Ky tipi eshte anti-kombetar dhe anti-fetare,keshtu qe kete tipin duhet ta dergojne n'serbi,sepse atje e ka vendin
Ky tipi eshte anti-kombetar dhe anti-fetare,keshtu qe kete tipin duhet ta dergojne n'serbi,sepse atje e ka vendin
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Nga shkrimi i Gvosdev shqiptarėt e Kosovės duhet tė kuptojnė rreziqet qė mund t u vijnė andej nga nuk e presin, nga SHBA-tė. Shqiptarėt e Kosovės duhet tė nxjerrin njė mėsim nga fakti qė serbėt po e pėrdorin fenė pėr tė rifituar kontrollin mbi Kosovėn. Serbia e humbi Kosovėn me luftė, dhe po e fiton nė paqe, me anė tė Kishės Serbe. Por qė Serbia ta fitojė kėtė betejė nė paqe, duhet qė Kosova tė ketė profil islamik, me xhamia, tyrbe, medrese, turma besimtarėsh muslimanė qė falen nė ditėt e festave fetare. Nė kėto rrethana, shqiptarėt e Kosovės kanė vetėm njė alternativė, qė ta deislamizojnė Kosovėn. Ose shqiptarėt e Kosovės do tė vetėdeislamizohen, ose Islami do t i mbytė ata, duke i shėrbyer Serbisė si laku me tė cilin do t i mbysė shqiptarėt e Kosovės. Shumėkujt nė Kosovė nuk i bėhet vonė pėr kėtė, se mendon qė ėshtė mė mirė tė shkohet nė Xhehnet, i mbytur nga serbėt, se nė Xhehnem si mohues i Islamit. Por unė kam bindjen se pjesa mė e madhe e shqiptarėve tė Kosovės nuk mendojnė kėshtu. Shqiptarėt e Kosovės duhet tė mendojnė pėr njė referendum pėr deislamizimin e Kosovės.
bisede kafenesh te shekullit XIX!" Mbarim citatit
Jo, z. nuk eshte bisede kafenesh te shekullit XIX!" , por nje e vertete qe edhe para 100 vitesh e kane thene profetet tane-Rilindasit, dhe eshte vertetuar e vulosur nga "Enciklopedia qe ecen - Faik Konica.
Asgje me shume nuk kishin dashur, as serbet, as greket dhe as miqte e tyre se ne trojet shqiptare, "... Kosova tė ketė profil islamik, me xhamia, tyrbe, medrese, turma besimtarėsh muslimanė qė falen nė ditėt e festave fetare...", dhe, po te kishin mundesi te gjithe shqiptaret, brenda nates, do t'i dergonin ne xhenet!!!
z. muslimani72, per te qene mysliman i mire, ti, si dhe une, se pari duhet te jemi njerez dhe te luftojme per te miren e mbarenjerezimit, ky eshte oibligim i secilit njeri, meqe jemi krijesat me te dashura te Krijuesit, per te cilet e fali kete Bote; pastaj te lutojme per shqiptarizem, meqe edhe ketu vetem Kijuesi deshi keshtu, dhe mu "per shqiptare Shqiperin e fali, thote Homeri shqiptar, i Madhi Fishta.
Citim:ndersa sa per shtet ju qofte se sme duhet asi shtet pederastash"
Ky qendrim, mendim yti per Shtetin Shqiptare, te krijuar me mund, ndjerse e gjak shqiptari, me se mire, me vjen shume keq te te them, por, me detyron, tregon kulturen tende!
Zoti te kthjellofte!
Andi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Andi Ballshi : 24-07-2010 mė 08:05 Arsyeja: Me pak ndryshime-shtese
juve pisave ju doket qe ne trojet shqiptare jan vetem 20 shqiptar e tjeret te gjith jan musliman e krishter ,jo more pis i pisave jena ma shum 1 milion her ma shume shqiptar ne toke tonen se musliman e krishter e hamam te mtit,edhe diellin ju kena ndal juve qe shikoni me magjupin sllavin asiatikun e afrikanin me na vllaseru me perzi gjakun me 100 raca bastarde vetem ne emer te allahit e te krishtit, se shqiptarin e ngrisim ne qiell ne me fe e me gjak e me kombe e me gjuh shqiptar,jom iUCK jam pdkist jom SKENDERBEIST JAM ADEM JASHARIST JAM ILIRIST po sjam perzierje bastarde krishtoislamike
Artikulli i Kacit nuk vlen per kosovaret, pasi ato nuk jane nje populli islamizuar por jane nje popull i turqezuar.Islamizimi ka nje kuptim natyral, eshte nje e drejte e kujdo, ndersa turqezimi ka ne vetvete damken e turpit,nenshtrimin, tradhetine , bashkimin me armikun dhe eshte kjo shkak per reaksion.Asgje me shume nuk kishin dashur, as serbet, as greket dhe as miqte e tyre se ne trojet shqiptare, "... Kosova tė ketė profil islamik, me xhamia, tyrbe, medrese, turma besimtarėsh muslimanė qė falen nė ditėt e festave fetare...", dhe, po te kishin mundesi te gjithe shqiptaret, brenda nates, do t'i dergonin ne xhenet!!!
Pra per te cuar dinjitetin ne vend shqipetaret , si ne kosove dhe ne shqiperi duhet te dalin me nje referendum per c'turqezim dhe jo per deislamizim.
Jo, z. nuk eshte bisede kafenesh te shekullit XIX!" , por nje e vertete qe edhe para 100 vitesh e kane thene profetet tane-Rilindasit, dhe eshte vertetuar e vulosur nga "Enciklopedia qe ecen - Faik Konica.
Asgje me shume nuk kishin dashur, as serbet, as greket dhe as miqte e tyre se ne trojet shqiptare, "... Kosova tė ketė profil islamik, me xhamia, tyrbe, medrese, turma besimtarėsh muslimanė qė falen nė ditėt e festave fetare...", dhe, po te kishin mundesi te gjithe shqiptaret, brenda nates, do t'i dergonin ne xhenet!!![/
Sa mire qe edhe vet e ceke ....para 1oo vjetesh!!!! dmth se pata te drejte peralla kafenesh!!!
lereni more keto teori debillash ....profile krishtere, muslimane mos u beni qesharak referendum per ndrim feje hahahahah...te mbajm referendum edhe per simpatizim edhe mbeshtetje te Spanjes ne futboll se fitoi kampionatin botrore !!!!
tash e tutje ESPANA OLE OLE
[QUOTE=MARGUS;2827286][I][B]
Kot je mundue me shkruajtur ketu, stonon .Per tipa ole ole oel ka nje tjeter rubrike ne forum.Besoj se te tjere shoke dote ndihmojne, te gjesh rubriken qe te pershtatet.lereni more keto teori debillash ....profile krishtere, muslimane mos u beni qesharak referendum per ndrim feje hahahahah...te mbajm referendum edhe per simpatizim edhe mbeshtetje te Spanjes ne futboll se fitoi kampionatin botrore !!!!
tash e tutje ESPANA OLE OLE
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
Po nuk po kuptojme se c'far do me thene ti mer shok, ke ndegjuar gje ti te kemi thene se shqiptaret musliman nuk jane si dhe ne qe jemi te krishtere , vellezer te nje gjaku?Ca na prrallis me llogje kot e i jep zjar muhabetit.Ta kemi per nder apo mos ta kemi per nder, derr derre qe nuk kane asnje lidhje me tmen.Do te marr leje ty, apo per hater te dikuj, per te thene se e kam per nder te jem shqiptar apo jo.Kjo eshte nje teme tjeter .Ka vend ne kete rubrike ku ti te na shprehesh mendimin tend, me nje teme te re e te bukur dhe te na bindesh se perse ti e ke per nder te jesh shqiptar.Dhe jo rastesisht ishin muslimane.
Tema mer shoku im eshte Deislamizimi i Kosoves, por qe une personalisht e kam kundershtuar si nje term te gabuar.Kosovaret ne vecanti per temen dhe shqiptaret ne pergjithsi jane konvertuar ne turq dhe jo ne proces islamizimi.Mos me thuaj se ti dhe te tjere vellezer ketu jane muslimane, jo nuk kan bere perzgjedhje fetare,kane trasheguar cilesite e te pareve te tyre.Dhe sot e kesaj dite shumica prej jush nuk e keni lexuar kuranin.
Te jesh i turqezuar do te thote qe ti je bashkuar me armikun e perbashket dhe ke marre cilesite e tij.Mos don te me thuash se nuk ke dhe sot nostalgji per tuqit?
Pra Konica dha shembullin e tij, qe si patriot i vertete , me pasionin e shembullin e nje shkencetari,dha proven ne qenien e tij e me pas, mori persiper te te ftoj dhe ty ne kete proces.Ti i kthen kurrizin.Ai e thote se konvertimi eshte nje obligim i sejcilit dhe shkon me tej duke thene se per komunitetiin musliman eshte dhe nje lloj ketharsasi shpirterore.Pra per tu shkarkuar nga mekati i shekujve.Nese luftuan shqiptaret te bashkuar per liri , por kush ka thene se ato jane budallejn dhe se duhet me par te benin pasar me besimin e tyre?Na leni rehat me te tilla llogje.Ne jemi keshtu si jemi dhe interesat tona i kmi me njeritjetrin , por ceshtja eshte qe ate qe nuk eshte e mire ta leme dhe te shikojme perpara per te rritur cilesine e moralit te secilit per te qene te virtyteshem e te pranueshem per te gjithe.
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
Krijoni Kontakt