Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 83
    i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Edhe koncidience, muslimanet-harap RAP-in e quajne muzike haram dhe te djallit kurse keta me muzike harami kendojne per fe, bile ka edhe talibana qe e ndegjojne kete zhander si puna e jihadistit Afani dhe muslimaneve tjere si Gimche, Exploler...satire e vertete

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Dhe ky qënka argumenti logjik kundra këtij prifti farëshprishur. E keqja e shqiptarëve është që gjëmojnë idhujt që na kanë imponuar. Ju muslimanët me një perëndi pagane hënore që quhet Allah, të krishterët me mbihypjet e perëndive pagane të diellit, ku sigurisht kulminon tek Je-Zeusi.

Shqiptarët duhet të gjejnë rrënjët e tyre origjinale, të rivendoset krenaria dhe idealet e drejta dhe jo perversitetet fetare që na janë imponuar.

PS: Ti nuk mund të jesh edhe Shqiptar, edhe Musliman edhe KRENAR. Nuk ka fije logjike, Islami e dënon cfarëdolloj forme krenarie, aq më tepër atë kombëtare. Eshtë fe e ndërtuar nga një gjeneral për të pushtuar gjithë botën, ashtu si Krishtërimi u vendos për të shkatërruar paradigmën e lashte Pellazgo-Ilire duke e mbihypur. Zgjidh cfarë je se po ndenjë në kufi, do goditesh kur të vijë dita. Zgjidh kampin.
    Fillimisht është tepër interesante kur ti më ofron zgjidhje, se çka të zgjedh, pse duhet ta zgjedhi njërën e të heqi dorë nga tjetra?! Nga kush po cënohet integriteti im?! Në komunizëm nuk jetojm?! epo atëherë shumë mirë skam pse merzitem jam i lirë të punoj edhe për kombin edhe për fenë time, pavarësisht se kujt i pengon kjo gjë.

Bindja e tua i nderuar mbaj për vete, i respektoj si bindje, mirëpo nuk i pranoj dhe mos u mundo të japësh pergjigje duke menduar se ai me të cilin flet veç se është pajtuar në këtë, po i referohem asaj që the: "Ju muslimanët me një perëndi pagane hënore që quhet Allah" pa dyshim kjo është bindje e jotja që e respektoj, por për mua është e papranueshme. Rrënjet origjinale të shqiptarëve janë në paganizëm, ajo kulturë e lashtë primitive është zhdukur me ardhjen e Krishterimit dhe Islamit përfundimisht, kështu që kthimi në atë besim është i paparamendueshëm për shqiptarët që jetojnë në shekullin e sotëm.

P.s Jam Shqiptarë, musliman dhe krenar cila është e keqja ketu? "Ta duash atdheun dhe popullin tënd është detyrë mbi detyrat e çdo muslimani" (Hadith) bye bye
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    P.s Jam Shqiptarë, musliman dhe krenar cila është e keqja ketu? "Ta duash atdheun dhe popullin tënd është detyrë mbi detyrat e çdo muslimani" (Hadith) bye bye
    edhe jevgjit e marokut keshtu thone ne france: jam francez, mysliman
    te duash francen eshte detyra e cdo myslimani
    myslimanizmi eshte nje semundje ngjitese me e keqe se sida.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Edhe koncidience, muslimanet-harap RAP-in e quajne muzike haram dhe te djallit kurse keta me muzike harami kendojne per fe, bile ka edhe talibana qe e ndegjojne kete zhander si puna e jihadistit Afani dhe muslimaneve tjere si Gimche, Exploler...satire e vertete
    Muzikën e ngoj që nga vogjëlia nuk e mohoj se me anë të fesë është e ndaluar, por jo të gjithë jemi të përkryer, keto janë mëkatet tona që nuk kemi nevojë as të rrëfehemi para teje, Priftit apo Hoxhës, por vetëm para Zotit.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Gimche ti je ma i informumi ktu per katedralen, a munesh me na postu nej foto?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 04-09-2010 më 22:36
    D'Oh!

mbroj identitetin e shqiptareve qe eshte mysliman

Hajde ca gallatash lexon ne kete forum.

Ta gezoni katedralen o shqiptaret e Kosoves. Ta gezoni me shume sepse mban emrin e te madhes Nene Tereza. Do Zoti nuk i shkon mendja shpellareve te bejne ndonje marrezi e ta hedhin ne ere se me cfare lexoj ketu ne forum nga disa, cdo gje eshte e mundur.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Don Anton Kcira eshte nje shqiptar i madh dhe Patriot. Don Anton Kcira tha vetem nje te vertete. Te gjithe ata shqipefoles qe urrejne Ameriken dhe pergadisin atentate kunder saje, duhet te kene fatin e atyre qeneve boshnjak.

Kosova t'a gezoje Katedralen! Nje simbol kombetar, nje simbol europian. Simbol i qyteterimit tone.
    Po si nuk eshte ??

Gjithmone shqiptaret musliman te Kosoves jane shiquar me sy tjeter nga te gjithe , dhe nuk me vie cudi qe nje gje e tille vazhdon akoma sot, dhe pse askujt dem si kane bere.
    Nese te ka zgjedh avokat mbrojtes ty Kcira ne rregull , por nuk eshte nevoja me mbrojte dikend qe nje shqiptari e ka ndegju edhe e ka pa se cfare ka thene.

Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Kqira e tha nga mllefi,sepse shqiptaret harruan se qfar ndihme i beri bota e krishter,e shliroi kosoven,dhe hopa disa shipeca si qifti i kesaj zagarices gimqe nuk i pelqen por don qe krejt ket merit te ja mvesh shteteve myslimane qe akoma po hezitoin me njoft kosoven.
    Edhe rilindasit tan konica e te tjeret kur ishin te deshpruar me mos punen e shqiptarve nga mllefi kan mallkua edhe vehten pse kan qen shqipetar.
    Gjergj fishta ne nje rast ka then le te dij gjith bota mbar qe nga sot nuk jam shqipetar,nga pezmi se shqiptaret nuk punonin ne te mir te vendit.
    Ptandaj une shperthimin e priftit keqira e marr si vrejtje per ne shqiptaret se jemi ber talibanca
    Tasht edhe pe mbron Kciren ???

Citim Postuar më parë nga Afani Lexo Postimin
    ti si duket nuk je nga kupton,,,,, nese per juve jane figura kombetare,,,mos mendoni se per te gjithe jane te tille,,,, sepse ata nuk kane bere asgje per kombin,,, skenderbeu luftoj per vatikanin nga i cili edhe u tradhtua disa here,,,, ndersa nene tereza ka ushqyer te vafrerit indian,,, dhe asnjeher nuk ndihmoj te varferit shqiptare,,,,,, dhe me thuaj si do krenohem me keta figura ,kur te dyte kane kontribuar per krishterizmin dhe jo per ceshtjen komnbetare,,,,,

kurse intelektualet i shfrytezojne keta dy persona per te shperlare tru njeriu dhe ne te njejten kohe edhe para ,,,, duke bere gjoja manifestime ,,,, fondacione ,,,,kisha ,,,, katedrala dhe cfar jo tjeter
    Nuk ka neve apo juve sepse ne jem shqiptar dhe nje personalitet me fame boterore qe ka bere qe nje popull te njifet dhe te gezoje respekt quhet figure kombetare.

Eshte turp per ty qe e mban veten musliman e qe ofendon figurat e popullit shqiptar, ndoshta ti nuk je shqiptar dhe nuk te bie mi dashte por amo dije qe je ne forumin shqiptar dhe ketu ne i duam gjithe shqiptaret atdhe dashes .

Ti kritikon fondacionet e krishtera ?? Po ato qe vin prej Arabise ??

Ik mos u be dyftyresh .

Ta gezofshin te krishteret kete tempull adhurimi per besimin e tyre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 05-09-2010 më 01:49

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Don Anton Kcira eshte nje shqiptar i madh dhe Patriot. Don Anton Kcira tha vetem nje te vertete. Te gjithe ata shqipefoles qe urrejne Ameriken dhe pergadisin atentate kunder saje, duhet te kene fatin e atyre qeneve boshnjak.

Kosova t'a gezoje Katedralen! Nje simbol kombetar, nje simbol europian. Simbol i qyteterimit tone.
    Po pse ishin ata boshnjake qej nuk e kuptova dot?

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Kqira e tha nga mllefi,sepse shqiptaret harruan se qfar ndihme i beri bota e krishter,e shliroi kosoven,dhe hopa disa shipeca si qifti i kesaj zagarices gimqe nuk i pelqen por don qe krejt ket merit te ja mvesh shteteve myslimane qe akoma po hezitoin me njoft kosoven.
    Edhe rilindasit tan konica e te tjeret kur ishin te deshpruar me mos punen e shqiptarve nga mllefi kan mallkua edhe vehten pse kan qen shqipetar.
    Gjergj fishta ne nje rast ka then le te dij gjith bota mbar qe nga sot nuk jam shqipetar,nga pezmi se shqiptaret nuk punonin ne te mir te vendit.
    Ptandaj une shperthimin e priftit keqira e marr si vrejtje per ne shqiptaret se jemi ber talibanca
    Po kush ishin keta shqiptare qe harruan ate qe beri Amerika?Mos valle ata 3 apo 4 injorante perfaqsojne nje Kosove te tere?

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Fillimisht është tepër interesante kur ti më ofron zgjidhje, se çka të zgjedh, pse duhet ta zgjedhi njërën e të heqi dorë nga tjetra?! Nga kush po cënohet integriteti im?! Në komunizëm nuk jetojm?! epo atëherë shumë mirë skam pse merzitem jam i lirë të punoj edhe për kombin edhe për fenë time, pavarësisht se kujt i pengon kjo gjë.
    Unë nuk të ofroj se cka të zgjedhësh, dhe nëse ta ofroj mbetet ofertë. Në mes sic jeni ju, qënie hibride nuk mund të rrini se kur të vijë koha do zhdukeni nga pala kundërshtare nëse nuk jeni në gjëndje të identifikoni se cka jeni. Në cdo skenar që prishet status quoja aktuale, ti do vihesh përpara zgjedhjes.

Bindja e tua i nderuar mbaj për vete, i respektoj si bindje, mirëpo nuk i pranoj dhe mos u mundo të japësh pergjigje duke menduar se ai me të cilin flet veç se është pajtuar në këtë, po i referohem asaj që the: "Ju muslimanët me një perëndi pagane hënore që quhet Allah" pa dyshim kjo është bindje e jotja që e respektoj, por për mua është e papranueshme. Rrënjet origjinale të shqiptarëve janë në paganizëm, ajo kulturë e lashtë primitive është zhdukur me ardhjen e Krishterimit dhe Islamit përfundimisht, kështu që kthimi në atë besim është i paparamendueshëm për shqiptarët që jetojnë në shekullin e sotëm.
    Që Allahu është perëndi pagane Hënore është a padiskutueshme, ske nevojë ti të më mbushësh mua mëndjen. Ideja juaj është që nuk ka qenë kurrë pagan si perëndi por ce do që historia na thotë ndryshe, ashtu sic na thotë ndryshe dhe për Krishterët. Kultura e lashtë primitive mund të jetë zhdukur, ose më saktë është masakruar nga ideologjitë fetare. Kjo nuk do të thotë që njerëzit e asaj kulture janë zhdukur.

Nuk mund të jesh krenar thashë, nuk thashë mos duash atdheun tënd. Muslimanizmi, ashtu si fetë e tjera tek jeta e shqiptarit të përditshëm hallexhi zen një vend minimal. Debati im në fakt nuk është me ty si fetar, se sa është me ju si fetar që mundoheni të përhapni propagandë në një popull të varfëruar nga 2000 kusur vite ideoligjish perverse, dhe ti ofroni vec fenë si shpëtim, kur në fakt realiteti ësht krejt ndryshe. Ti jeto bë cfarë dëshiron, por nuk ke ti zotëri pse i imponohesh të tjerëve se cfarë besimi duhet të kenë, se cfarë qe Nënë Tereza, apo marrëzitë mbi figuren kombëtare të Skendërbeut.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •