Close
Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 128
    dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Gjithe e dijne qe Turqia eshte miku me i mire i Shqiptareve.

Ashtu si talibancat qe e lidhin cdo gje me fe ashtu edhe ju disa krishtian jeni njesoj, nje m.ut nuk keni lidhje as me politike e as histori.
    Une nuk e di,dhe nuk e besoj.

Ne cka e mbeshtete mendimin tend?

Te jesh miku me i mire i Shqipersie,duhet te jesh mik i gjithe shqiptarve.A eshte turqia mik i gjithe shqiptarve?

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528
    Citim Postuar më parë nga elinokton Lexo Postimin
    Mardheniet tona vllazerore me Serbine u prishen vetem pas pushtimit turk.
    Ne ishim kristiane, serbet kur erdhen ne ballkan na gjeten kristiane dhe u miqesuam, gjithe punen e prishi otomanizmi shkaterrues. Ne duhet te risjellim ne mendjet tona dhe ne realitetin e mardhenieve me serbet, miqesine e humbur per 600 vjet, tani eshte momenti me i pershtatshem. Sa per mardheniet Serbi-Turqi eshte nje perralle dhe jo me shume.
    Te kemi bekimin e Zotit, te gjithe shqiptaret dhe kristianet mbare botes!
    Amin!
    Nqs je serb,te kuptoj.

Po je shqiptar,atehere me mire te ishe serb.

hahah ne fakt kristianet thone amen...po ki elinokton,mos eshte ndonje i krishter nga arabia saudite,qe nuk guxon ta shqipetoje mire ate fjale

ju disa qe hiqeni si fetare 24 karatesh,ju jeni me keq se ato drogaxhite kronike qe sbeni dot pa opium...mjaftone qe te ju ndiekim sec shkruani andej ketej,dhe e kupton se sa njerez dashamires dhe rob te Zoit jeni

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    cdreqi e perzjeni fen aman. feja eshte budallallek

Citim Postuar më parë nga unreal Lexo Postimin
    Nqs je serb,te kuptoj.

Po je shqiptar,atehere me mire te ishe serb.
    Varet se c'predispozita ka dikush, kundrejt kultivimit, bota e lire ta jep kete mundesi.
    Paqe!

Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    hahah ne fakt kristianet thone amen...po ki elinokton,mos eshte ndonje i krishter nga arabia saudite,qe nuk guxon ta shqipetoje mire ate fjale
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin

ju disa qe hiqeni si fetare 24 karatesh,ju jeni me keq se ato drogaxhite kronike qe sbeni dot pa opium...mjaftone qe te ju ndiekim sec shkruani andej ketej,dhe e kupton se sa njerez dashamires dhe rob te Zoit jeni
    Amin!-shqip.

Te duash Zotin do te thote t'i hapesh syte njeriut te verber. Me dukesh si vorioepiriot nga kjo "ki".
    Paqe!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Vete titulli i temes perben nje absurditet ne vete.
    Si mund te besohet kjo kur Turqia ishte shteti i par qe njohu Kosoven.

Kjo politik qe ben Turqia ndaj Serbis me perkthy ndryshe i bje kshtu : "Un te rrehi edhe ste lo me kajt"
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Vete titulli i temes perben nje absurditet ne vete.
    Si mund te besohet kjo kur Turqia ishte shteti i par qe njohu Kosoven.

Kjo politik qe ben Turqia ndaj Serbis me perkthy ndryshe i bje kshtu : "Un te rrehi edhe ste lo me kajt"
    të gjithë e dine se serbia ka mardhenie te mira gati me cdo shtet ajo qe ke perkthy ke nxjerre nga vetja...

po flasim per turqine si pushtues shekullor dhe si destabilizues i ballkanit ne nje periudhe te gjatë kohore per kete jemi ne kete gjendje!
    sa per turqine e sotme nuk eshte me si ajo e dikurshmja sepse shtetin e kane ne dore nacionalistet...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    të gjithë e dine se serbia ka mardhenie te mira gati me cdo shtet ajo qe ke perkthy ke nxjerre nga vetja...

po flasim per turqine si pushtues shekullor dhe si destabilizues i ballkanit ne nje periudhe te gjatë kohore per kete jemi ne kete gjendje!
    sa per turqine e sotme nuk eshte me si ajo e dikurshmja sepse shtetin e kane ne dore nacionalistet...
    haha ja fute nje pordhe kot

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Serbia eshte aleat gati me cdo shtet te Europes e me gjere edhe pse me shum shtete bien ne kundershtim vetem me pavarsine e Kosoves kurse mardheniet diplomatike i kane te mira kjo ska lidhje..

Sherri i Turqise eshte qe Kosova mbeti ne kete gjendje kshtu qe na detyrohen shumë!
    Ktheje ne te kunderten,,edhe nese don me e dite Serbia ka humb shum aleat kot ,edhe do te humb..ishalla plass dhe gjith ata qe e perkrahin politiken e tyre

Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •