Close
Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 136
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-07-2010
    Postime
    127
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    po shoh qe disa toni blerin e quajn kriminel me sa di une toni bler eshte shkaktari kryesor i qlirimit te kosoves pasi qe ishte i vetmi ne evrop i cili ishte pro nderhyrjes ushtarake kombsore ne kosov po te ishte edhe toni bler kunder ather ne ndoshta do ishim edhe me tej nen okupimin serb

Mir jaran,

Nese un sot te çliroj ty, dhe 20 milion tjer, bëhem hero !

Po nese te nesërmen dal dhe e vras vetëm 1 te pafajshëm, çfar jam ?

Feja e gjithesecilit ju urdheron ta flisni te drejten dhe te verteten ! Sepse e keni hak !

Shoh qe disa i mbyllin syt, dhe nuk shohin me larg se hunda e tyre !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-07-2010
    Postime
    127
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Minoritet ke gjak Shkau ti?
    Kam gjak "takaliki", po deshe me dit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Hidalgo pajtohem plotesisht me juve , e keni tamam,per te qene kriminel dhe vrases duhet te jeshe tamam si Bleri, edhe pse ai insistoj te futet kembesorisht ne Kosove ,kete nuk e bente se i dhimbeshim shume ,ose po na don shume thjeshte ka interesa ne Kosove.

krimineli ngel kriminel ,kush e di se cfar te mirash ben pas krimit

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Ju paska djeg magjupeve komuniste qe Blair ashtu sikur Clinton ka permend Rugoven, ne fjalimin e tij.
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Hidalgo Lexo Postimin
    Mir jaran,

Nese un sot te çliroj ty, dhe 20 milion tjer, bëhem hero !

Po nese te nesërmen dal dhe e vras vetëm 1 te pafajshëm, çfar jam ?

Feja e gjithesecilit ju urdheron ta flisni te drejten dhe te verteten ! Sepse e keni hak !

Shoh qe disa i mbyllin syt, dhe nuk shohin me larg se hunda e tyre !
    shokut une fola per ate qe ka be per kosoven por jo edhe per ate qe ka be ne bot
    edhe amerika sa i perket kosoves meriton rrespekt por jjo edhe per ate qe ka be ne bot sepse ne shum pjes te botes kan be dhe jan duke ber vrasjet me te medhaja dhe me brutale qe njeh njerzimi
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-07-2010
    Postime
    127
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    shokut une fola per ate qe ka be per kosoven por jo edhe per ate qe ka be ne bot
    edhe amerika sa i perket kosoves meriton rrespekt por jjo edhe per ate qe ka be ne bot sepse ne shum pjes te botes kan be dhe jan duke ber vrasjet me te medhaja dhe me brutale qe njeh njerzimi
    Respektin gjithesesi qe e meritojn si shtet, por jo edhe lidereve te tyre.

Blair mbetet nje kriminel, po aq sa ishte Milloshi, Bushi, Putini e Mlladici.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Hidalgo Lexo Postimin
    Respektin gjithesesi qe e meritojn si shtet, por jo edhe lidereve te tyre.

Blair mbetet nje kriminel, po aq sa ishte Milloshi, Bushi, Putini e Mlladici.
    Blair dhe Bush jane si Millosheviqi dhe Mlladiqi!!!
    A je ne toke te bukes o idiot? A e mendon seriozisht ne kete menyre apo ke hy ne forum vetem qe te dukesh pak me interesant se te tjeret?
    Po i fut ne nje thes ata qe na kane vra, na kane pre, na kane perdhunu nenat e motrat tona, na kane djege e na kane deportu... me ata qe i rrezikuan jetet e tyre dhe qe humben miliarda per te na sjellur lirine te cilen po e gezojme sot.

Nuk e kuptoj se si dreqin lejohen keta idiota ne kete forum perderisa perjashtohen njerez qe mundohen te sjellin argetim pak me ndryshe ketu!!!

Po e garantoj secilin forumist se ky debili ketu nuk ka kurrfare lidhje me fene islame. Ky debil eshte ne kete forum me nje mision te caktuar.
    Deshiron te paraqitet sikur musliman vetem per te sjelle sa me shume urrejtje ndaj kesaj feje.

Une nuk jam ndonje musliman i devotshem dhe as qe po mundohem te behem gardian i fese islame...por duket haptas qellimi i ketij idioti.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-07-2010
    Postime
    127
    Illyrian rex,

Un s'fola n'emer te Islamit, e as n'emer tendin.
    Fola n'emer timin, dhe nese ti mendon qe nje kriminel mund te behet Hero ! Atehere bere, por e ke ber vetem.

Per tu pastruar nga mekatet e bera (vrasjet e pafajshme pra), Blair u be katolik, sepse kisha posedon mundesin per t'ia bler mekatet, dhe sot eshte totalisht i pafajshem ! Kjo eshte drejtesia kishtare.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Shoku, nuk jam i interesuar qe te shikoj gjerat nga kenveshtrimi fetar. Per kisha apo xhamia mundeni me bisedu te nenforumet fetare sa te doni, e jo secilen fenomen jetesor, secilin personalitet dhe secilen ngjarje ta analizoni dhe gjykoni me kendveshtrime fetare.

Une i shikoj gjerat shume me thjeshte se Ju.

Historikisht populli shqiptar ka vuajtur nga Milloshet dhe Mlladiqet qe i permende me larte. Vujatja u shtua edhe me shume ne fillim te viteve '90 dhe kulmin e saj e arriti ne fund te viteve '90. Ne keto momente kur luftohej per mbijetese dhe clirim na erdhen ne ndihme Shtetet e Bashkuara te Amerikes, Britania e Madhe dhe shume aleat te tjere.

Nga kjo ndihme jemi ketu ku jemi. Prijesit e atyre shteteve jane miq per popullin shqiptar dhe jane armiq per armikun e popullit shqiptar.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-07-2010
    Postime
    127
    Po aleatet e sodit, dikur ia dhan kosoven serbis, çka je ka folur tani ?
    Sille mbshjelle, i keq se i keq te del Blair !

-qe dmth, vrasja e 100'000 shqiptareve ne shekullin e kaluar, ishte edhe shkaku i anglis ! .

Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •