Kjo "Ekonomist", paska harruar bombardimet e NATO-s, ku Turqia ka qen prej me te ashperve gjat bombardimeve mbi serbin.
Me kujtohet gjat luftes, ka qen nje koder me plot arsenal luftarak te forcave serbe, besomni apo jo, kaq bombardim i fort ka qen sa qe edhe kodra u shafit. Me von u lajmrua se kishin qen disa avion turq ne kuader te NATO-s.
Dhe tash dalin disa mardhenje diplomatike te mira dhe gerardin73 e mbushin mend qe ta konsiderojn turqin si mik te parin e serbis.
Me plot bindje them qe ne ballkan prej shteteve jo sllave, shqipria ka qen dhe mbetet miku numrer 1 i serbis. Vetem kujtone kur e gjith bota ia vuri sanksionet serbis, shqirpia i jepte derivate te naftes fshehtas.
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Ja ky mentalitet i shqiptareve te shqipris, e bene te pamundur bashkimin Kosove-Shqiperi.
Megjithate nuk eshte i vetmi dhe prej te rralleve ne shqipri qe mendojn keshtu. Une personalisht kam ndegjuar edhe absurditete tjera, ku nje zyrtare e ministris se mbrojtjes ne shqipri, me pat thene se ju e keni nguc serbin dhe jo serbia juve edhe pse nuk ja jepni mitrovicen serbis.
Ne shqipri dikur me shum ndegjohej kenga e Cecës, Draganes dhe Llepa Brenes se sa kenget e Ilir Shaqirit apo Arif Vladit.
E Kronike ju qe nuk doni te rriteni su ka kush faj,,se njeriu sa eshte gjalle duhet te mesoj,pra tani eshte zbuluar politika qe bente serbia,,e ne duhet te marrim shembull nga politika e jashtme,sepse me heret nuk kemi mundur eshte dashur ta heqim qafesh serbin qe luante me ne..shnet shnet![]()
si dhe pranoi 1 milion kosovare qe sllobo i pastroi nga kosova per 3 dit, si dhe te gjitha bazat e uck ishin ne shqiperi, pa llogaritur qe gjith armatimi i uck ishte shqiptar.
nejse,per ju islamiket e dime shume mire qe jeni plehra mosmirenjohes.
here tjeter shkoni ne turqi, kur tju bjere b'ytha ngushte
dhe mos genje kot, se ministria e mbrojtjes ne shqiperi nuk merret me hoxhallare trupjerdhur si puna jote.
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 31-07-2010 më 06:57
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Ti me mbi 40 nofka, duhet me dite qe strehimin e refugjateve e ka bere edhe macedonia dhe mali i zi dhe fundi i fundi ka qen nje obligim nderkombetar sidomos i UNICEFit dhe UNHCR.
Ndersa tek puna e armeve, te gjitha armet kan qe pjes e tregtis ilegale me arm dhe te gjitha keto arm kan qen te blerura nga UCKja dhe te mos flasim per cilesin e ketyre armeve, gjymsa e tyre kan qen te amortizuara dhe midis frontit ka pas raste qe kan qen jasht funksionit.
Thjesht keto arm qe i kan marr UCKja prej shqipris kan qen fale krizes civile (te vitit 1997)ne shqipri, ku kazermat me arm u thyen dhe disa prej ketyre armeve permes popullit iu shiten e UCKs.
Ti nuk e di se atje ne bolxano ku bene punen e kamarierit, nuk te ka ra rasti te kesh dituri rreth kesaj me shum.
Arm UCKja ka bler edhe permes Serbis, nga kontrabanda me arm dhe zona operative e llapit jo rrall here ka blere arme nga kufiri me serbin![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 31-07-2010 më 07:09
amon mer si nuk lat tem pa e dhi,per pun fenash e per pune krahinizmash....puuu puuu puuu po si nuk mbushet kurr e ta kuptoni qe urretja e percarja ndershqipetare,eshte baraz me vetvrasje.
mbajtem 1 milion kosovare me buk mer pall, as shtete te fuqishme nuk kane kapacitet te mbajne kaq refugjate.
dhe nuk jam ne bolzano o idiot, dhe as kamerier.
si nuk mbaruan iher kta debilet mer yahoo.
shan shqiperine dhe mburr turqine, ptu rac e keqe hoxhallaresh.
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 31-07-2010 më 07:16
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt