Per te mos e zgjatur shume me ty vetem disa fjale.
Te gjithe shqiptaret ndiejne krenari kur permendet Adem Jashari dhe gjithe te renet e tjere,eshte normale respekti qe kemi per te dhe ndaj familjes se tij.
Dallimi ne mes meje dhe teje qendron se ti mund te ndjesh krenari,por une perveq krenarise ndjej edhe dhembje per ate familje,bile ndoshta me shume ndjej dhembje sesa krenari.
S`mund te pretendosh te me tregosh mua se si te ndihem ndaj asaj familjeje kur i di edhe detajet me te vogla,kur eshte dashur ti mobilizon edhe grate dhe femijet per mbrojtje ndaj serbeve.
Duhet te jesh me shume i informuar kur shkruan me mua sa i perket luftes se Kosoves,plus te barazohesh me mua duhet i kesh nja 5 familjar te vrare nga serbet.
Si mund te jete e njejte sikur kur te te vritet e tere familja nga serbet,me ate qe nuk i eshte vrare asnje antare dhe luften e ka pare vetem ne TV.Duhet ta ndjesh ne shpirt dhe te perjetosh vet humbjen e familjareve ,per ta kuptuar dhembjen e tyre.
Perderisa ti ose ata se mendojne si ty fjalet qe i thojne ne lidhje me deshmoret i kane mbulese per ideologjite e tyre cfaredo qofshin ato ,une kam realitetin dhe dhembjen per njerezit e vrare.Ky eshte dallimi.
Krijoni Kontakt