Close
Faqja 52 prej 118 FillimFillim ... 242505152535462102 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 511 deri 520 prej 1175
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    E kush e kerkoka???!!!!
    Jarigas

Ndrysho Firmën

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    E nderuar me vjen keq qe sme kupton por kryesorja ke kuptuar qe jame nje goc revolucionare.
    Do te mundohem te jeme me e qarte.Chu chu edhe une dua te kuptoj ty dhe disa femra te tjera qe ne vend te mbrojn femren ata i kritikojn pa kerkuar te kuptojn se qfar eshte ne pyetje me keta femra qe jane te ndryshme nga pamja e jashtme, mendoj nga veshja cilat jane arsyet e tyre dhe pse ti shofim sikur te prapambetura vetem e vetem qe dojne te mbajn nje shami,dhe kerkon te drejten e saj te respektohet vendimi saj.Jame kundra atyre personave qe i forcojne te mbulohen jam kundra atyre qe i forcojn femrat shqiptare te kalojn ne extravaganc jame kundra cdo gjeje qe behet kundra vullnetit te saj.Mua nje femer e mbuluar qe eshte vendimi saj te jet keshtu e respektoj se mar per nje te prapambetu,per mua cdo femer qe me vullneti saj te vishet apo te vdishet une e respektoj dhe e mbroj nga fjalet e tjerve qe gjykojn.Shpresoj se me kuptuat ju dhe te tjeret, nese jo do te mundohem prap te ju shpjegoj.Me respekt Sueda
    Ju m emer zonj Sueda,ju mir po doni diqka me than por nuk po ju shkon mjaft,pasi edhe me u mbulu kan te drejt,askush nuk besoj se i ka pengu me mbule bile per ate le ta marrin edhe nje jorgan,por jo ne institutet shtetnore qe i kontrollon shteti pasi cdo shte e ka edhe nji kushtetut e kjo kushtetut duhet te rrespektohet narmalisht nga te gjith populli,kurse te dalesh ne rruget e kryeqytit e t lurojsh sikur ujku kur te kerkongjak.kjo sead eshte tmerr,tmerr se del ne rruge dhe therret me nje gjuhe te huj ne shtetin to,del me flamuj t xhihadistav pa pranine e flamurit te shtetit dhe plus i mbush rruget me magjupe e arabe dhe therrasi xhihadin.,une nuk muje te pajtohem me keto,dhe ky gimmshe e ka pregatit edhe stemen dhe flamurin e "republikes islamike te kosoves",keta persona me eproret e vete jane duke thirr lufte ne mes vete shqipetareve me te njeten fe muslimane me ate te fese vahabite,ju e pranoni kete.un jo vizitoja faqen e agimshes ,e ke ne postimet e mija te me parshme tmmmeeeeerrr.http://www.youtube.com/user/gimcheee.../2/TTQa9uv25T8
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 22-06-2010 më 19:02

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    http://www.youtube.com/user/gimcheee.../2/TTQa9uv25T8
    shiqoje ketu o njer i mire qe tan kohen po te shof tu e rreh koken tane po mé dhimbsesh,e shiqoj edhe keto e ndoshta mos po e ndal ate vetevrasje qe po mundohesh ta bashe.http://www.youtube.com/user/Princesshayuhi
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 22-06-2010 më 18:57

Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/user/gimcheee.../2/TTQa9uv25T8
    shiqoje ketu o njer i mire qe tan kohen po te shof tu e rreh koken tane po mé dhimbsesh,e shiqoj edhe keto e ndoshta mos po e ndal ate vetevrasje qe po mundohesh ta bashe.http://www.youtube.com/user/Princesshayuhi
    Shiqoje ti qe je Grek, se une jam Shqiptar.

Per ate vetvrasjet po t'bej nje pyetje:

A i ke treguar mjekut tend se ne ender po te dalin do njerez me mjekra e po dun me t'vra?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 22-06-2010 më 19:07
    Ndrysho Firmën

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Shiqoje ti qe je Grek, se une jam Shqiptar.

Per ate vetvrasjet po t'bej nje pyetje:

A i ke treguar mjekut tende se ne ender po te dalin do njerez me mjekra e po dune me te vra?
    p o une nuk shof ander dhe me se paku asi me mjekrra se gerditem edhe natense besoj se e kan perplot me morra,e per cilen pjese te iliris i takoj kjo sqon peshe,e ti mo nxito te permendesh ata qe juve po ju financojn se mos po zbulon edhe ndoj mshftesi tjeter,se kush po ju financon e zbulove.
    Nuk ta paskan fshi gjith memorjen paskan ba gabim,se po harron ti shpejt,i mjere po me vjen keq o topi i biljardit.

Njeni iu kishte lut zotit shum qe te fiton llotari,lutje i kshte ber nji kohe te gjate,pasi zoti i ndegjoi lutjet e teperta te ti iu pergjegj "o njeri po aq shum mu lute une deshta ta plotesoj kete deshire po ti o njer po luje bile nje tiket te llotarise,se pa lujt ti une qysh me ta plotesu kete deshir"
    Sa here ju kam thene:

Lexojeni Kur'anin e mos u edukoni me peralla te "Nasradinit" se pastaj nasradina do te beheni.

Mirepo , me kot, nasradina qe nasradina u bete.

Paci veten ne qafe !
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 22-06-2010 më 19:13
    Ndrysho Firmën

...me mjekrra se gerditem edhe natense .......
    A i ke treguar mjekut se po t'gerditen edhe naten ato me mjekra?
    Ndrysho Firmën

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    o S'a Mirre Me Qene Shqipetare !! O Sa Veshtire Me Qene Shqipetare !!!

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    A i ke treguar mjekut se po t'gerditen edhe naten ato me mjekra?
    o topi i biljardit ti besoj se ke nevoj te madhe me i pyet prinderit kur e ke pas fruthin cilen pjese te sistemit nervo ta ka djeg,se ty tu kan perzi telat po se fundi kthe antenen ka Gabelistani mos po te vin valet e nashti ta kap bile dikah.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •