edhe pse i di ca nga llojet e drogave mirpo nuk ka degjuar me pare se per nje te thithur duhet shpenzuar 3mije euro!?? atehere nese provohet qe te thithet 4-5here i bie diku = 120.000 mije euro + cdo ditë as buxheti spaska hesap...qenka ndonji droge superiore me efekt të fortë qe e shpie Edvinin ne Botën e CudiraveRama, tre mijë euro çdo ditë për një të thithur nga hunda![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Gordon Freeman : 25-07-2010 më 19:48
tja heqim nje zero lool
Ku pyet Edi per pare dhe qe pi droge nuk diskutohet por vertet sme pelqen qe sulme per jeten private behen kur ka psh akuze direkte per korrupsion.
Dhe fatkeqsisht e verteta eshte qe ktu politikanet jane qe te gjithe te zhytur ne mutrera dhe bejne me gisht njeri tjetrin se sa pis eshte bere.Loje e peshtire ne syte e atyre qe u jane vjedh paret.
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Ketu mediat bejne "boom" me sulme private ne kengetare,artista,persona te njohur ne gjithckah e lene ne politike edhe pse edhe une jam i mendimit qe nuk duhet prekur jeta private ,paret jane vjedhur shume e sigurtë e kjo "3mije euro per nje te thithur nga hunda" me duket vetem justifikim.Ku pyet Edi per pare dhe qe pi droge nuk diskutohet por vertet sme pelqen qe sulme per jeten private behen kur ka psh akuze direkte per korrupsion.
Dhe fatkeqsisht e verteta eshte qe ktu politikanet jane qe te gjithe te zhytur ne mutrera dhe bejne me gisht njeri tjetrin se sa pis eshte bere.Loje e peshtire ne syte e atyre qe u jane vjedh paret.
Krijoni Kontakt