Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 90
    Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Te krahasosh GAGACIN me Edin???
    Si persona behet fjale,epo?
    NGa te erdhi menje gagaci ? Mos te ka dhene banane ai dhe je merzitur me te ?
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    NGa te erdhi menje gagaci ? Mos te ka dhene banane ai dhe je merzitur me te ?
    Ke kohe te kompensohesh,sipas orientimit tim...
    Banane,sa me shijon
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Kaq keq je per banane qenke ne hall .. Ik se ta jep Rama dhe ai i ka qejf bananet
    Larguar

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    mir gomari qe ngordhi po ste len rehat as mizat ..
    Larguar

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Kaq keq je per banane qenke ne hall .. Ik se ta jep Rama dhe ai i ka qejf bananet
    Shih si bon ky,gjoja sikur sdo
    Ah mer....
    ik njeri ik

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Citim Postuar më parë nga KUJTIM CAMI Lexo Postimin
    Te gjithe shtrojme pyetjen se ku i gjeti Prifti leket??!!
    Po ai sikur ne deklarate thote:-".........LE TE NGRIHET NJE KOMISION DHE TE VERTETOJE PREJARDHIEN E PARAVE TE MIA........"!
    Atehere le te ngrihet nje komision e t'ja vertetoje prejardhien parave te Priftit por dhe te te tjereve dhe sidomos te atyre"fukarenjve" qe nuk na paskan asnje lek ne bange( Se qe te kete 3000 euro kryetari i bashkise te Tiranes s'e ha bir nene) nejse mendoj se ka kush i zgjidh keto pune. Po ju them atyre qe po thone qe shifra e eurove qe akuzon Prifti nuk eshte e ekzagjeruar!!
    Sipas mjeksise nje njeri mund te marre(thithe) 20-30g Cocaine ne 24 ore dhe duke menduar se cimimi i nje (g) cocaine te mire mund te jete edhe 100euro aty aty del llogaria.
    Megjithate une jam dakort qe nje komision i verifikimit te pasurise duhet te jete dhe me hetues nga bota po qe se ka mundesi sepse kjo me irriton dikush del se ka 1.8 milion euro, dikush na del "fukara"......! Kush ka te drejte? Kush eshte me i ndershem? Kush.......?
    Ka te tjere qe vendosin ka te tjere qe hetojne, por mua me vjen keq per disa ketu qe irritohen e betohen si per njerin dhe per tjetrin. Lerini ore institucionet te bejne punet e tyre sepse derisa ne te futim hundet ne ne punet e te tjereve punet per dreq do vene.
    Me 2-3 grame iken per lesh kurse me 30 grame shtrin ne toke nje tuf elefantesh.

Nje njeri qe del me 1,8 milione euro fitim ne vit,ne vendin me te varfer ne Europe,duhet tja preshesh topat dhe tja hedhesh qenve.Kjo vlen per te gjithe politikanet pa asnje dallim.

Kur pensionistet jetojne me 1200 lek ne muaj,dhe kur gjysma te iken per te paguar energjine,qe lidhet direkt me handikapatin Prifti,kjo te jep te drejten tja hapesh kafken ne shesh kujdo politikani.Eshte e drejte legjitime e çdo populli,kurse ne Shqiperi eshte e drejte e pamohueshme.
    Ti vuan per buken e gojes,kurse keta fitojne mijera euro perdite.

Del Dritani dhe thote,ju mos u merrni me 1,8 milione euro,por mendoni tangat e Edi Rames.Tani mire qe po vjedh,po grabit,po behesh i pasur pertej çdo imagjinate,por mos u tall me fukarenjte o zagar.Mbylle gojen se je i nderum.

Keta 4 sokolat e LSI po punojne per popullin dhe u bashkuan me Berishen vetem per te miren e Shqiperise.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

hahah cfare gjykimesh bejn leshkot me mentalitet alla partizonce antirevolucionare

sikur te themi,si i beri bill gates gjithe ato miliarda dollaresh,kur neper rruget e nju jorkut shef njerez duke ngren neper kazana

e ka ne gjake shqipetari smiren e te urryeren per dike qe heci me shume se ai :P

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga leci Lexo Postimin
    Keta 4 sokolat e LSI po punojne per popullin dhe u bashkuan me Berishen vetem per te miren e Shqiperise.
    hahahahaaaa . ...tek paragrafi i fundit mbeshtetet gjithe morali yt i paster ...... edhe ti nuk e ke hallin te milionat e politikaneve por te votat e mazhorances .....
    "They will not control us, We will be victorious"

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    @Poko dhe mesuesi lesh
    Ah sa vemje jeni ju.u bote te gjalle mor kufoma.
    Nje dite borxhet lahen

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Citim Postuar më parë nga Restart Lexo Postimin
    ca te na habisin moj goce, Alba, e kemi ditur me kohe qe jane hajduter te gjith nga i pari tek i fundit.

VK
    Ok ata jane hajduter qe te gjithe por ske kuptuar qe jemi ne budallenj prandaj gdhihen ata milioner.
    PS: beji Restart kompjuterit mbase kthjellohesh ....Hahahahahahaha. Budallenj kemi per te mbetur, skllever dhe ata ska per ti gjetur gje.

E ke pare filmin Ali Baba dhe dyzet hajdutet?
    Hahahahahahaha u kenaqa tuj qesh si budall. Lerini te pasurohen. Po jane mire ata , "mire"do jemi edhe ne ishallaaaaaa.

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •