ja faqja tjeter si i frymzon per xhihad gimsha:
ja faqja tjeter si i frymzon per xhihad gimsha:
kush ashte ne listen e injorimit shife prapavijen tane!!!!!????????
Une i kisha lut administratoret qe menjiher te fshin nga ky forum,se ju po ndejllni vllavrasje ja shife faqen tande kjo tregon qka mshifet pas shamis tande.
http://www.youtube.com/user/gimcheee.../2/TTQa9uv25T8
Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 21-06-2010 më 11:27
Hapeni kete teme edhe e shihni qellimin e ketyre Magjypeve.
http://www.youtube.com/user/gimcheee.../2/TTQa9uv25T8
Shihni Enderrat e Ketyre NEOISLAMISTAV
Nje anetar ne nje teme tjeter tha mos i merrni me seriozitet.
Edhe pika e ujit nuk merre aq me seriozitet por qane Shkembin
Edhe une doj ju theme mos i mirrni me seriozitet keta se nuk ka problem por nje fjal e urte thote PIKA PIKA MBUSHET PUSI:
Ky tipi bene thirrje per gjihed per kete Arsye un shprehi mendimin tim qe keta lloj njerz me ksi ideologjie te perjashtohen nga Forumishqiptar.
Ndryshuar për herë të fundit nga Hillirian-zo : 21-06-2010 më 11:34
Kosova kurren e kurres nuk do jete shtet islamik,ajo pakice talibane qe kerkon ta ktheje kete vend ne nje vend te lindjes se mesme nuk jane gje tjeter vecse disa skicofrena me pretendimin qe shqiptaret jane myslimanet e vertete,mos e vrsini shume mendjen se keta mjekrrosha jane disa morra te vegjel qe duan te duken dhe ne fakt vetem 20.000,shqiptaret kane qene dhe do te mbetetn evropiane autokton,ket nuke ndryshon as vet zoti e jo me kta mjekerrcjapat
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Ty te pelqyka qe ta qkomtarizosh shqiptarin,kjo ska te baj me besim asgje kjo eshte manipulim me femi qe ti po ban flamuri shqiptar me stem te ostmaneve, kjo ty te pelqen sipas faqes tane qe ne te jem gabel ne te jem dhe ti nenshtrohemi gabelistanit qe gjakun qe kan derdh djemt me te mire te kombit deri sot ti ta neperkambesh me stema te magjypsav mbi shqipen,kjo ty te pelqejka, a mos deshte qe ne prapavi ta fusesh edhe stemen e serbit po ky eshte qellimi i yt i fundit .
Krijoni Kontakt