Close
Faqja 109 prej 140 FillimFillim ... 95999107108109110111119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,081 deri 1,090 prej 1397
    i/e regjistruar Maska e Indrius
    Anëtarësuar
    03-08-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    68
    Pershendetje te gjithe tifozeve Gjerman. Ndeshja me Ganen ishte ndeshje qe duhej fituar patjeter ndersa me Angline nuk do jete e tille.Me Ganen pamvaresisht se kishin mangesi dhe pasiguri perseri arriten te fitojne,prej ketyre ndeshjeve fitohet shume eksperience.Megjithate ne ndeshjen me Angline nuk besoj se do luajne shume hapur si me Ganen do jene me te kujdesshem dhe mendoj qe shanset jane 50-50.Uroj qe me pak kujdes para portes se kundershtarin per te realizuar rastet qe mund ti vijne them qe mund ta kalojme Angline sepse edhe ato jane shume te lodhur.Mendoj qe Gjermania ka luajtur me mire se Anglia ne kete boteror dhe per kete arsye Gjermanine e shoh me shume favorite per kete ndeshje,po ta kalojme Angline do rritet edhe besimi ne vetvete dhe mund ti shkojme deri ne fund boterorit.

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Nese e mundim Anglin me ket perzgjedhje te U21,heren tjeter kunder Anglis duhet te luajm me kombtaren e femrave

Audaces Fortuna Iuvat
    Anëtarësuar
    07-02-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    90

Schweinsteiger duket OK

Sot Schweinsteiger ka marre pjese ne stervitje me ekipin dhe e ka bere stervitjen te plote. Duke qe shanset i ka te mira per te marre pjese ne loje.
    Cacau eshte e sigurte qe do te jete jashte ne ndeshjen me Angline. Gjate ndeshjes me Ganen pata pershtypjen se nuk mund ta perballonte te qenit vetem ne sulm. Besoj se ndihej mungesa e Klose, pavaresisht se mua personalisht ky nuk me pelqen. Cacau mund te ishte shume i mire nese do te futej si sulmues i dyte, krah Klose-s.
    Jerome Boateng eshte ende me pikepyetje.
    Suksese neser!!!

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Edhe policia ish bërë gati.

Më beri të qesh një gazet angleze që kishte shkruar "It's WAR" lol

FORCA DEUTSCHLANDDDDDDDD
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une kam frike
    JO SEKS PARA MARTESE

Audaces Fortuna Iuvat
    Anëtarësuar
    07-02-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    90
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    une kam frike
    Frike ishte kur luajten me Ganen, se po te mundeshin do ishte turp. Tani nuk ka arsye te kene frike. Kam pershtypjen qe nuk jane aq shume nen presion, sa ishin ne ndeshjen me Ganen.
    Forgive Your Enemies, but Never Forget Their Names
    JFK

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560

Gjermania, Cacau nuk do të luajë kundër Anglisë

Cacau, braziliani i natyralizuar si gjerman, nuk do të jetë në dispozicion të Loew nesër në Bloemfontein në ndeshjen kundër Anglisë.

Pas stërvitjes së lodhshme të djeshme, Cacau ka rezultuar me probleme fizike.

Gjatë stërvitjes së pasdites në Bloemfontein mund të mungojnë edhe Schweinsteiger e Boateng, dy futbollistët e dalë të dëmtuar nga sfida e fundit me Ganën. Sidomos mesfushori i Bajernit është në dyshim të fortë.

He he pa kete te fundit veshtir e kemi
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Hahaha se 5 gola ka shënua deri tash e po na le keq!

Shweini i gatshëm për Anglinë
    Sipas televizionit publik gjerman, ZDF, që është duke raportuar nga kampi gjerman në Pretoria, mesfushori Bastian Shweinsteiger e ka fituar luftën e tij me kohën dhe do të jetë në gjendje gatishmërie për supersfidën ndaj Anglisë të dielën.

Mesfushori metalik ishte në dyshim për sfidën që zhvillohet të dielën ndaj Anglisë, për shkak të një lëndimi muskulor të pësuar në ndeshjen e fituar minimalisht ndaj Ganës.

Shweinsteiger ishte pjesëmarrës në stërvitjen e plotë të skuadrës gjermane të shtunën, ndërsa është parë duke veshur fanellën që zakonisht e veshin 11 lojtarët startues, në minisfidën stërvitore. /Telegrafi/
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    une kam frike
    Frika e vetme eshte nese gjermanet do kene shume respekt per anglezet,perndryshe do i shkelim.
    Duhet marr parasysh se Anglia do luan loje "alla italiance"sepse kete ua meson trajneri,perndryshe skane karakter loje.
    Forca Deutschland.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Neser do jete nje ndeshje e forte, dy skuadra te medha perball njera-tjetres .

Forca DEU thyja pak hunden anglis !

Statistikisht gjermanët janë superiorë në përballjet me anglezët ku në tetë ndeshje (që kur Gjermania i bashkua sërish në 1989) kanë fituar 5 të tilla dhe kanë humbur tre. Asnjë barazim, çka tregon luftën e fortë mes këtyre dy ekipeve. Ndërkohë Anglia me Gjermaninë nuk janë takuar asnjëherë në finalet e një Botërori. Historiku njeh vetëm dy sfida mes Anglisë dhe Gjermanisë Perëndimore në Botërorin e 1966-ës, kur anglezët fitonin 4-2 dhe në Botërorin e 1970-ës po gjermano-perëndimorët merrnin hak teksa fitonin 3-2.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Tema të Ngjashme

1. BESA - Tifozat verdhezinj
    Nga FЯODO në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 20-07-2008, 06:00
  2. Tifozat e Italisë!
    Nga Isomer937 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 710
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 05:39
  3. Tifozat e Francës!
    Nga Juventini në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 09-07-2006, 22:16
  4. Tifozat e te modhes ''TIRANA'' <2>
    Nga La_Lune në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 18:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •