Eldonel!!
Lexoje perseri ate qe kam shkruar dhe te lutem te replikosh ne menyre me te qarte!!!Sinqerisht nuk e kuptoj se çfare kerkon te shprehesh aty!!!
Eldonel!!
Lexoje perseri ate qe kam shkruar dhe te lutem te replikosh ne menyre me te qarte!!!Sinqerisht nuk e kuptoj se çfare kerkon te shprehesh aty!!!
Jarigas
musliman edhe une jom veq nuk po pajtona me kta komandosat qe po blujn palidhje"shume gjak ka mu derdh nes enuk lejohet shamia"anej knej trrta mrtta..shkoni bre vllazni mitrovice qatje derdhni gjak kallxone burrnin e juj,kallxoni qe jeni musliman te devotshem luftoni kunder armikut shekullor e mos folni pallavra jo gjak jo ashtu jo kshtu phiiii..po qfar gjaku derdhni bre pash familen se kur po ju nij qeshtu me benzin pernime ju kisha kall...klloshart niher shkijet kan hi n`oborr e ju ktu po shiteni qaq burra,dilni qatje te veni kallxoni sa burra jeni.
Po falemineres qe po me kupton,un jam i moqem jo qe jam i moqem po edhe fukara,e fukaqralliku te qon ne der te hasmit kan than pleqt tan,un ktu sjam nder te hasmit por po duhet me u munu me than dishka,un veq po tutna vlla qi e permenen te gjamija,qe nkoftse na dalin prej dores kta njerz qi i kemi mledh deri tash na nuk mujm me mrri aty ku po dojm dhe mujn me na u kthy krejt katerlik e na jesum pa buk se kush na ep vlla pare se qitash jemi tu marr pare hazer.mir meqshi
Nuk eshte problemi i shamis ketu, por ne Islamin Traditional te Kosoves (Bashkesis Islame te Kosoves) Armiku nuk po mund me u infiltruar dhe me pas ndikim te bashkesia islame te Kososves qe ta destabilizoj popullin.
Dhe i ka hapur Porten vetes me keta Neomuslim (Qe ka predikues nga Rusia , Serbia,Greqia, Bulgaria etj.)nje gje qe eshte shum karakteristike eshte se po ben perqarjen e popullit shqiptar, nuk po perqajn Krishter e Musliman por MUSLIMAN TRADICIONAL ME ATA NEOMUSLIMAN
Sepse Bashkesia Islame e Kosoves nuk po i toleron disa aktivitete te ketyre Neoislamisteve antikombetare.
Kush eshte ky seleukia. Po me duket edhe mua se ky duhet ti kete 70 vjeq e ma shum, mirepo ky a eshte duke kamofluar dhe po mundohet qe te behet i pa rrezikshem, mirepo une mendoj qe ky person e ka ate rrezikshmerine e vete pasi kete ndoshta e ka angazhuar dikush qe ta hulumtoj gimchen me shoket e tij, dhe gimche duhet ta di mir se kush eshte ky person pasi qe gimche kurr nuk i pergjigjet edhe pse ky Seleukia po i zbulon shum gjana qe po rrjedhin nga orgaanizatat e gimches dhe shokeve te tij. Gimche te lutem trego se ush eshte ky person pasi qe ky po ju njef shum bukur.
Apo mos ndoshta jeni ju Gimche njeri i paguaar nga Kisha qe me aktivitete te pa hijshme po e njolos Muslimanizmin Tradicional.
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=121288
Çudi se si nuk qenka Edukata Fetare në EU sipas teje?!
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Fillimisht pergjigju postimin tim që të bëra rreth Islamit tradicional te BIRK-ut, së dyti mijëra herë e kam përmendur se nuk e njoh këtë e as ky nuk me njeh mua, së treti nëse ky më njeh le ti jap disa të dhëna për mua, sa vjeçar jam dhe ndonjë foto timen? në cilën shkoll studioj dhe cili është aktiviteti im? por shihet qartë se ky dhe Islami janë dy gjëra të ndara.
Ti je hija e Kastriotit
Anulohet protesta e shamisë
Organizatorët anulojnë protestën kundër ndalimit të shamisë në shkollat publike, fillore e të mesme. Me këtë ata duan t’i japin kohë Ministrisë së Arsimit. Kjo e fundit u sugjeron të pyesin Gjykatën Kushtetuese.
Protesta e paralajmëruar për lejimin e shamive në shkollat publike, fillore e të mesme, nuk është mbajtur.
Sipas organizatorëve, protesta e cila është paraparë të mbahej në ditën e xhumasë, është anuluar në momentin e fundit. Qëllimi i anulimit ka qenë që t’u jepet hapësirë për veprim, institucioneve të Kosovës. “Janë më shumë se pesëdhjetë OJQ, të cilat na kanë përkrahur në këtë drejtim. Këto OJQ i janë bashkangjitur protestës, duke e parë që është një shkelje e të drejtave të njeriut, ndalimi i bartjes së shamive në shkolla”, thotë Halil Kastrati, kryesues i Këshillit organizativ të protestave.
Por në rast se institucionet nuk marrin një vendim pozitiv, Kastrati deklaroi se ata do të vazhdojnë me protestat, ashtu siç kanë vepruar javë më parë.
“Do të protestojmë, madje me protesta edhe më masive se herën e kaluar”, thotë Kastrati për Express.
Ndërkohë, Enver Hoxhaj, ministër i Arsimit, thotë se pavarësisht faktit që Udhëzimi administrativ që ndalon shamitë në shkollat publike është nënshkruar nga institucioni që ai drejton, përgjegjësia nuk është e tij. Kjo për faktin se ky udhëzim rrjedh nga Kushtetuta e Republikës së Kosovës, si akti më i lartë juridik i shtetit.
“Nëse ka institucione si Bashkësia Islame, apo parti politike si Partia e Drejtësisë, ose pjesë të tjera të shoqërisë në Kosovë, që mendojnë se Udhëzimi administrativ i nënshkruar nga unë, bie ndesh me interesat e tyre dhe është kundërkushtetues, atyre u mbetet t’i drejtohen Gjykatës Kushtetuese”, thotë ministri Hoxhaj për Express.
Ai sqaron se çfarëdo vendimi apo opinioni që jep Gjykata Kushtetuese, Ministria që ai drejton do ta respektojë në tërësi. Sipas tij, çështja e shamisë po politizohet skajshmërisht dhe më shumë se për gjithçka tjetër, kjo është ajo që e shqetëson më së shumti.
“E ftoj Partinë e Drejtësisë dhe Bashkësinë Islame që të bëjnë ankesë zyrtare në Gjykatën Kushtetuese dhe ta ndalin çdo politizim të kësaj çështjeje, qoftë edhe nëpër konferenca për shtyp”, u shpreh ministri Hoxhaj.
Në fakt, vetëm dy ditë më parë, myftiu i Kosovës, Naim Tërrnava, përmes një konfërence për media, i ka kërkuar Ministrisë së Arsimit që të anulojë Udhëzimin administrativ, të cilin Tërrnava e ka quajtur kundërkushtetues.
“Myftiu Tërnava e ka çdoherë të hapur derën në Ministrinë e Arsimit, si udhëheqës shpirtëror i popullatës shumicë. Unë si ministër jam në dispozicion të tij, që të bisedojmë për çdo çështje që është në interes të shoqërisë dhe shtetit tonë”, thotë ministri Enver Hoxhaj për Express. Ai beson se e tërë kjo çështje nuk i takon vetëm institucionit që ai drejton.
“Edhe presidenti, parlamenti, kryeministri, partitë opozitare, shoqëria civile dhe mediat, duhet të marrin qëndrim për atë se çfarë shteti po ndërtojmë, çfarë shoqërie po krijomë dhe cili është relacioni mes jetës publike dhe religjionit në këtë shtet”, u shpreh Enver Hoxhaj, ministër i Arsimit. Me kërkesën për lejimin e bartjes së shamive në shkollat fillore dhe publike, javë më parë në Prishtinë, është mbajtur një protestë në të cilën morën pjesë mijëra veta. /express/
Ti je hija e Kastriotit
Krijoni Kontakt