Postuar më parë nga
Sueda
E nderuar me vjen keq qe sme kupton por kryesorja ke kuptuar qe jame nje goc revolucionare.
Do te mundohem te jeme me e qarte.Chu chu edhe une dua te kuptoj ty dhe disa femra te tjera qe ne vend te mbrojn femren ata i kritikojn pa kerkuar te kuptojn se qfar eshte ne pyetje me keta femra qe jane te ndryshme nga pamja e jashtme, mendoj nga veshja cilat jane arsyet e tyre dhe pse ti shofim sikur te prapambetura vetem e vetem qe dojne te mbajn nje shami,dhe kerkon te drejten e saj te respektohet vendimi saj.Jame kundra atyre personave qe i forcojne te mbulohen jam kundra atyre qe i forcojn femrat shqiptare te kalojn ne extravaganc jame kundra cdo gjeje qe behet kundra vullnetit te saj.Mua nje femer e mbuluar qe eshte vendimi saj te jet keshtu e respektoj se mar per nje te prapambetu,per mua cdo femer qe me vullneti saj te vishet apo te vdishet une e respektoj dhe e mbroj nga fjalet e tjerve qe gjykojn.Shpresoj se me kuptuat ju dhe te tjeret, nese jo do te mundohem prap te ju shpjegoj.Me respekt Sueda
Krijoni Kontakt