Close
Faqja 31 prej 33 FillimFillim ... 212930313233 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 328
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Ti prape tregove vetem qe jane "pandlash". Por une te kerkoj arsyet, argumentet, faktet, ne te cilat bazohesh per te ardhur tek ky rezultat. Jo per gje tjeter, por per te treguar se si nuk ke asnje. Merr nje teori timen, cilen te duash dhe i vej per baze faktet, arsyet, argumentet, perse kjo eshte teori pandlash.

Mos u ngut, te pres me vite po deshte.
    Teorit e tua jan te pabaza, ato jan te thjeshta dhe ne shumicën e rasteve te riperseritura dhe me çfar argumenti mbrohësh ????? "S'më rruhët per askënd" !! Waoowwuu,.. me kete argument, na ke mbyt te tanve !

Keto jan pandla te pantes qe me mundesit e tia, kerkon ta ngris katolicizmin perafersisht ne nje shkall te barabart me Islamin.

E kuptoj qe mundi yt eshte per te miren e minoriteteve, por kjo puna e besimeve nuk eshte si politika e minoriteteve etnike. Eshte dicka me e komplikueshme qe ti nuk kupton dot.

Ani de, nese jo drita, te pakten njeriu, prej te cilit terri islam shmanget vetevetiu.
    Pak eshte kjo?
    Sikur te mos ishin njerezit si ti, sigurisht qe shumica prej besimtareve nuk do ta njihnin Islamin e vertet ! Un uroj qe te dalin sa me shume njerez te tipit tend dhe jo vetem ne kosove e shqiperi, por edhe ne midis te evropës, dhe ti shpallin luftë Islamit ! E di qe kesi lloj njerezish jan teper minoritar, dhe si te till terheqin vemendjen e mediave dhe tani hapen debatet mes Errësirës dhe Dritës, dhe njerzit ne keto momente, jan te pasionuar per histori te tilla, sepse e verteta eshte ajo qe se kan njohur asnjeher per se afermi ! E ju, na jepni keto mundesi qe ne te perhapemi jo vetem ne franc e itali, por edhe ne midis te kishave !

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Teorit e tua jan te pabaza, ato jan te thjeshta dhe ne shumicën e rasteve te riperseritura dhe me çfar argumenti mbrohësh ????? "S'më rruhët per askënd" !! Waoowwuu,.. me kete argument, na ke mbyt te tanve !
    Cilen teori e kam "mbrojte" me argumentin "nuk me rruhet per Allahun"?

Keto jan pandla te pantes qe me mundesit e tia, kerkon ta ngris katolicizmin perafersisht ne nje shkall te barabart me Islamin.
    E vetmja gje qe kam deklaruar Krishterimin, eshte kjo: Krishterimi per shqiptaret ne krahasim me Islamin e ardhur me dhune eshte fe autoktone. Pos kesaj eshte fe e emancipuar (domestkuar) dhe se Krishterimi praktik njeh mundesi te interpretimit te tij ne menyre mjaft te pavarur kombetare.

Keto teori i kam argumentuar me faktet e mirenjohura nga librat historike. Eshte e vertete se shqiptaret para ardhjes se Islamit ne shumice ishin te krishtere (katolike e ortodokse) dhe ne pakice pagane apo jobesimtare te lire. Pastaj me faktin qe osmanet u luftuan nga i tere populli shqiptar ne troje te veta. Fakti tjeter eshte se popujt e krishtere te perendimit jane pothuajse teresisht te pavarur dhe te lire ne aspektin fetar. Keto jane fakte qe mbeshtesin teorite e mia me larte.

E kuptoj qe mundi yt eshte per te miren e minoriteteve, por kjo puna e besimeve nuk eshte si politika e minoriteteve etnike. Eshte dicka me e komplikueshme qe ti nuk kupton dot.
    Sikur te isha i interesuar ne te miren e minoriteteve etnike, do mbroja Allahun dhe Islamin si Zotin dhe fene e turqeve minoritare.

Ma shpjego ate qe nuk kuptoj. Ashtu keshtu je duke shkruar.

Sikur te mos ishin njerezit si ti, sigurisht qe shumica prej besimtareve nuk do ta njihnin Islamin e vertet ! Un uroj qe te dalin sa me shume njerez te tipit tend dhe jo vetem ne kosove e shqiperi, por edhe ne midis te evropës, dhe ti shpallin luftë Islamit ! E di qe kesi lloj njerezish jan teper minoritar, dhe si te till terheqin vemendjen e mediave dhe tani hapen debatet mes Errësirës dhe Dritës, dhe njerzit ne keto momente, jan te pasionuar per histori te tilla, sepse e verteta eshte ajo qe se kan njohur asnjeher per se afermi ! E ju, na jepni keto mundesi qe ne te perhapemi jo vetem ne franc e itali, por edhe ne midis te kishave !

http://www.youtube.com/watch?v=hJFCBRN2ypk
    E pra, shko bind Islamin dhe shqiptaret muslimane per kete gje.

i/e regjistruar Maska e toni-as.roma
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    107
    Oj tulle!

Po qysh mi thone ndryshe?
    O chino veq muj me te than ty ik pirdhu plako me gjuhen e jujaj
    Shqiptar me emer,Shqiptar me zemer!

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    definitivisht ti Chino po deklarohesh budalla dhe magari me i madh nder shqiptaret me keto fjale tuajat po nese e mbron krishterizmin, me thuaj si ka mundesi te egzistoj tritneti e une te tregoj se si e keni ju tritnetin ju te krishteret me cilen teori e mbroni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Seven:

Pergjegja ime e siperme isht gabim.
    E gjeta nofken: Shkokla.

Te ndihmon?
    jaran t'kom ty dejuzo, veç pse antireklama dhe 'mualifet' tuaja qe i ben islamit te jep afekt dhe me kete i kontribon fese tone. Muj me t'bo be me tyrben e les e me 700 baballaret e tu se qafir ma t lezeqem se ti s'ka n'kete forum e as n'at tjetrin s'ka pas po e hongre bann t'pa drejte sepse ata atje kishin averzion prej gjakovcave tamahqar :P...

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    definitivisht ti Chino po deklarohesh budalla dhe magari me i madh nder shqiptaret me keto fjale tuajat po nese e mbron krishterizmin, me thuaj si ka mundesi te egzistoj tritneti e une te tregoj se si e keni ju tritnetin ju te krishteret me cilen teori e mbroni
    Perfundimisht(Definitivisht nuk eshte shqip), ti nuk di te ekonomizosh mendimet e tua, edhe pse po studjon ekonomi!!!
    Chino ta ka thene me dhjetera here se nuk eshte katolik, thjesht per te Krishterimi eshte e keqja me e vogel(shume me e vogel) ne krahasim me Islamin....kupton???!!
    Po deshe te besh nje debat teologjk(shpresojme jo te nivelit qe ke shprehur deri tashi), une jam ketu te te tregoj vendin se ku e ke!!!
    Hap nje teme te posaçme per kete debat, percaktojme rregullat e debatit dhe oburra, kush eshte me i zoti, Zoti e ndihmofte!!!(mos e hap ne nenforumin mysliman, se atj ekane tmerr prej meje e bon vaki qe nga frika te te perjashtojne)...
    Jarigas

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    Shqipetaret

Ti si shkenctar dhe ne te njeiten koh teolog i njohur dhe dijetar Islamik, pse nuk merresh me ket humorin e fes tende dhe te na skjarosh a duhet ta fusim ne portokalli apo ne ndonje emision botror per humor, pastaj do kisha pranuar dhe teoria te tjera per Trinitet dhe do kisha nxerrur perfundim qe ke ca tru, pendryshe perderi sa beson ket gomarllak at'her je ne nivelin 0 te njerzimit dhe nuk ke tru per tu marrur me humor e le mo me filozofina per egzistencen dhe krijuesin.

Kur njeriu e hap gojën duhet me duar të veta ta mbulojë atë ose me mëngë, sepse Profeti a.s. ka thënë:

“Nëse dikush nga ju hap gojën le të kontrolloj gojën e tij sepse shejtani hynë me të hapurit e gojës, shfrytëzon si rast për të hyrë brenda”.

Kujdes me gojen se te futet Raxhimi mbrenda .
    Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 20-09-2010 më 10:09

Mafiawarz, si eshte e mundshme qe per shqiptari te luftuan "arabet" te veshur me uniformen e UÇK-ës, dhe "shqiptare" i ngrishtin gotat me paramilitaret shkie ?!

Nese s'jeni te kenaqur te jetoni me "arabet shqipfolës" ikni ne greqi ! Atje nuk jeni te diskriminuar, dhe askush s'ju pengon edhe nese ngritni kisha e manastira.

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Athu pejgameri i madhnum, a e kish martu edhe kete cike?
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Cilen teori e kam "mbrojte" me argumentin "nuk me rruhet per Allahun"?

E vetmja gje qe kam deklaruar Krishterimin, eshte kjo: Krishterimi per shqiptaret ne krahasim me Islamin e ardhur me dhune eshte fe autoktone. Pos kesaj eshte fe e emancipuar (domestkuar) dhe se Krishterimi praktik njeh mundesi te interpretimit te tij ne menyre mjaft te pavarur kombetare.

Keto teori i kam argumentuar me faktet e mirenjohura nga librat historike. Eshte e vertete se shqiptaret para ardhjes se Islamit ne shumice ishin te krishtere (katolike e ortodokse) dhe ne pakice pagane apo jobesimtare te lire. Pastaj me faktin qe osmanet u luftuan nga i tere populli shqiptar ne troje te veta. Fakti tjeter eshte se popujt e krishtere te perendimit jane pothuajse teresisht te pavarur dhe te lire ne aspektin fetar. Keto jane fakte qe mbeshtesin teorite e mia me larte.

Sikur te isha i interesuar ne te miren e minoriteteve etnike, do mbroja Allahun dhe Islamin si Zotin dhe fene e turqeve minoritare.

Ma shpjego ate qe nuk kuptoj. Ashtu keshtu je duke shkruar.

E pra, shko bind Islamin dhe shqiptaret muslimane per kete gje.
    Shqiptaret jan te bindur per Islamin, ata qe s'jan te bindur, jan SHKIJËT.

Un s'do te bindi tye sepse ti je i bindur per ato pallavra qe i thua "S'më rruhët", hiç mos e rruaj, do te le si prove e budallakis njerzore dhe ti je vet nje deshmi e asaj qe thash me heret > Propulcion i ngritjes se Islamit !

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •