Close
Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 136
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga Thesphinx Lexo Postimin
    Po kishin dore nderkombtaret..Perse atehere i quan votat me i numru ne austri!? A ke pergjigje?

s.p. Sa per kete Tonin e Anglise dhe ate klintonin e ameriks,keta vin tashi me perkrah politiken e rugoviqit..se kjo politik tani i konevenon ketyre matrapazeve..se bisedimet me beogradin jane afer...
    nuk e di nuk kam pergjigje,po ti a ke???

po de se rugoviqi ka qene dhe do mbetet trim hero

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Po ju zoteronte e disa tjere ne kete forum jeni pakice ne Kosoves qe quheni shqipfoles, sepse vetem shqipfoleast flitnin keq dhe citnin vnere nga goja e tyre per UCK-se. E per fate te mire numri juaj bie diat dites.
    Dhe nje gje per ne fund do ju them juve shqipfolsave. SHUM SHPEJT DO SHIHEMI NE SHQIPERINE ETNIKE SHQIPTARE.

Kaq me juve.
    Nuk ka Shqiperi etnike me 5 raca. Beji 6, se jane edhe komunistet.

Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Nuk ka Shqiperi etnike me 5 raca. Beji 6, se jane edhe komunistet.
    Edhe une tham qe nuk do ket Shqiperi Etnike me 5 Raca. Shqiperia do jete e Shqiptareve dhe natyrisht se do kete edhe pakica. Mierpo ne kete forum ka shume shqipfoles qe nuk deshrojne kete shqiperi natyrale etnike. Dhe besom se ka ende shqiptar te Kosoves qe me me deshir kane te jetojne me serbin se sa te bashkohen me shqiperine.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    ah jo cuni, Bushi nuk shkoi t'ja u hedhe ne ere avionet e pallatet me njerez qe punonin per te mbajtur familjen. Ishte edhe nje shqiptar me 6 femije ate dite ne njeren nga kullat duke lare xhamat, kur u hodhen ne ere.

pastaj t'i perseri po ngaterrohesh, sepse Serbet e tu "njerez" thone se Kosova eshte toke Jugosllave. Pra, UCK ka bere deme ne tokat Serbe!

do te besh propagande, urdhero propagande. Nuk ka te shkosh nga dy krahet, edhe dua te me mbrojne edhe dua te me lene te vdes. Edhe posi, ka shume rendesi kush je. Ashtu sic kishte rendesi qe ai Evliaja nuk e mbyti per qejf ate femijen, por Musa me "karakter" ju hodh ne gryke.

Por ju jeni injorante ne besim dhe hipokrite!
    Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 14-07-2010 më 08:03

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    ah jo cuni, Bushi nuk shkoi t'ja u hedhe ne ere avionet e pallatet me njerez qe punonin per te mbajtur familjen. Ishte edhe nje shqiptar me 6 femije ate dite ne njeren nga kullat duke lare xhamat, kur u hodhen ne ere.

pastaj t'i perseri po ngaterrohesh, sepse Serbet e tu "njerez" thone se Kosova eshte toke Jugosllave. Pra, UCK ka bere deme ne tokat Serbe!

do te besh propagande, urdhero propagande. Nuk ka te shkosh nga dy krahet, edhe dua te me mbrojne edhe dua te me lene te vdes. Edhe posi, ka shume rendesi kush je. Ashtu sic kishte rendesi qe ai Evliaja nuk e mbyti per qejf ate femijen, por Musa me "karakter" ju hodh ne gryke.

Por ju jeni injorante ne besim dhe hipokrite!
    auuu akoma ti me 11 shtatorin a , po krejt bota e mori vesh o cun se kush e beri 11 shtatorin, po ti se paku qenke me vonese gati 5 vjete heheheh.

po pse nuk kishte cifut ate dite ne kullat binjake,aaaa se kishte lajmeruar sharoni keta tjeret pervec cifuteve ,prandaj vdiq i shkreti shqiptare.

serbet asnjeher nuk kane luftuar per jugosllavi por per SERBI TE MADHE dhe uck ska lidhje as me jugosllavet as me serbet thjeshte luftoj kunder okupatorit serb sikur qe luftojne disa tjere kunder okupatroit ANGLO -AMERIKANE

fanatik i së vërtetës Maska e tomaras
    Anëtarësuar
    09-07-2008
    Postime
    343
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Po pikerisht per inati te ketyre pseudopatrioteve Adem Jashari e mbajti edhe familjen brenda,dhe u vra me tere familjen e tij,sepse e tradhtuan.Ku ka njeri ne bote qe ka deshire ta shoh duke i vdekur femiu ose gruaja,mirepo keta ja plasen zemren te ngratit,e qka eshte me e keqja e keqperdoren pas lufte per fushata zgjedhore dhe pseudopatriotizma folklorik.
    Pasi ra fjala desha ta dije a i eshte vrare ndokush nga familja Milaim Zekes,Xhavit Halitit,Hashim Thaqit, e shume te tjereve.A paten familje keta apo vetem Ademi i ngrate i pati "pa dhimte"femijet dhe familjaret e tij.
    Stalinistet dhe enveristet nuk jane ideologji,jane race,dhe ate race e poshter.
    Është tejet cinike dhe jokorrekte nga ana jote të trillosh në këtë mënyrë për një vigán si Adem Jashari.
    Adem Jashari nuk u shua me krejt familjen siç thua ti, po vullneti i zotit, kullat e Jasharajve janë plot e përplot. Ka tepër ligësi partiake në këtë postimin tënd:

1. Në qoftë se Ademi do ta kishte pasur një inat të tillë saqë për këtë shkak do t'i bënte kurban edhe fëmijtë, atëherë ky inat do të ishte reflektuar edhe në sjelljen e Jasharajve që mbetën gjallë, nga të cilët Bashkimi i qëlloi në krah deri në fund në mos gabofsha.

2. Ti po e qet mbas mendsh që Adem Jasharin nuk e vranë këta që ti thua se ia plasën zemrën, po e vrau makineria e dhunës serbe, derisa ndodhej në shtëpinë e vet me robtë e vet. Keq që po e heshtë këtë fakt, si diçka të parëndësishme.

3. Kur po pyet se a iu vra dikush Zekës, Halitit e Thaçit, po ndërton ndoshta pa e menduar mirë paralele johumane që nuk të bëjnë nder hiç, sepse edhe nëse u janë vra, u janë vra nga armiku, e do të duhej të të vinte keq edhe ty, po edhe nëse nuk u janë vra, do të duhej të të bëhej qefi edhe ty si për çdo shqiptar tjetër që ka pasur fatin e tillë që të mos vritej gjatë kësaj lufte.

4. Kurrë mos i thuaj Adem Jasharit "i ngrati"!!! Të ngratë jemi unë e ti se Adem Jasharit është e pakuptueshme t'i thuhet "i ngratë". Një dekë e kemi hak të gjithë, e Ademi e pati forcën e shpirtit, dhe bekimin e perëndisë që ta bëjë dekën siç deshti vetë, dhe me dekën e tij t'i çojë në këmbë fillimisht shpirtërat më fisnikë të kombit shqiptar, shumë prej të cilëve e ndoqën shembullin e tij, e më vonë e çoi në këmbë edhe krejt qytetërimin perëndimor që u vu në përkrahje të luftës që e nisi Ademi me të vetët. Me aktin e tij Ademi i siguroi vetes pavdekësinë, prandaj për të mund të thuhet se veç ka ndërruar jetë e jo se ka vdekur. Vdesim unë e ti që posa të na e hanë krimbat mishin në vorr, nuk do të na përmendë kush, e jo Ademi, i cili nga ajo ditë ka nisur një jetë tjetër.

A po e sheh qysh po i japim jetë edhe na në këtë forum, madje pa e folur askush asnjë fjalë të keqe për të. Veç ndonjë si ti kështu si pa sherr mundohet të qet hije mbi atë sakrificë mitike.
    S'po di çka me t'thânë tjetër veç zoti t'marroftë!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-02-2010
    Postime
    125
    Ti nuk je konsistent ne keto qe thua. Ne se Bushi paska qene kriminel, ashtu ka qene edhe UCK, e cila ka VRARE shkije. Se edhe shkijet njerez jane.
    O JOVAN,UCK-ja nuk ka vra civil,po i ka luftuar dhe vrare ata qe kane masakrue e vrare shqiptare civil.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    kosoven e cliruan shqiptaret o njerz kuptohet me ndihmen e miqve kjo esht shum normale ne gjdo luft gjdo komb ka miqt dhe armiqet as nje shtet nuk mund te clirohet me forca te vete edhe amerika nuk hyri vet as ne kosove as ne irak as ne avkanistan keshtu qe ne shqiptaret duhet te duam kombin ton shqiptar dhe te vedisohemi e mos ta nenqmojme vetveten aq shum se ende kemi pun per te bere

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga Thesphinx Lexo Postimin
    O JOVAN,UCK-ja nuk ka vra civil,po i ka luftuar dhe vrare ata qe kane masakrue e vrare shqiptare civil.
    Se pari, z, analfabet une po i pergjigjesha nuancesblu me te njejten fuqi argumentuese qe na prezantoi ai vete.

Se dyti, me qe fuqia e jote argumentuese nuk qendron aspak me lart se e tij, perkundrazi, po shtoj se ne (ti dhe une) mund te themi qe UCK nuk ka vrare civile, mirepo Serbi nuk thote ashtu, me konfirmim edhe nga z. Demaci.

Se treti, ai qe eshte rritur mes rrenash, e konsideron cdo mendim te te tjereve pikesepari si rrene. Kjo i eshte bere trajte karakteri. Dhe te shkakton jo zemerim, por keqardhje, si ajo per njeriun e gjymte.

Lexo me poshte Demacin me aspirata "te larta" per KLA, si psh. nje republike e trete baraz me Serbine e Malin e Zi ndonese Amerika ne ate kohe kishte propozuar indipendence. Jo vetem kaq, po ky Plak i Urte, qe dakord qe edhe pas tre vjetesh perseri te ishe nden Serbine!Demaci do ishte ftuar ne Rambouillet, po te mos e dinin te gjithe qe nuk gezonte kredibilitet politik me asnje pale, duke filluar nga KLA e duke mbaruar me Serbine.

Ne se ke dyshime qe eshte denuar me vdekje nga KLA ka perseri.

DATE=11/27/98
    TYPE=CORRESPONDENT REPORT
    NUMBER=2-242221
    TITLE=KOSOVO PROPOSAL (L-ONLY)
    BYLINE=PHILIP SMUCKER
    DATELINE=PRISTINA
    CONTENT=
    VOICED AT:

INTRO: THE POLITICAL LEADER OF KOSOVO'S ETHNIC ALBANIAN
    GUERRILLAS
    SAYS HIS ARMY IS WILLING TO DEFER ITS DREAM OF INDEPENDENCE AND CONSIDER AN AMERICAN PROPOSAL TO GIVE KOSOVO EQUAL STATUS WITH THE TWO OTHER YUGOSLAV REPUBLICS -- SERBIA AND MONTENEGRO. PHILIP SMUCKER INTERVIEWED KOSOVO LIBERATION ARMY SPOKESMAN ADEM DEMACI IN PRISTINA, AND FILED THIS REPORT.

TEXT: WARMING TO THE PEACE INITIATIVE, MR. DEMACI SAID THE
    KOSOVO LIBERATION ARMY, OR K-L-A, WOULD SETTLE FOR THE STATUS OF A THIRD REPUBLIC IN YUGOSLAVIA
    -- RATHER THAN OUTRIGHT
    INDEPENDENCE.

/// DEMACI ACT ///

BUT IN THIS SITUATION, WHEN WE HAVE SERBIA (AND
    MONTENEGRO) AS A REPUBLIC ... IT IS NECESSARY (AT)
    MINIMUM (THAT) ALBANIANS ALSO ... BE THE THIRD REPUBLIC.
    AFTER THREE YEARS, LET (THE) PEOPLE DECIDE.

///END ACT///

A NEW AMERICAN-AUTHORED PEACE PROPOSAL CALLS FOR VIRTUALLY SEVERING THE PROVINCE FROM THE REPUBLIC OF SERBIA, WHILE GRANTING IT SELF-RULE -- BUT WITHIN THE YUGOSLAV FEDERATION. THE K-L-A HAD PREVIOUSLY INSISTED ON COMPLETE INDEPENDENCE FOR KOSOVO. BUT MR. DEMACI TOLD U-S PEACE MEDIATOR CHRISTOPHER HILL ON FRIDAY THAT THE K-L-A WOULD SETTLE FOR LESS THAN INDEPENDENCE AFTER AN INTERIM THREE-YEAR PERIOD.
    WHILE THE K-L-A GENERAL STAFF SAYS IT NEITHER ACCEPTS NOR REJECTS THE LATEST AMERICAN PEACE PROPOSAL, MR. DEMACI SAYS HE HOPES THE UNITED STATES WILL DO MORE IN THE COMING MONTHS BY, AS HE PUT IT, SUPPORTING ITS OWN IDEAL OF THE LIBERTY OF OPPRESSED PEOPLES.

WHILE WESTERN DIPLOMATS SAY THEY'RE ENCOURAGED BY WHAT THEY CALL A NEW PRAGMATISM WITHIN THE RANKS OF THE K-L-A, MANY STILL DOUBT THE GROUP'S SINCERITY AND WILLINGNESS TO COMPROMISE.

IN A RELATED DEVELOPMENT, THE K-L-A FRIDAY RELEASED FOUR PEOPLE -- TWO KIDNAPPED SERBIAN JOURNALISTS AND TWO MODERATE ETHNIC ALBANIAN POLITICIANS. THE K-L-A CALLED THE RELEASE A "GOOD WILL GESTURE." A K-L-A SPOKESMAN SAID THE RELEASE WAS CARRIED OUT DESPITE THE FACT THAT HUNDREDS OF ALBANIANS ARE STILL MISSING OR IMPRISONED ON FALSE CHARGES.

IN HIS INTERVIEW, MR. DEMACI ALSO EXPRESSED REMORSE OVER
    ATROCITIES COMMITTED BY THE K-L-A AGAINST UNARMED SERBS IN
    KOSOVO, AND SAID THE GROUP'S GENERAL STAFF ADAMANTLY DISAPPROVES OF SUCH ACTIONS
    . (SIGNED)

NEB/PS/PCF/JO

27-Nov-98 12:33 PM EST (1733 UTC)
    NNNN

Source: Voice of America
    Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 15-07-2010 më 20:52

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    kosoven e cliruan shqiptaret o njerz kuptohet me ndihmen e miqve kjo esht shum normale ne gjdo luft gjdo komb ka miqt dhe armiqet as nje shtet nuk mund te clirohet me forca te vete edhe amerika nuk hyri vet as ne kosove as ne irak as ne avkanistan keshtu qe ne shqiptaret duhet te duam kombin ton shqiptar dhe te vedisohemi e mos ta nenqmojme vetveten aq shum se ende kemi pun per te bere
    t'kan rrejt!
    ku, dhe kur qenka liruar kosova?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •