Close
Faqja 95 prej 118 FillimFillim ... 45859394959697105 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 941 deri 950 prej 1175
    *Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    sueda kjo eshte tmerruese,le te dali tani te flas ai kush e perkrah ket lloj veshje???

duhet te zhduket edhe pik,nuk jam kunder shamis ket e kemi pas kaher.....porr kjo mbulesa e zeze
    Jam Suada. Sueda eshte tjeter por ska problem.
    Kjo perce e zeze e ka prejardhjen nga vendet arabe. Une jam myslimane dhe perhere kam qene kunder shamise dhe kunder fanatizmit qe keto kohet e fundit po mer super xhiro.

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Shamia e shpifur

......
    Enver Robelli

I lumte Enverit per kete koment sa i guximshem aq edhe i drejte.
    Pajtohem me ty vella, katerciperisht!!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-06-2010
    Vendndodhja
    Ne toke
    Postime
    310
    Aj bre sa thosh mos t'perzina qetu ama qe spo muj mo

Hajt qito xhemt qi po dojn me mlu qikat pi inatit se dikush qeter mos me va begenis opet hohet se mene i thojn ksoj ene krejt nisoj sjon.
    ama qito qikat venqi me protestu pse ene burat smlohen pom quditin si munen me duru!!!!!!!
    po a kini menu se ene na dina me lakmu, a veq ju po dishi me laku a? Po ene neve po na met koni her merak kani xhal po veq po e kshirim pa e sillovat.........
    Oni qato qi po veshin firma dollqe e ku di une ,ene qato qi po ti kallxojn donet tu i mojt farmerkat n'xhis t'bithes po na tranojn po spo kena shka me bo, bo durojojm.
    Per qato po i thom qatinev qikav qi menojn se e dun shomin let bojn protes ene mashkujt let mlohen se na tranun ani qitaj si ka dol vera hajt mirmeqi..

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Ky flet për edukatën fetare në atë pjesë, apo të kanë lënë sytë?!
    Ke te drejte. E rilexova dhe nje here:

"Myftiu Tërnava ritheksoi kërkesën e BIRK për zbatimin e lëndës së edukatës fetare në shkollat fillore dhe të mesme të vendit në pajtim me standardet evropiane, si nevojë urgjente e vendit, dhe – siç u tha - me të cilën do të fuqizohej roli edukativ i sistemit publik shkollor në vend dhe do të parandaloheshin dukuritë shqetësuese negative në mesin e rinisë shkollore, siç janë përdorimi i substancave narkotike, dhuna në shkolla, vetëvrasjet, etj."

Mirepo aq larg nuk isha me mendimin tim. Sepse edukimi fetar te meson nder tjerash te bartesh shami. Dhe kjo nuk do te ndikonte aspak ne fuqizim te rolit edukativ te sistemit publik shkollor, por ne dobesim te tij ne favor te sistemit te shkollimit fetar.

Sipas mendimit tim, feja nuk eshte asnje garancion per luftim te dukurive qe i ka cekur myftiu. Madje kisha thene se nuk eshte as nje faktor qe ndokon pozitivisht ne kete gje. Te pakten nuk eshte faktor i pazevendesueshem. Them se nuk eshte garancion, sepse dhe ne shkolla me mesim fetar ndodhin dukurite ne fjale. Them se ndoshta nuk eshte faktor fare, sepse nuk njoh shkolle me mesim fetar islam, ne te cilen dhuna nuk eshte pjese e perditshmerise. Sidomos ndaj atyre qe nuk perfillin islamin. Kemi shembujt nga Iraku, Irani apo shoqeri tjera islame me mesim islam ne shkolle.

Keshtu qe me fjalimin e myftiut per mua behet fjale per nje trik, te cilin Muhamedi e ka perdorur per te ju hedhur pluhur syve budallenjeve. Triku qendron ne zaptimin e te mirave dhe atribimi i tyre ndaj fese. Pra zapton Allahu moralin e larte, te miren njerezore, paqen, drejtesine, miresine e te gjitha tjerat, dhe thote se kush nuk degjon fjalen time, nuk i posedon keto te mira.

Kjo eshte bullshit. Sepse morali i larte, e mira njerezore, drejtesia kane ekzistuar ne toke me mijera vite para se te shpikte Muhamedi Allahun. Dhe ekzistojne sot ne vende te paislamizuara te pakten 10fish me mire sesa ne vende te islamizuara.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Gimche,

si do i kishe pergjegjur ti ato pyetjet tjera qe ia dedikova myftiut?

Mendoj se jane qenesore per temen ku jemi - shamite ne shkolla.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    per kundrazi ke kohe per gjithcka edhe pse fal 5 vakte...eshte e vertet qe feja Musliman eshte fshtire te mbahet edhe kurr nuk duhet me thane ''une shkoj sipas fejes''kurr nuk eshte boll,po sa te mundesh eshte per te mire te gjitheve,nuk duhet ti marrem vetem anet ''negative'' se gjithe kune ka te miren edhe te keqen,nese jeton edhe ne nje vende qe ke te gjitha te mirat per te henger,dikura ke me thane nuk dua se plasa....Aqe sa mundesh eshte per te miren tende e tonen!!!RESPEKTE
    Jo ju keni kohë pë Gjitha,sepse ju nuk merreni me tjera probleme,për ju është me rendësi që pa biznis nuk mbeteni,gjatë luftës i keni therrorizu bashëvendasit tuaj,duke i plaqkit bile edhe duke i asgjësu fizikishtë për me ua marrë paret dhe arin që ju të krijoni kapital,ate e keni arritë,sepse tani prej begracës si një katunare, jeni bërë qytetare e Ferizajit.Tani ju është qelë biznesi i ri,,por prap në damë të kombit,tani me rrogë të majme mujore,po punoni që ta q´komtarizoni (arabizoni),apo dhunoni kombin.Ju jeni një vazhdimësi e rodit tuaj nga koha e serbis së vjetër,po me ato metodat e vjetra,por me nji pagasë më të majme,pasi te parët tuaj ua kan kallë njrzve zemrat,e duke i prerë nëpër gjamia vetëm për ta mbajtë nji pistole.
    Ju gjithmon e keni ndërtu lumturinë tuaj mbi fatkeqsin e kombit.Vetëm vazhdoni kështu,se tash u ka ardhë fundi.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Tetovë: Hoxha tenton të abuzojë seksualisht një vajzë të mitur

Posted by shqipmedia1 on Qer 11th, 2010 // 9 Comments
    94Share

Tetovë – Një hoxhë nga rajoni I Tetovës të cilit nuk I bëhet I ditur identiteti ka tentuar të abuzoj seksualisht me një vajzë të mitur 12 vjeçare në ambientet e xhamisë në një lagje të Tetovës, raporton televizioni Kanal 5 .

Ngjarja ka ndodhur para tre ditësh gjatë mësimit fetar në xhami ku hoxha pasi ka mbaruar ligjëratat ka ndaluar vajzën e mitur 12 vjeçare në ambientet e xhamisë dhe ka filluar të kap për dore, të përkëdhel dhe më në fund të puth. Vajza ka flliar të bërtas dhe ka mundur të ik nga hoxha dhe ka alarmuar prindërit dhe së bashku kanë paraqitur rastin në polici.

Hoxha, është marrë menjëherë në hetime dhe gjykatësi hetues I ka caktuar paraburgim 1 mujor.

Shqipmedia

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Gimche,

si do i kishe pergjegjur ti ato pyetjet tjera qe ia dedikova myftiut?

Mendoj se jane qenesore per temen ku jemi - shamite ne shkolla.
    Mos e ngoni agimin se vallahi ky asht me kisha e po don me i shti inati gjinen e mu kthy tani katerlik,se qishtu asht politika e keqe qi jan kta tu e ba,se tu gjamija qi folshin gjemati,nuk e livdojshin ket punen e dumustratav,se pu folka qe mileti po dojkan ku te qilet qajo kisha e madhe e nanes terez,me shku milrti aty e mu ba krejt katerlik,qe tashti me jav kthy ktyne qi spo din me lyp per islamin qysh duhet ma mir e mjav kthy me te keq,se po thojn qi kta kokan me shkavin e po dojn me naj nrru fen me naj dhan si atyne qi pi shohum ne avganistan e pakistan,edhe po dojn me liftu kunra amerikes vlla,me na lshu amerika na veq mu myt krejt shiptart se sna jet qeter der,se miniher hi shkavi si ktyne her qi veq hogjallart ishin ata qi i kallshin e i shkymshin qysh dojshin.runu vlla se ju trit se dini me u kthy edhe niher aj zamani i vjeter,qi kur ardhke shkavi naper shpia tona ardhshi nidajm me hogjen bashk po se dini ju qi edhe millin ne magje naj pshurrshin,se qita si agimi qi dojn mu ba hogj ju kallxojke shkive qi shyptarin e qet nguj veq kur tja lash thmijen pa buk.hapni syt bani kater se per juve te rive ashte kjo dyja se na hecem per at dyja e mos i leni turli agimi e qaj me at mjekrren edhe aj pisi fisnik student rrenci me jav tollovit vatanin me tuli feje.mir metshi

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga lafazane Lexo Postimin
    Aj bre sa thosh mos t'perzina qetu ama qe spo muj mo

Hajt qito xhemt qi po dojn me mlu qikat pi inatit se dikush qeter mos me va begenis opet hohet se mene i thojn ksoj ene krejt nisoj sjon.
    ama qito qikat venqi me protestu pse ene burat smlohen pom quditin si munen me duru!!!!!!!
    po a kini menu se ene na dina me lakmu, a veq ju po dishi me laku a? Po ene neve po na met koni her merak kani xhal po veq po e kshirim pa e sillovat.........
    Oni qato qi po veshin firma dollqe e ku di une ,ene qato qi po ti kallxojn donet tu i mojt farmerkat n'xhis t'bithes po na tranojn po spo kena shka me bo, bo durojojm.
    Per qato po i thom qatinev qikav qi menojn se e dun shomin let bojn protes ene mashkujt let mlohen se na tranun ani qitaj si ka dol vera hajt mirmeqi..
    ma perkthen kush ??????
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •