) përballë kundëthenjëve tia?!?

Faqja 26 prej 47 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •