Vallah as une. Po ta mesoje gjuhen ma mire kish me qene me mire. Mirepo si shqipefolese nom deri diku. Po soji i tyre eshte me mire te mos e mesojne shqipen mire se ne karadakun tone, gjate luftes se dyte boterore, krejte arin ua kane marre grave disa shkie qe e kane dite shqipen mire, kinse jane shqiptare.
po un shqip shkrujta vlla po katunarqe se un sdi me shkru me at gjuhen e pickume,e ti i shkollum nqoftse sun e lexon dhe kupton gjuhen qe je rrit me te,qfar shkollari i thu vetit.hajt bacit lexoje me kujdes se duhet me na marr vesh edhe neve te vjetriv,se ku ashte kallaj me marr vesh e merr edhe nana jem qe me ka dek qe 40 vjet.
Ti karadakli mos i ban njerzit shkie pa te ba kurgja,se un jam munu me shkru sa kum mujt.E sa per ate qe thae nkaradak ju kan vjedh shkiet qe kan dit me fol shqip,kta sban me than ti e me kallxu qe karadaku,moravalit jan kan budall,se atje e kan vjedh vllavi vllavin,e do tjera mos ti thom se edhe mu po me vjen marre.
Sa per te shkrumen qe une e kam ba,mu sma merr menja qe ti i shkollum paske shkru ma mire,po ani ska gajle se ju tkar..it te dakes erdhe te rit sdin edhe me fol mir e le ma me shkru.hajt bacit mir meqshi
Jo valla magjupt e karadakit jan kan veq rroktar neper shpijat e ktyne kara dclive,bile jav rujshin grat kur kta shkijshin me nejt te miqte,e ki drejt me than se nkara daci i kan thmin e perzim me rroktar.
Edhe ju budallt e meqem shkoni vetni nanat ka e kan pas rrogtar e e gjani baben
Krijoni Kontakt