Close
Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 136 prej 136
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga tomaras Lexo Postimin
    Është tejet cinike dhe jokorrekte nga ana jote të trillosh në këtë mënyrë për një vigán si Adem Jashari.
    Adem Jashari nuk u shua me krejt familjen siç thua ti, po vullneti i zotit, kullat e Jasharajve janë plot e përplot. Ka tepër ligësi partiake në këtë postimin tënd:

1. Në qoftë se Ademi do ta kishte pasur një inat të tillë saqë për këtë shkak do t'i bënte kurban edhe fëmijtë, atëherë ky inat do të ishte reflektuar edhe në sjelljen e Jasharajve që mbetën gjallë, nga të cilët Bashkimi i qëlloi në krah deri në fund në mos gabofsha.

2. Ti po e qet mbas mendsh që Adem Jasharin nuk e vranë këta që ti thua se ia plasën zemrën, po e vrau makineria e dhunës serbe, derisa ndodhej në shtëpinë e vet me robtë e vet. Keq që po e heshtë këtë fakt, si diçka të parëndësishme.

3. Kur po pyet se a iu vra dikush Zekës, Halitit e Thaçit, po ndërton ndoshta pa e menduar mirë paralele johumane që nuk të bëjnë nder hiç, sepse edhe nëse u janë vra, u janë vra nga armiku, e do të duhej të të vinte keq edhe ty, po edhe nëse nuk u janë vra, do të duhej të të bëhej qefi edhe ty si për çdo shqiptar tjetër që ka pasur fatin e tillë që të mos vritej gjatë kësaj lufte.
    Per te mos e zgjatur shume me ty vetem disa fjale.
    Te gjithe shqiptaret ndiejne krenari kur permendet Adem Jashari dhe gjithe te renet e tjere,eshte normale respekti qe kemi per te dhe ndaj familjes se tij.
    Dallimi ne mes meje dhe teje qendron se ti mund te ndjesh krenari,por une perveq krenarise ndjej edhe dhembje per ate familje,bile ndoshta me shume ndjej dhembje sesa krenari.
    S`mund te pretendosh te me tregosh mua se si te ndihem ndaj asaj familjeje kur i di edhe detajet me te vogla,kur eshte dashur ti mobilizon edhe grate dhe femijet per mbrojtje ndaj serbeve.
    Duhet te jesh me shume i informuar kur shkruan me mua sa i perket luftes se Kosoves,plus te barazohesh me mua duhet i kesh nja 5 familjar te vrare nga serbet.
    Si mund te jete e njejte sikur kur te te vritet e tere familja nga serbet,me ate qe nuk i eshte vrare asnje antare dhe luften e ka pare vetem ne TV.Duhet ta ndjesh ne shpirt dhe te perjetosh vet humbjen e familjareve ,per ta kuptuar dhembjen e tyre.

Perderisa ti ose ata se mendojne si ty fjalet qe i thojne ne lidhje me deshmoret i kane mbulese per ideologjite e tyre cfaredo qofshin ato ,une kam realitetin dhe dhembjen per njerezit e vrare.Ky eshte dallimi.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-02-2010
    Postime
    125
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Se pari, z, analfabet une po i pergjigjesha nuancesblu me te njejten fuqi argumentuese qe na prezantoi ai vete.

Fuqi argumentiese i quan ti rrenat!

Se dyti, me qe fuqia e jote argumentuese nuk qendron aspak me lart se e tij, perkundrazi, po shtoj se ne (ti dhe une) mund te themi qe UCK nuk ka vrare civile, mirepo Serbi nuk thote ashtu, me konfirmim edhe nga z. Demaci.

Kur flase me rrenca skam nevoje per argumente

Se treti, ai qe eshte rritur mes rrenash, e konsideron cdo mendim te te tjereve pikesepari si rrene. Kjo i eshte bere trajte karakteri. Dhe te shkakton jo zemerim, por keqardhje, si ajo per njeriun e gjymte.

Mire e ke pershkru veten,as une bile me mire nuk kisha dite te te pershkrruaj

Lexo me poshte Demacin me aspirata "te larta" per KLA, si psh. nje republike e trete baraz me Serbine e Malin e Zi ndonese Amerika ne ate kohe kishte propozuar indipendence. Jo vetem kaq, po ky Plak i Urte, qe dakord qe edhe pas tre vjetesh perseri te ishe nden Serbine!Demaci do ishte ftuar ne Rambouillet, po te mos e dinin te gjithe qe nuk gezonte kredibilitet politik me asnje pale, duke filluar nga KLA e duke mbaruar me Serbine.

Demaqi eshte ftuaar ne rambuje.O Rrenc

Ne se ke dyshime qe eshte denuar me vdekje nga KLA ka perseri.
    Nuk mare vesh nga gjuhet-magjupo-gabele.Me siguri eshte propagand.Se te gjithe udheheqesit e UCK-se edhe sot e respektojne Adem Demaqin Heroin e gjalle te qeshtjes shqiptare.
    Nuk ka ne Kosove qe i thote vetes shqiptare e te mos ta do Adem Demaqin,ata qe nuk e duan jane vetem gabelat dhe kallavrashkaat ..edhe byth-shiturit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar më parë nga Thesphinx Lexo Postimin
    Nuk mare vesh nga gjuhet-magjupo-gabele.Me siguri eshte propagand.Se te gjithe udheheqesit e UCK-se edhe sot e respektojne Adem Demaqin Heroin e gjalle te qeshtjes shqiptare.
    Nuk ka ne Kosove qe i thote vetes shqiptare e te mos ta do Adem Demaqin,ata qe nuk e duan jane vetem gabelat dhe kallavrashkaat ..edhe byth-shiturit

A burrrat qe pi respektojkan Ademin ahahaahahh!

Mendova qe populli ka i qik respekt per te he burr se tybe me kon ne vend tij kurr skisha dasht respektin e ktyre zagarve

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Adem Demaci eshte krenari e populli ton!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-02-2010
    Postime
    125
    Citim Postuar më parë nga MemphiS_ Lexo Postimin
    Po bre shyqyr prej Zotit se EULEXI don me na shpetu prej ktyne gabelve komunista

Kish mu hap edhe ni burg ne Kosove..a ki ndi ti?? Njo extra per hashimin ahaahah
    Edhe Eulexit-serb shume shpejt ka mi ardhe fundi..cka do beni atehere!

Kam degju,aty ka me qene "parajsa" e sojit tjuaj...kalofshi mire dhe mos u merzitni,se punt e mira vine ndal-ngadal

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar më parë nga Thesphinx Lexo Postimin
    Edhe Eulexit-serb shume shpejt ka mi ardhe fundi..cka do beni atehere!

Kam degju,aty ka me qene "parajsa" e sojit tjuaj...kalofshi mire dhe mos u merzitni,se punt e mira vine ndal-ngadal

Ju ose jeni bo gabel ose sju ka met gjak Shqiptari!

Vet hashim gabeli thot se kemi bashkepunim te shkulqyshem me Eulexin e knej ti thu Eulexi serb...kujt me i besu bre shoq???

Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •