Close
Faqja 90 prej 118 FillimFillim ... 40808889909192100 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 891 deri 900 prej 1175
    Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    po un shqip shkrujta vlla po katunarqe se un sdi me shkru me at gjuhen e pickume,e ti i shkollum nqoftse sun e lexon dhe kupton gjuhen qe je rrit me te,qfar shkollari i thu vetit.hajt bacit lexoje me kujdes se duhet me na marr vesh edhe neve te vjetriv,se ku ashte kallaj me marr vesh e merr edhe nana jem qe me ka dek qe 40 vjet.
    o seleukeia, ma merr menja se i ke nja 70 vjec, kur nena te ka vdekur para 40 vjetsh, e pakta 70,,,,,,,vec fol katunarshe se na knaqe,,,,,,hahahahaha,,,!
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Bartja e shamive do te fuqizonte rolin edukativ i sistemit publik shkollor apo ndotjen e sistemit publik shkollor me Islamin dhe thyerjen e Kushtetuten, te cilen kinse myftiu e deshiron te zbatuar?
    Ky flet për edukatën fetare në atë pjesë, apo të kanë lënë sytë?!

Myftiu Tërnava ritheksoi kërkesën e BIRK për zbatimin e lëndës së edukatës fetare në shkollat fillore dhe të mesme të vendit në pajtim me standardet evropiane, si nevojë urgjente e vendit, dhe – siç u tha - me të cilën do të fuqizohej roli edukativ i sistemit publik shkollor në vend dhe do të parandaloheshin dukuritë shqetësuese negative në mesin e rinisë shkollore, siç janë përdorimi i substancave narkotike, dhuna në shkolla, vetëvrasjet, etj.
    Andaj mos e cenzuro vetëm një pjesë e t'ia mveshesh shaminë apo gjërat tjera
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2010
    Postime
    56
    Illyrian m...
    Po eshte e vertete, njeri prej tyre ka mund te jete si ti.

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar më parë nga tibar Lexo Postimin
    Illyrian m...
    Po eshte e vertete, njeri prej tyre ka mund te jete si ti.

paske dal bukur te kjo photo !!!

muaj i mialtit ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 03-07-2010 më 12:51

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Edhe spo di qa pi lypni keto te dreita kur vet Islami e ndalon femren me shko ne ni shkoll te qafirav vet Islami e ndalon femren me shku ne ni shkoll ku jan te perzier me mashkuj
    We are all Aliens

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Ky flet për edukatën fetare në atë pjesë, apo të kanë lënë sytë?!
    Andaj mos e cenzuro vetëm një pjesë e t'ia mveshesh shaminë apo gjërat tjera
    Edukata fetare nuk ka te beje fare me edukaten qytetare!!!
    E mos flisni per standarte evropiane pa ia pasur fare idene Evropes!!
    Ne Evrope nuk ngrihen fanatiket fetare per te nderruar rregulloret e shkollave.
    Te vetmet incidente qe kane ndodhur ne Evrope, kane koiçiduar me rritjen e numrit te myslimaneve(emigranteve)!!!Nga njera ane kerkojne heqjen e simboleve fetare neper shkollat e vendit qe u ka dhene strehe, ndersa nga ana tjeter kerkojne lejimin e simboleve te tyre fetare!!!!!Emblema e hipokrizise......
    Mendoj se ju(organizatoret e levizjes), i keni syte te mbyllur dhe mendjen te erresuar!!
    Jarigas

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Edukata fetare nuk ka te beje fare me edukaten qytetare!!!
    E mos flisni per standarte evropiane pa ia pasur fare idene Evropes!!
    Ne Evrope nuk ngrihen fanatiket fetare per te nderruar rregulloret e shkollave.
    Te vetmet incidente qe kane ndodhur ne Evrope, kane koiçiduar me rritjen e numrit te myslimaneve(emigranteve)!!!Nga njera ane kerkojne heqjen e simboleve fetare neper shkollat e vendit qe u ka dhene strehe, ndersa nga ana tjeter kerkojne lejimin e simboleve te tyre fetare!!!!!Emblema e hipokrizise......
    Mendoj se ju(organizatoret e levizjes), i keni syte te mbyllur dhe mendjen te erresuar!!
    Ja ke fut kot fare jarigas apo po harron qe ne shtetet europiane aplikohet lenda fetare . Per ku jeni nisur per europe apo mbrapa ne kohen e xhait . Por s keni faj shum nuk din qfare duan per veten e tyre dhe nje gje qe na shpif serviliteti .
    KOSOVA E MADHE

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    Ja ke fut kot fare jarigas apo po harron qe ne shtetet europiane aplikohet lenda fetare . Per ku jeni nisur per europe apo mbrapa ne kohen e xhait . Por s keni faj shum nuk din qfare duan per veten e tyre dhe nje gje qe na shpif serviliteti .
    Ia kam fut kot???
    Ne shtetet evropiane, nuk "aplikohet" lenda fetare, bile tashme edhte deklasuar si lende qe konkuron me vota!!Kjo per arsye se gjate historise, shkollat kane qene gjithmone nen kujdesin e Kishes dhe keshtu qe shtetet kishin bere konkordate te ndryshme em Kishen per lejimin e edukimit fetar ne shkolla.Tashme, me shoqerite multikulturale qe jane zhvilluar ne Evrope, shtieti pak nga pak, po perpiqet qe ta heqe fare si lende ne shkolle!!
    Kurse ne shqiptaret qe nuk e kemi patur asnjehere kete kulture, tashi po duam t'a fusim fene neper shkollat publike!!!Po ndjekim trajektoren islame, me vonesen tipike prej 6 shekujsh ne krahasim me Evropen.....
    Kush te ka treguar ty se ne Evrope shkohet me fè?????!!!
    Ta paskan fut, i nderuar!!!!!
    Jarigas

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Ia kam fut kot???
    Ne shtetet evropiane, nuk "aplikohet" lenda fetare, bile tashme edhte deklasuar si lende qe konkuron me vota!!Kjo per arsye se gjate historise, shkollat kane qene gjithmone nen kujdesin e Kishes dhe keshtu qe shtetet kishin bere konkordate te ndryshme em Kishen per lejimin e edukimit fetar ne shkolla.Tashme, me shoqerite multikulturale qe jane zhvilluar ne Evrope, shtieti pak nga pak, po perpiqet qe ta heqe fare si lende ne shkolle!!
    Kurse ne shqiptaret qe nuk e kemi patur asnjehere kete kulture, tashi po duam t'a fusim fene neper shkollat publike!!!Po ndjekim trajektoren islame, me vonesen tipike prej 6 shekujsh ne krahasim me Evropen.....
    Kush te ka treguar ty se ne Evrope shkohet me fè?????!!!
    Ta paskan fut, i nderuar!!!!!
    Por e kane apo ?
    Njera nder to thashe pasi ishte fjala per ata mo si jep kahje si te pershtatet ty .
    Se si shkohet ne Europe te gjithe e dijne dhe mua personalisht aspak s me intereson sepse une askend nuk e lejoj te me nenvleresoj per ate qe jam , ne jemi ne europ deshen apo s deshen ja mveshen apo nuk ja mveshen emra te tjer . Edhe nje gje po ta them kurr mos i ploteso kushtet se kur ta shohin interesin e tyre kane me thene ne Europ je
    Dhe nuk e di sinqerisht pse jeni kunder .
    KOSOVA E MADHE

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    Po e vertet eshte qe ne europ aplikohen lende fetare,por mos e perzini kur nuk e dini,lenda fetare aplikohet nje her ne javë nji orë,dhe ajo mbahet mbas mesimit te rregullt,vjen ai qe i meson per religjion e mbajn ketë orë.
    Por mos ta perzim Arberin me vendet e larte permendura te europes,pasi keto vende te cilat ne po flasim,patjeter duhet ta akceptojn religjionin sepse keta identifikohen si te krishter,pasi keta nuk kan identitet tjeter,kurse tek ne eshte ndryshe,ne kemi identitetin tonë komtarë dhe jemi krenare me te,kurse puna e besimit eshte deshir,se ne nuk guxojm ne asnji menyr te identifikohemi si te krishter apo musliman.Kjo qe e ceka po kerkohet me ngulmë nga shum qarqe keqdashese,mund te them dhe antishqiptare,qe ta arrijnë qe kombi yne me i vjetri ne europë dhe me karrakter me te fortin ne bot te perulet dhe mos ta njef me vehten si popull (Yllir,Arbnor,Shqiptar),por ta njef vehten si popull musliman ne ket rastë.Ketëpo e kerkojn sot keto te ashtuquajtura organizata muslimane,qe nuk e kan qellimin qe te luftojn per(kunder) "drejtat e grave"por qellimi final i ketyre eshte qe Arberia te identifikohet Republika islamike e Kosoves,Republika islamike e Qameris dhe me vonë te nominohet Republikat e bashkuara islamike,dhe emri Arberi,shqiperi,apo Ylliri te jete vetem nje histori.Ky eshte qellimi final i kesaj kopeje te instumentalizuar nga shebimet e shteteve armike te Shqiptarisë.
    Populli Shqiptarë i Kosoves qysh pas luftes se dyt botrore,kan berëluft te mundimshme qe ta liroj femren shqiptare nga keto ligje te damshme qe naj lan armiqet me radhë,ne fillim Prandorit e Ostmenav,qe ne shqip don te thotë(Perandorit e popujve te lindjes),pastaj e vazhdojnëmbeturinat e ketyre popujve qe ne i quajm sllav,tecilet me nji dhun te paparë dhe ne format me barbare e islamizuan nji pjesë te Yllirisë,dhe pastaj i infiltruan hoxhollartë sllav(qe pas luftravë i kan fut si shqiptarë dhe pastaj i kan shkolluar per keto qellime qe ta gjunjëzojn popullin para tyre............???????etj.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •