Close
Faqja 89 prej 118 FillimFillim ... 3979878889909199 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 881 deri 890 prej 1175
    i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga evev Lexo Postimin
    se pari nuk ka qen protest kombetare se kur eshte kan koha me mbajt flamura kombetar po keta protestues i kan mbajt flamujt kombetar ndersa tash ka qen protest fetare ndersa per pytjen e dyte muslimanet do ta kerkojn kete shum shpejt eshte rrezik nese qeveria nuk pranon e nese nuk pranon me plote bindje po them qe shum e gjaku do te derdhet ne kosov per arsye se nuk mund te injorohen kerksat tona.

Pooo aa ?? dmth ju skeni tbaj me kombin ju jeni veq musliman a ? Osht problem i kombit kjo qa po ndodhe jo problem i Islamit .

Edhe referendumin skeni me lyp as njet se keni .!
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    Pse e gjith kjo zhurme ??

Deri ne diten kur osht mbajt protesta kam qen shum pro asaj proteste por pas asaj qe ndodhi them shum mir ja kan bere dhe kurr mos te anulojn ate vendim .

1.Pse as nje flamur i vetem kombetar nuk gjendej ne ate protest ??

2. Pse nuk po guxoni me lype referendum ??
    o ti ftyr dhampir edhe qitash ka plot po jo ma shum se ne hovin e pare e spo na lan me dal nji her ne dumustrat se than te gjamija po na ikin gjinja pi gjamijav e naj lan gjamijat shkret e bahen krejt katerlik,

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    o ti ftyr dhampir edhe qitash ka plot po jo ma shum se ne hovin e pare e spo na lan me dal nji her ne dumustrat se than te gjamija po na ikin gjinja pi gjamijav e naj lan gjamijat shkret e bahen krejt katerlik,
    une per vete nuk kuptova as gje nga keto qe ke shkruajtur .... mundesh me fol shqip ????

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2010
    Postime
    56
    Vallah as une. Po ta mesoje gjuhen ma mire kish me qene me mire. Mirepo si shqipefolese nom deri diku. Po soji i tyre eshte me mire te mos e mesojne shqipen mire se ne karadakun tone, gjate luftes se dyte boterore, krejte arin ua kane marre grave disa shkie qe e kane dite shqipen mire, kinse jane shqiptare.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    une per vete nuk kuptova as gje nga keto qe ke shkruajtur .... mundesh me fol shqip ????
    po un shqip shkrujta vlla po katunarqe se un sdi me shkru me at gjuhen e pickume,e ti i shkollum nqoftse sun e lexon dhe kupton gjuhen qe je rrit me te,qfar shkollari i thu vetit.hajt bacit lexoje me kujdes se duhet me na marr vesh edhe neve te vjetriv,se ku ashte kallaj me marr vesh e merr edhe nana jem qe me ka dek qe 40 vjet.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga tibar Lexo Postimin
    Vallah as une. Po ta mesoje gjuhen ma mire kish me qene me mire. Mirepo si shqipefolese nom deri diku. Po soji i tyre eshte me mire te mos e mesojne shqipen mire se ne karadakun tone, gjate luftes se dyte boterore, krejte arin ua kane marre grave disa shkie qe e kane dite shqipen mire, kinse jane shqiptare.
    Ti karadakli mos i ban njerzit shkie pa te ba kurgja,se un jam munu me shkru sa kum mujt.E sa per ate qe thae nkaradak ju kan vjedh shkiet qe kan dit me fol shqip,kta sban me than ti e me kallxu qe karadaku,moravalit jan kan budall,se atje e kan vjedh vllavi vllavin,e do tjera mos ti thom se edhe mu po me vjen marre.
    Sa per te shkrumen qe une e kam ba,mu sma merr menja qe ti i shkollum paske shkru ma mire,po ani ska gajle se ju tkar..it te dakes erdhe te rit sdin edhe me fol mir e le ma me shkru.hajt bacit mir meqshi

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar më parë nga tibar Lexo Postimin
    ka patur edhe magjup qe krejt arrin ja u kane marre grave , qe e dine shqipen mire ... a me kupton ? c dua te them ?

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    po un shqip shkrujta vlla po katunarqe se un sdi me shkru me at gjuhen e pickume,e ti i shkollum nqoftse sun e lexon dhe kupton gjuhen qe je rrit me te,qfar shkollari i thu vetit.hajt bacit lexoje me kujdes se duhet me na marr vesh edhe neve te vjetriv,se ku ashte kallaj me marr vesh e merr edhe nana jem qe me ka dek qe 40 vjet.

mire vlla , ndiesee

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    po un shqip shkrujta vlla,nkoftese sun e lexon guhen qi ta kan fol tparet tu ather shka po shkrun ktu.un sdi ma mir me shkru katunarqe vlla.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    ka patur edhe magjup qe krejt arrin ja u kane marre grave , qe e dine shqipen mire ... a me kupton ? c dua te them ?
    Jo valla magjupt e karadakit jan kan veq rroktar neper shpijat e ktyne kara dclive,bile jav rujshin grat kur kta shkijshin me nejt te miqte,e ki drejt me than se nkara daci i kan thmin e perzim me rroktar.
    Edhe ju budallt e meqem shkoni vetni nanat ka e kan pas rrogtar e e gjani baben

Faqja 89 prej 118 FillimFillim ... 3979878889909199 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •