Close
Faqja 45 prej 118 FillimFillim ... 3543444546475595 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 441 deri 450 prej 1175
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Ty te pelqyka qe ta qkomtarizosh shqiptarin,kjo ska te baj me besim asgje kjo eshte manipulim me femi qe ti po ban flamuri shqiptar me stem te ostmaneve, kjo ty te pelqen sipas faqes tane qe ne te jem gabel ne te jem dhe ti nenshtrohemi gabelistanit qe gjakun qe kan derdh djemt me te mire te kombit deri sot ti ta neperkambesh me stema te magjypsav mbi shqipen,kjo ty te pelqejka, a mos deshte qe ne prapavi ta fusesh edhe stemen e serbit po ky eshte qellimi i yt i fundit .
    Unë në atë flamur e kam paraqit identitetin tim fetar dhe kombëtar, shqipja dy krenare dhe mbishkrimi "Nuk ka Zot tjetër pos All-llahut, Muhammedi është i derguar i All-llahut"
    Kjo nuk ka të bëjë asgjë me ç'kombëtarizim, edhe tek faqe Krishtere kamë parë kryqin në mes të shqiponjës dhe kjo shumë normale
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Unë në atë flamur e kam paraqit identitetin tim fetar dhe kombëtar, shqipja dy krenare dhe mbishkrimi "Nuk ka Zot tjetër pos All-llahut, Muhammedi është i derguar i All-llahut"
    Kjo nuk ka të bëjë asgjë me ç'kombëtarizim, edhe tek faqe Krishtere kamë parë kryqin në mes të shqiponjës dhe kjo shumë normale
    po mendoj se per ty ashte shme normale edhe republika islamike e kosoves ti a po mendon qe je duke diskutu si me ata femin qe po keqperdorni per nevoja tuaja ndjellakeqe.kjo nuk don koment.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Ju këshilloj t'i kthehemi temës, nëse doni të diskutojmë për keto gjëra hapeni një temë dhe aty do të inkuadrohem edhe unë dhe do t'i diskutojmë ato gjëra të cilat ju mendoni se "ç'kombëtarizojnë" vendin tonë.

Duhet me pare te zgjedhim qellimin e juaj dhe pastaj do ju them a jam pro apo kunder shamis.

Por jam apsolut kunder Republikes Islamike te Kosoves jam ashtu kunder sa egziston mundesi qe te nrroj edhe fen.

EDHE NJEHER UNE JAM ABSOLUT KUNDER NJE REPUBLIKE ISLAMIKE SHQIPTARE
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    po mendoj se per ty ashte shme normale edhe republika islamike e kosoves ti a po mendon qe je duke diskutu si me ata femin qe po keqperdorni per nevoja tuaja ndjellakeqe.kjo nuk don koment.
    E thash edhe më herët se fotot nuk i kam bërë unë (të asaj videoje) andaj nuk jap përgjegjësi për fotot që i ka bërë dikush tjetër, kënga më pelqen dhe e ndegjoj, ke diçka kundër?!
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Duhet me pare te zgjedhim qellimin e juaj dhe pastaj do ju them a jam pro apo kunder shamis.

Por jam apsolut kunder Republikes Islamike te Kosoves jam ashtu kunder sa egziston mundesi qe te nrroj edhe fen.

EDHE NJEHER UNE JAM ABSOLUT KUNDER NJE REPUBLIKE ISLAMIKE SHQIPTARE
    Ok de hape një temë, postoj keto gjëra dhe do të debatojmë për "qellimet" e mia, ketu do ta lëmë për punën e shamisë. Ani pse mendoj se ketu problemi qenka më i madh, ngase për shaminë aspak nuk po debatohet.
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    E thash edhe më herët se fotot nuk i kam bërë unë (të asaj videoje) andaj nuk jap përgjegjësi për fotot që i ka bërë dikush tjetër, kënga më pelqen dhe e ndegjoj, ke diçka kundër?!
    aaaaaa po kush i ka ba sipas teje e qe ti imban ne sirtarin tand anti shqiptaret apo

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Ok de hape një temë, postoj keto gjëra dhe do të debatojmë për "qellimet" e mia, ketu do ta lëmë për punën e shamisë. Ani pse mendoj se ketu problemi qenka më i madh, ngase për shaminë aspak nuk po debatohet.
    po normal qe problemi i shamise eshte preteks per me vazhdu pastaj me qellimet tjera,
    ska koment.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    aaaaaa po kush i ka ba sipas teje e qe ti imban ne sirtarin tand anti shqiptaret apo
    Sum intereson mu kush e ka ba kqyre kush osht autori i videos (pasi ty po te intereson), ajo videon gjindet tek favoritet e mia (tek te preferuarat) dhe kaq!
    Ti je hija e Kastriotit

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Ne Kosove ka mijra arsye per te protestuar dhe nuk shohim njeri te dale ne rruge( pervec Albin Kurtit). Me sa shoh Kosova po kalon krize te rende identiteti.Nuk cohen te kerkojne drejtesi,pune,edukim,sistem mjekesor; nuk cohen te ngrene zerin kundra korrupsionit,mediokritetit dhe injorances se thelle por cohen dhe protestojne ne menyre arabo-pakistaneze.keta jane europianet e rinj?Nuk ma mer mendja jo, vetem europian nuk mund te jene.Perspektiva e kosoves eshte shume e zymte per te mos thene e pashprese.Mereni me mend edhe mjekrat i qethin ne stilin arab.Por tek e fundit edhe arab shqipfoles mund te jene..

Edhe une jam kunder shamis ne shkolla shpi te vet kurr mos ta hjek per shkoll jo Kosova osht shtet laik edhe nuk ka ven per shami ktu une vet jom musliman edhe deri dje boll mir jan kan pa shamija edhe sod mujn me nejt me kapel me shku en or te msimit nuk te len profi qet jasht mos me hjek kapelen ose me shku me naj shami per qefi vajzat qe i vnojn si len kshtu qe krejt barabart se shkolla so kafiq as party qysh tju teket kujna don me shku jo Leni ato shamija kapnu pun ma te mira qe muni mi ndihmu kosoves si qeverija si parlamentart veq per interesa personale folin ose interesa grupore as njanit si intereson per kosov ashtu vlen edhe per juve qe insistoni ne shamija se shumica e tyre jan njerz qe perfitojn nga shoqatat islamike kinse humanitare kshtu qe Turku e ka pru ktu muslimanizmin te shqiptart e kshtu qe kjo osht e ndaluar ne Vet turqin por pasi qe kosova nuk ka pushtet vetem si shtet existon lypni qa doni kush don kujna ti teket qitni prej menes qat ju teket lypni

Faqja 45 prej 118 FillimFillim ... 3543444546475595 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •