Close
Faqja 32 prej 33 FillimFillim ... 2230313233 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 328
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Mafiawarz, si eshte e mundshme qe per shqiptari te luftuan "arabet" te veshur me uniformen e UÇK-ës, dhe "shqiptare" i ngrishtin gotat me paramilitaret shkie ?!

Nese s'jeni te kenaqur te jetoni me "arabet shqipfolës" ikni ne greqi ! Atje nuk jeni te diskriminuar, dhe askush s'ju pengon edhe nese ngritni kisha e manastira.
    Ky je ti dhe u deklarove ne ket moment , si eshte e mundur qe nje Arab Fetar Shqipfoles si ti te jetoj me Qafira? me nje popullsi 90% qafira?? pse nuk ik ne Arabi atje dhe te kesh ligjin e mahmutit etj... keta si ti nuk jan Arab Shqipfoles por jan te tere Arab dhe kan mesuar ca Shqip si minoritet qe jan, pasi qe po te hysh ne Zemren e tyre Xhamin aty nuk ndin asgje Shqip, Arabqe te gjitha i ke

Ik me mire kerko ca drejta minoritare per shamija e ksi gjera sepse ju kan len si shum anash si minoritete nuk po ju japin te drejta , keta qe po jau bein kete dhe qe nuk po lejoin Arabizmin e Shqipeve me keto shamija te shemtuara dhe gjera tjera , jan po keta qe kan veshur uniforma te UQK-S dhe kan luftuar per liri dhe tashme qendroin ne krye te shtetit si Pozit e si Opozit .
    Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 20-09-2010 më 10:21

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Shqiptaret jan te bindur per Islamin, ata qe s'jan te bindur, jan SHKIJËT.

Un s'do te bindi tye sepse ti je i bindur per ato pallavra qe i thua "S'më rruhët", hiç mos e rruaj, do te le si prove e budallakis njerzore dhe ti je vet nje deshmi e asaj qe thash me heret > Propulcion i ngritjes se Islamit !
    Qyre qyre, e kush je ti o magjup qe flet ne emer te Shqiptareve?
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Ky je ti dhe u deklarove ne ket moment , si eshte e mundur qe nje Arab Fetar Shqipfoles si ti te jetoj me Qafira? me nje popullsi 90% qafira?? pse nuk ik ne Arabi atje dhe te kesh ligjin e mahmutit etj...
    O si un i ke jo 90, po 98% !

A s'je duke e kuptu qe jeni duke na kolonizuar kryeqetin me kryqa e katedrale ? Ju s'keni c'te kerkoni ne prishtin shum sincerisht po ju them ! Me mir kerkoni autonomin tuaj, dhe respektoni kufinjt qe do t'ua akordojm njesoj si kishes se deqanit !

Ju s'jeni per me jetu me musliman, dhe kete e thuani cdo here.

Citim Postuar më parë nga Arb Lexo Postimin
    Qyre qyre, e kush je ti o magjup qe flet ne emer te Shqiptareve?
    Mbylle arber se un te njoh edhe nga forumi dardan.

Magjupt si un, ta kan ladrue t'fejuarën tye. (po jo une, do magjup tjeter )

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534

Jo jo, po gabon, ne jemi dhe jetojmë me musliman dhe jemi te nje gjaku dhe fisi, kemi respekte, tolerancë dhe dashuri per njeri tjetrin. Nderojme njeri tjetrin dhe nuk dallojme njeri tjetrin. Por ju jeni nje sekt qe perpiqeni te futni urrejtje nderfetare ne popullin shqiptar.

Sigurisht se nuk do te keni suksese.
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 20-09-2010 më 10:30
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Jo jo, po gabon, ne jemi dhe jetojmë me musliman dhe jemi te nje gjaku dhe fisi, kemi respekte, tolerancë dhe dashuri per njeri tjetrin. Nderojme njeri tjetrin dhe nuk dallojme njeri tjetrin. Por ju jeni nje sekt qe perpiqeni te futni urrejtje dhe nderfetare ne popullin shqiptar.

Sigurisht se nuk do te keni suksese.
    Me vjen keq, po nuk eshte e vertet kjo qe thuani !

Prijësi yn, Naim Tërrnava eshte shprehur gjithmon per tolerancën nderfetare ne Kosove ! Edhe pse nuk ishte i pajtimit per ndertimin e kesaj kishe politike, ai megjithate erdhi dhe ua uroj besimtareve te tu duke ju uruar mirseardhje ne Prishtin !

Kurse ju, s'dini gje tjeter vetem se ta fyeni komunitetin musliman te vendit me te cilet jetoni çdo dit ! E un po ju them, mos u ankohuni po kerkoni autonomin tuaj dhe e shpallim Stubllën semi-pavarësi ! As nuk ju viem, e as mos na ejani. A shume e komplikueshme po te duket kjo a ?

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Me vjen keq, po nuk eshte e vertet kjo qe thuani !

Prijësi yn, Naim Tërrnava eshte shprehur gjithmon per tolerancën nderfetare ne Kosove ! Edhe pse nuk ishte i pajtimit per ndertimin e kesaj kishe politike, ai megjithate erdhi dhe ua uroj besimtareve te tu duke ju uruar mirseardhje ne Prishtin !

Kurse ju, s'dini gje tjeter vetem se ta fyeni komunitetin musliman te vendit me te cilet jetoni çdo dit ! E un po ju them, mos u ankohuni po kerkoni autonomin tuaj dhe e shpallim Stubllën semi-pavarësi ! As nuk ju viem, e as mos na ejani. A shume e komplikueshme po te duket kjo a ?
    Ty te rroshin pollavrat.

fale Zotit dhe je i pa fuqishem. E vetmja mundesi eshte qe ti ndryshojsh nich-at dhe te antarsohesh ne kete forum per ta shfry mllanin!!

Ik ore se eshte humbje kohe me debatue me ty.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Me pelqen thenja e Le Corbusier : “Nuk ka probleme, ka vetëm zgjidhje“ dhe sigurisht qe per çdo problem qe perballohemi, do ta gjejm zgjidhjen e duhur.

Un kam te drejt te shprehëm, dhe ben mir sikur te me largosh at pik te zez qe me dhe !

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    O si un i ke jo 90, po 98% !

A s'je duke e kuptu qe jeni duke na kolonizuar kryeqetin me kryqa e katedrale ? Ju s'keni c'te kerkoni ne prishtin shum sincerisht po ju them ! Me mir kerkoni autonomin tuaj, dhe respektoni kufinjt qe do t'ua akordojm njesoj si kishes se deqanit !

Lol si ti jan 10 % nuk e ke kuptuar mir postimin ke nevoj per Shkoll jo per Hoxhe i nderuar, te vyn ta zhvillosh logjiken

''Ky je ti dhe u deklarove ne ket moment , si eshte e mundur qe nje Arab Fetar Shqipfoles si ti te jetoj me Qafira? me nje popullsi 90% qafira?? pse nuk ik ne Arabi atje dhe te kesh ligjin e mahmutit etj... keta si ti nuk jan Arab Shqipfoles por jan te tere Arab dhe kan mesuar ca Shqip si minoritet qe jan, pasi qe po te hysh ne Zemren e tyre Xhamin aty nuk ndin asgje Shqip, Arabqe te gjitha i ke

Ik me mire kerko ca drejta minoritare per shamija e ksi gjera sepse ju kan len si shum anash si minoritete nuk po ju japin te drejta , keta qe po jau bein kete dhe qe nuk po lejoin Arabizmin e Shqipeve me keto shamija te shemtuara dhe gjera tjera , jan po keta qe kan veshur uniforma te UQK-S dhe kan luftuar per liri dhe tashme qendroin ne krye te shtetit si Pozit e si Opozit .''

Lexo postimin dhe pergjigju si duhet mos i ik fjalve , apo i ik realitetit sepse ske me qka mbrohesh?? fatkeqsisht per ty dhe fatmirisht per mu KJO ESHTE KOSOVA

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    definitivisht ti Chino po deklarohesh budalla dhe magari me i madh nder shqiptaret me keto fjale tuajat po nese e mbron krishterizmin, me thuaj si ka mundesi te egzistoj tritneti e une te tregoj se si e keni ju tritnetin ju te krishteret me cilen teori e mbroni
    T'u pergjigj i madhi Jarigas ketu.
    Trego se si duhet ta quaj une veten qe te pengoi ajo shprehja "musliman i muslimaneve"?

Citim Postuar më parë nga Se7en Lexo Postimin
    jaran t'kom ty dejuzo, veç pse antireklama dhe 'mualifet' tuaja qe i ben islamit te jep afekt dhe me kete i kontribon fese tone. Muj me t'bo be me tyrben e les e me 700 baballaret e tu se qafir ma t lezeqem se ti s'ka n'kete forum e as n'at tjetrin s'ka pas po e hongre bann t'pa drejte sepse ata atje kishin averzion prej gjakovcave tamahqar :P...
    Po pra, s'ka kaurr me t mire se mua. Tregoju te gjitheve. E sa per baballaret e tyrbet, po ta them kshtu: T'i marrshin pleshtat jo vec baballaret e tyrbet, por edhe Muhamedi e Allahu.

Faqja 32 prej 33 FillimFillim ... 2230313233 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •