Close
Faqja 54 prej 118 FillimFillim ... 444525354555664104 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 531 deri 540 prej 1175
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    O top i biljardit lexoje pak kuranin se ndoshta te ben mire.

Tani fillove edhe veten tende ta citosh ....

E hupe kontrollin.

Aq e kishe.

Mbarove.

Uaaaaaaaa hahahahah hahahaahahaha
    Ndrysho Firmën

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    Pershendetje Z.Libuma.Qafer te ju theme pos qe jame e re dhe ndoshta skuptoj intrigat e meshkujve qofshin ata nga organet shteterore laike qofshin nga extrermiste fetar.Por nje gje e di mbase ne dy anet jane meshkujt qe udheheqin boten dhe flasin dhe vendosi ne emer te femrave kur femra sdo ti gezon te derjtat e veta, dhe do te jet cdo here viktim e atyre meshkujve qe kan lind nga nje femer.Shpresoj se me kuptuat.
    Me respekt Sueda.
    Ju falemineres gjithashtu jeni e rrespektuar nga une,me vjen shum keq qe jeni e re dhe jeni ne nje teme qe eshte pak sa e koklavitun,por ne baze te pergjigjes sate jeni e re por edhe paksa e pjekur,por sigurishte qe jeni nje bij e ne famile qe ka nji moral shume te larte,po ju them keshtu pasi po e shof qe nuk zhytesh lehte ne ujra te turbullta.
    Per sa u perket mashkujve,mos i vlersoni mashkujt bash ne kete tem,se ndoshta nuk te dalin hesapet mire,se ketu jan dy taboorre extrem te ndryshme taborri i shamise po e quj keshtu se mundem ti them i vehabistav,po te them se jane topat e biljardos (nese keni lexu ostimin me parshem),keta organizojn protesta per me e mbulu femren shqiptare,(dam).Po keta zotri qe don ti ndihmojn aq shum femres perse organizun protesta te medha per me kerku per femren qe bile pushimi i shtatezanis tu zgjatet me se paku nji vit,e te kete familja nje femi te shendosh,etj.Sa u perket per te vendos meshkujt femra duhet te luftoj vete e jo meshkujt me keku per to se i keni te drejtat dhe duhet te luftoni per jeten e juaj dhe do ta fitoni.Me fal nese kam bere gabime ne shkrim.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin

E hupe kontrollin.

Aq e kishe.

Mbarove.

ooooooo po a ti ´je ne ate foto uuuu sa i bukur paske pas lind,po shifet tash puna dhe veprat tuja,shendet,per postimin qe ia bera vehtes veq desha me ta pru kuranin ne kete faqen tjeter se te ban mire

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    ... Kete qe ke postuar, edhe Google Translate nuk ma perkthen.

Se vjen ti pak nga pak po t'len fuqia .

Tu kan bo syte si pishpirik duke ndenjur para monitorit.

Ejj... qe 20 ore po ben bla blla blla dhe asgje nuk ke thene pervec se sharjeve dhe do fjale

magjupe, magjupistan e s'di cka.

Te thash , shko flej dhe neser vizitoje mjekun dhe thauj se naten s'po mundem me flejte se po me

dalin do me mjekra e dojn me me vra.

Hajt zogu, se ndoshta te gjindet Ilaçi.
    po ty qysh me ta perkthy mor topi i biljardos kur shqipja nuk perkthehet ne gabelisht,besoj qe te kalon se kto smundje e kan me turra

..................................................
    Ndrysho Firmën

ooooooo po a ti ´je ne ate foto
    Jo, je ti qe tu kan be syte si pishpirik duke i hapur si hut para monitorit.

Hik o lal, se tu ka thartu truni.

Prej ne mjes je ulur ne PC dhe ende po mundohesh me dhane pergjigje.

PS: Mos haro te shkosh neser te mjeku !

Hajt naten dhe suksese !

Ndrysho Firmën

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Jo, je ti qe tu kan be syte si pishpirik duke i hapur si hut para monitorit.

Hik o lal, se tu ka thartu truni.

Prej ne mjes je ulur ne PC dhe ende po mundohesh me dhane pergjigje.

PS: Mos haro te shkosh neser te mjeku !

Hajt naten dhe suksese !

jo o topi i biljardi une sot postimin e pare e kam bere ne sot ora njizet e tre
    per te mjeku me e pyet a ka mjekim te von per damet qe ti ka ba fruthi a?
    nuk besoj po prindit tu biljardista ka qen dashte me koh more i mjer

jo o topi i biljardi une sot postimin e pare e kam bere ne sot ora njizet e tre
    per te mjeku me e pyet a ka mjekim te von per damet qe ti ka ba fruthi a?
    nuk besoj po prindit tu biljardista ka qen dashte me koh more i mjer
    M'fal se harova, provoje njiher ndroje nick-un se ndoshta mesohesh te flasesh

shqip me mire me ndonje nick tjeter ( nga ata 50 nick-a qe i ke).

Hajt naten, gjum pa endra me mjekroshe.
    Ndrysho Firmën

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171

E hupe kontrollin.

Aq e kishe.

Mbarove.

Desha te pyes po ti a rac aziatike qenke a?kerkoje ta besh ADN,se me siguri paske me dal kah koreja.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Ti o i mjer me ate republike islamute te kosoves,pse vetem e hedh gurin dhe e mshef doren ti po mundohesh qe marrinat tuja ti mshefesh me ate gjuhen tane te djallit,po ti vetem te mjeret mundesh me i sheru me gjuhen e djallit.
    Pse o i mjere me ke fy ne pjesen private te reputacioni,ti o i mjer te ka linde zoi te mjere dhe mjeran do te zhdukesh,dhe te kerkoj qe ne faqen private mos ban ofendime se nuk mundesh ti mjeresin tande ta meshehesh nder masken e ngjellit,se nuk te len engjelli ti djall qe ta imitosh.turpi i yt.
    Një debat i pa nevojë midis meje dhe teje, ti më ofendove tek reputacioni, të njejtën gjë e bera edhe unë, mos deshte të të lavdëroj?!
    E thashë më herët, po e them prapë dhe ti e din shumë mirë këtë se videon në fjal nuk e kam bërë unë, ti e ke marrë nga favoritet e mia që gjinden edhe video për Obama'n e shumë video të tjera për ndryshe ja shikoje videon jasht kanalit tim, shihet qartë se është video nga një person i quajtur "AlbaMaffia" dhe çdo gjë që ke lidhur me këtë video drejtoju atij në mesazh privat, kurse pse gjindet kjo video tek favoritet e mia, e kam shpjeguar qindra herë, më pelqen kënga dhe pikë

Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •