Ja si duket tabela momentale e këtij grupi pra grupit D. Skuadra jonë e ka gati 99% të detyrueshme fitoren ndaj Ghanës që do të jetë një ndeshje jo e lehtë duke mos pritur fatin e ndeshjes që do të zhvilloj serbia në anën tjetër.
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga RaPSouL : 19-06-2010 më 18:14
Sui generis
ne kete grup gjithqka asht e mundur....edhe pse asht e fundit Australia i ka gjasat me shkue ma tutje nese fiton nga serbia ..
Më e logjikshmja që më duket se do të rezultoj në fund, është një kualifikim i Gjermanisë dhe Ghanës, mendoj se Gjermania do të mund Ghanën ndërsa në anën tjetër Australia do të fitoj me një rezultat minimal(më të ulët se 4-0) ndaj Serbisë.
Le të shohim çdo të ndodhë.
Sui generis
Ore me Falni se une jam Hollandez dhe nuk e njoh mire skuadren gjermane por sa te huaj dhe sa gjerman ka komtaria di njeri
- Te gjith per mua...Dhe un per asnjerin
Nënshtetësin gjermane kan të gjith lojtarët i gjith stafi i skuadrës, dallimi qëndron tek prejardhja jo tek nënshtetësia mos i ngatëro.
Ozil psh është me prejardhje Turke ndërsa ka nënshtetësi gjermane.
Ane Friedrich është me prejardhje gjermane dhe ka nënshtetësi gjermane. Duhet bërë dallimi mes prejardhjes dhe nënshtetësis aktuale.
Sa i përket asaj që shkruajti ismail qemali, skuadra gjermane është e përzier në skuadër ka lojtarë me prejardhje Polake si psh Podolski dhe Klose, me prejardhje Turke siç është Ozil, poashtu Cacao është me prejardhje jo gjerman i paster edhe ca të tjerë që smë bin ndërmend momentalisht.
Sui generis
Krijoni Kontakt