Ju falemineres gjithashtu jeni e rrespektuar nga une,me vjen shum keq qe jeni e re dhe jeni ne nje teme qe eshte pak sa e koklavitun,por ne baze te pergjigjes sate jeni e re por edhe paksa e pjekur,por sigurishte qe jeni nje bij e ne famile qe ka nji moral shume te larte,po ju them keshtu pasi po e shof qe nuk zhytesh lehte ne ujra te turbullta.
Per sa u perket mashkujve,mos i vlersoni mashkujt bash ne kete tem,se ndoshta nuk te dalin hesapet mire,se ketu jan dy taboorre extrem te ndryshme taborri i shamise po e quj keshtu se mundem ti them i vehabistav,po te them se jane topat e biljardos (nese keni lexu ostimin me parshem),keta organizojn protesta per me e mbulu femren shqiptare,(dam).Po keta zotri qe don ti ndihmojn aq shum femres perse organizun protesta te medha per me kerku per femren qe bile pushimi i shtatezanis tu zgjatet me se paku nji vit,e te kete familja nje femi te shendosh,etj.Sa u perket per te vendos meshkujt femra duhet te luftoj vete e jo meshkujt me keku per to se i keni te drejtat dhe duhet te luftoni per jeten e juaj dhe do ta fitoni.Me fal nese kam bere gabime ne shkrim.
..................................................
Ndrysho Firmën
Një debat i pa nevojë midis meje dhe teje, ti më ofendove tek reputacioni, të njejtën gjë e bera edhe unë, mos deshte të të lavdëroj?!
E thashë më herët, po e them prapë dhe ti e din shumë mirë këtë se videon në fjal nuk e kam bërë unë, ti e ke marrë nga favoritet e mia që gjinden edhe video për Obama'n e shumë video të tjera për ndryshe ja shikoje videon jasht kanalit tim, shihet qartë se është video nga një person i quajtur "AlbaMaffia" dhe çdo gjë që ke lidhur me këtë video drejtoju atij në mesazh privat, kurse pse gjindet kjo video tek favoritet e mia, e kam shpjeguar qindra herë, më pelqen kënga dhe pikë
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Krijoni Kontakt