-
i/e regjistruar
EULEX-i ka arrestuar Faruk Gashin nga Shtimja
Prishtinė, 13 korrik - Departamenti ekzekutiv i Policisė sė EULEX-it, sot nė Prishtinė, ka arrestuar njė person lidhur me rastin Bllaca, i cili po vazhdon tė hetohet.
Nė njoftimin pėr media, EULEX-i thotė se personi ėshtė i dyshuar pėr vrasje pas luftės, tė kryera nė qershor tė vitit 1999 nė komunėn e Lipjanit.
Hetimet po zhvillohen nga ana e policisė sė EULEX-it nėn mbikėqyrje tė Zyrės sė Prokurorit Special tė Kosovės.
Burime tė Koha.net marrin vesh se bėhet fjalė pėr biznesmenin Faruk Gashi, nga Shtimja.
-
-
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cyrus : 13-07-2010 mė 05:33
-
-
Perjashtuar
a ėshtė ky shoki i Azem Syles qe 20 vite dhe i Shpresim Ukes
kadaldal po qel behari
jo po doket , ani thoshte per bllacen psikopat hehehhehe
jep apet pare me vra njerz siq ja keni bėr bllaces
po bllaca i ka nuhet gjerat larg dhe pėr fate te mir me shpetue nje deshmitar e me dal te gjitha ne sken
Personi veq sot i ka ber 223 dite arrest shtepiak e duke e ru forca te hekurta te policis EU ku kan pa keta gjith keto shpenzime duhet me i mbulue dikush keto
-
-

Postuar mė parė nga
Cyrus
Mos ishte sheiku i haremeve se thane ka pas harem ne kohen e milloshit po ne llapushnik veq dy stupca te besbollit i kish provue per koke.
-
-
i/e regjistruar
po ky i ka provue stupcat e bejsbollit ne llapushnik mirpo ishte liruar nga Azem Syla
Lirimi i tij nga azem syla tash do ti kushtoj shume azem syles , se ne burgun e llapushnikut jan vrar njerzit qe nuk kan pas lidhje me azem sylen dhe fatmir limen
rrofte dragan XHORKA
-
-
Perjashtuar
Azem Syla: Padia ime, sot nė EULEX
SHKRUAR NGA KOSPRESS
E HĖNĖ, 30 NĖNTOR 2009 10:31
Nuk kam qenė pjesėtar i SHIKut. Nuk e njoh Nazim Bllacėn dhe nuk e kam takuar asnjėherė. Ato qė thotė, janė tė pavėrteta. Ky ėshtė orkestrim nė fushatė dhe nė prag tė GJNDsė. Sot, unė do tė ngre padi nė EULEX. Vetė jam i gatshėm tė pėrballem me drejtėsinė kurdoherė. Ėshtė mirė tė zbardhen tė gjitha vrasjet e pasluftės dhe tė mbyllet ky kapitull. Azem Syla, Ish Shef i Shtabit tė UĒKsė, flet pėr Express.
Express: Nazim Bllaca ka deklaruar para mediave pėr vrasjet qė kanė ndodhur pas luftės nė Kosovė. Ai ka thėnė se urdhrat pėr kėto vrasje i ka marrė nga ju. Cila ėshtė e vėrteta, sipas jush?
Azem Syla: Sė pari, kėto ditėt e fundit, nė deklarimet qė kam dėgjuar nė Parlament, javėn e kaluar, nga dy deputetė, edhe sot pasdite nga ky emėr qė pėrmendėt, unė shokohem. Vėrtet janė shpifje, rrena tė llojit tė tyre, dhe tė llojit tė tij.
Express: A keni dėgjuar ndonjėherė pėr emrin e Nazmi Bllacės?
Azem Syla: As qė kam e njohur gjatė luftės, e as sot nuk e njoh.
Express: Bllaca ju ka pėrmendur si epror tė tij nė SHIK. A keni qenė ju i pėrfshirė nė strukturat e SHIKut?
Azem Syla: SHIKu, si shėrbim, gjatė luftės e ka bėrė punėn e tij me mjaft sukses, vėrtet pėr lėvdatė. Kurse, pas luftės, ka vazhduar deri nė momentin kur ėshtė deklaruar vetė se nuk ka nevojė mė pėr tė. Ėshtė absurde sot tė thuhet se nėpėrmjet Azem Sylės ka marrė urdhra tė tillė.
Express: Megjithatė, nuk thatė nėse keni qenė pjesėtar i SHIKut. Po apo jo?
Azem Syla: SHIKu, gjatė luftės, ka qenė strukturė e Shtabit tė Pėrgjithshėm, kurse pas luftės SHIKu ka qenė strukturė nė vete. Unė nuk kam qenė pjesėtar i SHIKut. Tė gjithė anėtarėt e tij, normalisht, nga ditėt e para tė pėrbėrjes sė UĒKsė, i kam pasur shokė tė luftės.
Express: Bllaca ka thėnė se ka marrė urdhra nga Shpresim Uka. A ėshtė Shpresim Uka dhėndri juaj?
Azem Syla: Nuk di ēfarė ėshtė duke folur pėr tė. Kjo ėshtė gėnjeshtėr. Shihet se ai ėshtė i shtyrė, tendencioz, edhe nė kėtė kohė tė fushatės qė jemi, e sidomos nė prag tė GJNDsė.
Express: Pas luftės kanė ndodhur vrasje. Gjatė kėsaj periudhė nėntė vjeēare, a keni mundur ju, ose ish strukturat e UĒKsė, ose tė SHIKut, tė keni informacione se kush ka mundur ti kryejė kėto vrasje?
Azem Syla: Do tė hyj pak nė aktivitetin tim. Nė vitet 70 deri 81, kam qenė pedagog. Nė vitet 81 e tutje, kam qenė nė burg, si shumė shqiptarė tė Kosovės. Kur kam dalė nga burgu, ne vitet 88-89, nė izolim kam qenė. Pastaj, njė jetė tė tėrė e kam vėnė nė shėrbim pėr liri dhe respektim tė ligjit, pėr kėtė ditė tė sotme, tė popullit tim. Pra, unė njihem edhe si pedagog, edhe pėr angazhimin tim nė kohėn e luftės nė hierarkinė e Shtabit tė Pėrgjithshėm, edhe pas luftės nė strukturat e PDKsė. Vėrtet janė dėgjuar disa emra qė janė vrarė. Me keqardhje. Ēdo vrasje dhe vepėr e keqe qė mund ta dėgjosh, ėshtė e rėndė. Por, nuk mund ta di dhe vėrtet sdi ta orientoj te njė X personi. Tė kthehemi tė deklaratat e dy deputetėve tė Parlamentit tė Kosovės, ditėve tė shkuara. Ato, nuk mė habisin. Njėri ka vrarė gjatė luftės luftėtarė tė UĒKsė, gjatė luftės ka qenė pengesė apo sabotator i luftės, vėrtet e ka pranuar edhe ne librin e tij, edhe pse nuk e kam lexuar. Pėr mendimin tim, kėto janė sikur kombinime moti tė UDBsė, me njerėz tė ligė brenda popullit, qė kanė mundur tė kryejnė e tė bėjnė kombinime tė tilla. Andaj, mė vjen keq, por nuk mund tė them dhe nuk e di pėr vrasje tė tilla.
Express: Ti kthehemi deklaratės sė Nazim Bllacės. Ai pėrmend datėn 13 tetor, ku thotė se ėshtė takuar me ju dhe ka njė incizim nė tė cilin, sipas tij, i janė premtuar para nėse ai hesht dhe nuk del me kėto deklarata...
Azem Syla: Jo. Mė vjen keq qė mė duhet tė merrem tash me njerėz tė tillė. Por, pėr hir tė opinionit, duhet tė merrem. E kam obligim qė edhe opinionit tia sqaroj. Deklarimet e tilla qė Azem Syla, i cili gjatė tėrė jetės sė tij ishte nė pėrpjekje pėr kėtė ditė tė sotme, paska dhėnė urdhra pėr tė kryer akte tė tilla, janė shpifje, rrena shumė tė poshtra, shumė tė ulėta. Por, kam shumė besim te populli, tek tė gjitha ato gjenerata tė nxėnėsve qė kam pėrcjellė, ata shokė burgu, shokė lufte, qė e dinė karakterin dhe shpirtin e Azem Sylės. Ato qė janė thėnė, nuk janė tė vėrteta. Nuk jam takuar me askėnd. Mė vjen rėndė qė mė duhet tė pėrgjigjem pėr shpifje tė tilla.
Express: A ka pasur lista tė njerėzve pėr likuidim?
Azem Syla: As gjatė luftės, e as pas luftės, nuk ka pasur lista tė tilla.
Express: Ju shprehėt dyshimet tuaja se Nazim Bllaca ka dalė nė opinion pikėrisht nė kėtė kohė, tė fushatės dhe tė GJNDsė. Nė ēka e mbėshtetni kėtė?
Azem Syla: Nga deklaratat e deputetėve. Shihet se edhe ai ėshtė i kurdisur nga njerėz tė caktuar, dhe ėshtė punė fushate, duan tė denigrojnė, por kot e kanė. Unė nuk hiqem nė burrėri ose trimėri. Unė, kur ishte ēėshtja edhe nė Hagė, ish ushtarėt e UĒKsė, i kam thėnė Del Pontes qė nėse janė tė pėrzier ushtarėt nė vepra apo krime tė tilla, dėnimin do ta marrin nga ne vetė. Por, edhe e kundėrta, nė qoftė se nga shpifėsit, qė hedhin fjalė dhe gėnjeshtra tė tilla nė media, le tė kenė kujdes, sepse padrejtėsinė nuk e kam duruar dhe moralisht nuk e duroj. Le ti mbetet drejtėsisė. Kemi drejtėsinė, gjyqėsinė. EULEX-i le ta bėjė punėn e tij. Nė fund, le ta dinė edhe EULEXi, edhe institucionet tona, edhe populli ynė, qė nė fund kanė me dalė shpifje tė njerėzve tė ligė.
Express: Ju do tė merrni ndonjė veprim konkret?
Azem Syla: Unė qė nesėr (e hėnė) do ti denoncoj te organet tona.
Express: Ka spekulime qė ky dėshmitar dhe kjo CD ka qarkulluar pėr vite tė tėra nė UNMIK dhe strukturat tjera ndėrkombėtare. A ju kanė pyetur ndonjėherė ndokush nga organet e drejtėsisė ndėrkombėtare, pėr kėtė ēėshtje?
Azem Syla: Jo, as ndėrkombėtarėt dhe as vendorėt.
Express: Nuk keni biseduar me prokurorė vendorė apo ndėrkombėtarė nė lidhje me kėto raste?
Azem Syla: Jo, asnjėherė, asnjėherė.
Express: Ti kthehemi 13 tetorit. Ju e mohoni qė keni pasur takim me Bllacėn nė atė ditė?
Azem Syla: Jo. Dhe jo vetėm me Bllacėn, por me njerėz tė ligė, me shpifės tė tillė, as nuk kam pasur e as qė do tė kem kurrė.
Express: A u besoni organeve tė drejtėsisė qė janė tė ndėrtuara sot nė Kosovė, nėse ato eventualisht ju thėrrasin pėr tė dhėnė dėshmi?
Azem Syla: Unė jam i gatshėm. Qė nesėr, do ti denoncoj. Jam i gatshėm tė ballafaqohem me drejtėsi.
Express: Mendoni qė ky rast duhet tė shėrbejė nė mėnyrė qė kėto enigma dhe dilema qė kanė ndodhur nėntė vjetėve tė fundit tė zbardhėn pėrfundimisht nga organet e krimit dhe drejtėsia?
Azem Syla: Kėrkoj qė organet e drejtėsisė, edhe pėr hir tė drejtėsisė, qė faktet tė dalin, qė opinioni tė mos presė me ankth kush ēfarė ka bėrė. Ėshtė mirė tė zbardhen tė gjitha vrasjet e pasluftės dhe tė mbyllet ky kapitull
-
-
i/e regjistruar
citat i Faruk Gashit klankosova 30.11.2009
une me azem sylen dhe shpersim uken nihem qe 20 vite
hahahahahahahahah
-
-
i/e regjistruar
arrestimi faruk gashit eshte lufta ne mes azem syles dhe fatmir limes!!
bllaca nuk qenka spektakel ashtu siq e parafytyrojne kupa dhe shima!!
faruk gashi spiun i serbise spiun i azem syles!!
dhe me ne fund ky do te jete spiun i euleksit!!
-
-
Se kush ka thene se Kosova nuk ka James Bonda
-
-
i/e regjistruar
muahamet mavraj sot ma kishe qit faqe 10 Faruk Gashin
mu dukė pak si terhjekje taktike e PDK dhe SHIK-ut nga rasti bllaca se me 1 dhjetor 2009 kishte shkruar EPOKA E RE e dikurshme edhe perkrahese e Bllaces
GECI NE HALL BLLACA NE BIRUC
e sot shflefova epoken e perlyer me gjakun e shume bive dhe bijave tona te paslufte dhe pash Mavren duke u terhjekur
po e kish lut mavren shko merre edhe nje interviste te sabit geci kunder bllaces
hahahahhahahah
po perime qe thoshte bllaca kam me ja qit siguresat qeveris po me duket don me ja qit bile deri te termoelektran
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt