Close
Faqja 97 prej 140 FillimFillim ... 47879596979899107 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 961 deri 970 prej 1397
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Unë për veti mendoj se ndeshja ishte e blere/shitur. Kjo gjermani kundër Serbisë më lehte e ka të fitoj se sa humb. Po shikoja vetëm Schweinsteiger që normal ka mbi 90% pasime të saktë, sot asnjë nuk e bëri siç duhet.

Por edhe nëse nuk ishte kështu, ai kali referi spanjoll i jep të kuq Klose për një faull në mes të fushës, ndërsa ati shkaut i jep vetëm të verdhe kur bën penallti. Referim tepër i dobët, mendoj se këta gjyqtar nuk duhet lejua në Kampionat Botëror.

Poldolski i nxori fundit me atë penallti të humbur. Badstuber shumë dobet ishte njëjtë si Mertesacker edhe Friedrich. Me inati me vjen se nuk durohet serbët tani...
    Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 18-06-2010 më 12:30
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    he se fiton australia me ganen dhe raundin e kalon gjermani australi
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une skam b...le me e pa ndeshjen me ganen
    ju a them qysh tash
    JO SEKS PARA MARTESE

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Sikur ishin shitur Podolski dhe ai Badschtuber apo si quhej në krahun e majtë të Gjermanëve. 2 pikat që i humbën ndeshjen skuadrës gjermane sot edhe pse me 10 lojtarë gjermania i pati rastet për të përmbysur ndeshjen.

Tani na pret një ndeshje finale kundër Ghanës dhe shpresojë që ta fitoj dhe të kalojë në fazën eliminatore.
    Sui generis

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Podolski kërkon falje për penaltinë

Lukas Podolski, njëri ndër fajtorët e triumfit serb ndaj Gjermanisë, ka kërkuar falje për penaltinë e humbur nga ai, duke thënë se kurrë në jetën e tij nuk e ka ekzekutuar më keq një penalti.

“Zakonisht nuk i gjuaj aq keq penaltitë, zakonisht jam më preciz. Por, më duhet të kërkoj falje për penaltinë e humbur. Humbja është mjaft e hidhur. Ne kemi mundur të fitojmë, e që do të na sillte një hap më pranë fazës 1/8”, theksoi pas ndeshjes Podolski.

____

Loew: Do të kualifikohemi

Se përzgjedhësi gjerman, Joachim Loew, është një nga motivuesit më të mëdhenj në botën e futbollit, e tregon fakti që menjëherë pas disfatës skandaloze nga Serbia, ka premtuar kualifikimin në ndeshjen e fundit ndaj Ganës.

“Klose është dashur të jetë më i kujdesshëm në atë rast... Ne nuk ishim aq dominues sa kemi planifikuar. Ne kemi ende mjaft cilësi për t’u kualifikuar dhe nuk duhet të jemi kokulur. Ne e kemi fatin në dorë dhe ju garantoj se do të kualifikohemi në fazën 1/8 të finales”, theksoi trajneri.

Nga ana tjetër, për kartonin e kuq që mori, Klose tha se ai pati për qëllim t’i ndihmonte ekipit dhe se kartoni nuk ishte i drejtë. /Telegrafi/
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Tani sa pash lajmet ketu ne itali se ndeshjen nuk e pash dot
    para se te bente golin serbia topi kishte dal jasht dhe ansori u be gati te ngrinte flamurin po si duket nuk ka dashur ta ngrej
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Kjo ndeshja e sotme më kujton atë të vitit 1998 ku Gjermania e Vogstit u dënua me kartona të kuq dhe e humbi ndeshjen me Kroacinë. Ajo Gjermani atëherë ishte e fortë dhe do ta kishte fituar botërorin. Duket sikur që nga koha kur Platinia u bë president i FIFA-s, Gjermanisë ia bëjnë me hile.

Në qoftë se në takimin e ardhshëm me Ganën gjyqtari do të gjykojë ashtu si sot, nuk është çudi që Gjermania ta humbasë edhe atë ndeshje.

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga -BATO- : 18-06-2010 më 20:54

Citim Postuar më parë nga Hënor_ Lexo Postimin
    Miroslav Klose, Lukas Podolski dhe Arne Friedrich nuk meritojnë grumbullimin në 32-she, e jo më formacionin titullar. Dy të parët karakterizohen nga paraqitje skandaloze këtë sezon, duke shënuar të dy së bashku 5 gola, ndërsa Friedrich përfunoi në kategori të dytë me Herthën e Berlinit. Filozofia që vrapon pas emrave dhe jo pas formës, është e destinuar kurdoherë të dështojë. Nga ana tjetër kemi një Stefan Kiessling që ngroh stolin, megjithëse ka shënuar 21 gola me Bayer Leverkusen, ku preferohet Gomez si zëvëndësues, me paraqitjet e tij dështake si në kampionat, gjithashtu dhe me kombëtaren, dhe një Kevin Kuranyi që shijon botërorin nga shtëpia me 18 golat që shënoi sivjet për Schalke 04.

Gjithashtu nuk mund ti besohet një përgjegjësi e madhe si botërori dy 20 vjeçarëve Muller dhe Badstuber. Gjermania e sajuar në këtë mënyrë, mund të thyejë skuadra amatore si Australia, por has pengesa serioze kur përballet me një kundërshtar sado pak të konsoliduar, megjithëse serbët qëndrojnë lart në këtë aspekt.
    Eshte shume e lehte te gjykosh lojtaret koke me koke nga nje ndeshje e dobet si ajo e djeshmja, por ke ngaterruar nje gje, nuk mund te krahasosh kurre stilin e lojes e nje klubi me nje kombetare. Statistikat i paske sjelle per bukuri per Klosen dhe Podolskin por ke harruar ato statistikat e kombetares ku aktualisht po luajne. Klose eshte golashenuesi me i mire ne historine e Gjermanise(49 gola ne 98 ndeshje) mbas legjendes Gerd Müller dhe Podolski sa do qe eshte vetem 25 vjec ka 8 gola me pak se sa kishin lojtare si pune Rudi Völler dhe Klinsmann ne gjithe karieren e tyre. Per Gomez jam dokort, eshte nje gallop. Kiessling thjesht nuk ka eksperience dhe nuk do habitem fare nqs nuk loz ansje minute ne kete kampionat. Kuranyi me mire mos e ze ne goj fare.

Muller po ben loje te mire per moshen qe ka, Badstuber nuk po loz pozicionin e tij te preferuar, ai eshte nje qendermbrojtes, edhe kur luajti nga ana e majte kunder Manchesterit Valencia i beri zbor.

Gjykimet perfundimtare bej mbas ndeshjes me Ganen, sepse sot ai arbiter kurve spanjoll nuk na la te benim lojen tone.
    Welt Meister 2014

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    ngushillimet e mia gjermanise, se gjalle ne bote sjam me serbin, por ama hajde tju duroje juve po te kishit fituar,jo jemi per kampion ja italia hic ja argjentina hic etj etj

ps: per te shtata ja piva kafen te dyzetata kur i keni
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Le te shpresojme qe te fitoi ndeshjen tjeter , se do ishte skanadal !
    Forca DEU !!!
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Tema të Ngjashme

1. BESA - Tifozat verdhezinj
    Nga FЯODO në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 20-07-2008, 06:00
  2. Tifozat e Italisë!
    Nga Isomer937 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 710
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 05:39
  3. Tifozat e Francës!
    Nga Juventini në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 09-07-2006, 22:16
  4. Tifozat e te modhes ''TIRANA'' <2>
    Nga La_Lune në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 18:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •