Close
Faqja 14 prej 18 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 178
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Ti siper meqe te duket Shqiperia si shtet pederash atehere lerja ne dore shqiptareve te Shqiperise te vendosin se si do i bejne gjerat ne vendin e tyre. Ti ne Kosove e Maqedoni mbaje me shendet islamin tend, ste ndalon kush. Ne Shqiperi ne i bejme gjerat sic i kemi bere gjithmone dhe i vendosim vete. Nuk ka mbetur as Shqiperia dhe as shqiptaret e saj te gjykohen nga nje grusht injorantesh qe sdine akoma te flasin gjuhen shqipe dhe e kane mendjen te ngrene menderen 5 here ne dite. Here tjeter kur te flasesh per Shqiperine ti beduin e shpellar, ben mire te rrudhesh gojen se nuk eshte as forum turk e as forum serb ky ketu. Vemjet dhe krundet i pastrojme sistematikisht. Shko e gjej forum arabofil ku te shfrysh mllefin tend.

per se pari kam qene ne 2003 dhe e fundit dhe se kam menden te vij andej,

ndersa sa per shtet ju qofte se sme duhet asi shtet pederastash

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Pro defetarizmit te Kosoves, per hir te se ardhmes...
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Citim Postuar mė parė nga muslimani72 Lexo Postimin

Me behet qejfi. Ik dhe nga ky forum tani se edhe shqipja eshte gjuhe e huaj per ty.

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Me ty o shoku nuk flitet me logjike .... po mundohemi te bejme nje bisede me ty po ti fyen se nuk ke argumenta po as kulture edhe edukate ....

Dmthne ti vet tregon qe ajo qe shkruan myftaraj eshte me vend ... PRA TI VET E VET IZOLON VETEN ....

Ne vend te diskutosh ketu e te gjejme gjuhen e perbashket kalon direkt ne sulm ... kjo tregon qe ti edhe persona fetar extremist si ty jan me te vertet pa edukat edhe jo konstruktive ne shoqerite ne te cilat jetojne !

Bravo arab ... se me te vertet as mos e guxho ta quash veten shqiptar ... se nuk i ke vlerat e nje shqiptari

Me vellezerit e mi shqiptar te fese muslimane as qe kam problem , po me vehabiste si ty kam problem edhe ta dish ju jeni shaku i kesaj polemike qe behet kundra islamit .. persona si ty ...

klfsh mire me vellezerit e tu arab ...

pse harxhon kohen me pederasta si ne ???

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anėtarėsuar
    23-11-2005
    Postime
    443

Edhe qe te kuptoj per nervozitetin qe ke kunder ketij Kastriot Kali edhe ata kuajt qe e simpatizojn ket. Po nuk ka nevoj per keta komentet e tua, sepse nuk jan per dobie as te temes as te argumenter, me keta komente ti biesh ne niveli e ktyre.

Ma se miri vazdhojm me argumente konstruktiv e jo keshtu perqares sidomos nermes Shqiptareve ne trojat tona. Ta din se ket 'pederasta' gjenden ka mos edhe Maqedoni edhe Kosov, Irak e Afganistan
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kosovar2006 : 30-06-2010 mė 14:32
    BAC, SU KRY

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Kastriot Myftaraj,Anti kombetar!,njerezit si ky duhet ti,dergojme ne beograd,sepse ai nuk ka vende ne tokat shqiptare.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Andi Ballshi
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    118
    O Burrani, Koha Po Na Fton Te Mos Shikojme Kisha E Xhamija Se Feja E Shqiptarit Eshte Vetem Shqiptaria Me Profete Tane Te Medhenje - Rilindasit

Andi Ballshi
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    118

Mos humb kohe Darius

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Me behet qejfi. Ik dhe nga ky forum tani se edhe shqipja eshte gjuhe e huaj per ty.
    z. Darius, Thene sinqersiht po me habit me ēka po e humb kohen!
    nuk ia vlen te mirresh me injoranta e injorancen mesjetare.

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Me ty o shoku nuk flitet me logjike .... po mundohemi te bejme nje bisede me ty po ti fyen se nuk ke argumenta po as kulture edhe edukate ....

Dmthne ti vet tregon qe ajo qe shkruan myftaraj eshte me vend ... PRA TI VET E VET IZOLON VETEN ....

Ne vend te diskutosh ketu e te gjejme gjuhen e perbashket kalon direkt ne sulm ... kjo tregon qe ti edhe persona fetar extremist si ty jan me te vertet pa edukat edhe jo konstruktive ne shoqerite ne te cilat jetojne !

Bravo arab ... se me te vertet as mos e guxho ta quash veten shqiptar ... se nuk i ke vlerat e nje shqiptari

Me vellezerit e mi shqiptar te fese muslimane as qe kam problem , po me vehabiste si ty kam problem edhe ta dish ju jeni shaku i kesaj polemike qe behet kundra islamit .. persona si ty ...

klfsh mire me vellezerit e tu arab ...

pse harxhon kohen me pederasta si ne ???

Derisa ketu perkrahet mendimi dhe Qendrimi i ketij far Gomar Bythtaraj, ne jemi, qysh ne fillim te ketij forumi, te sulmuar, e ne po mundohemi qe te mbrohemi dhe ta mbrojme Dinjitetin tone njerezor, qe vetem permes fese Islame mbrohet me se miri Dinjiteti i njeriut.

Nuk mund te kesh ti vellezer shqiptare te fese muslimane, (jo vetem ti, por askush pre jush qe e perkraheni mendimin dhe qendrimin e ketij Urrejtjenxitesit) sic thua me larte, deri sa, se pari, mos ta akuzoni ju ate fare, (mos tia permendi emrin se me vjen te keq),edhe mendimin edhe qwendrimin e tij.
    Sa per izolim, po ju them se mos na dhashte Zoti kurre me pase pune me njerze te ketille, kushdo qofte e qfare do qofte.

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga MIRIAM Lexo Postimin
    Te behesh katolik ,te perdhush femije,pastaj te perfundosh ne burg!!!!
    JO jo me " mire" rri ashtu siq je musliman,mund te perdhunosh femije dhe te mos perfundosh fare ne burg ,e ke te lejuar nga feja,amanet e ke nga pengameri te vazhdosh rrugen e tij me ndonje AJshe te vockel
    Kete qe ti thua, jane vetem shpifje te fantasies tuaj te felliqte,ndersa une e di sigurisht, qe ka fakte e deshmi per perdhunimin e femijve ne mynyre masive nga prifterinjt katolike, bile edhe ne Vatikan e mos te flasim per gjygjet e Gjermanise.

Faqja 14 prej 18 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •