Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 87
    i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    here:
    http://lajme.parajsa.com/Shqiperia/id_13148/

po eshte dhe nje histori tjeter ku kane lene trupin e motres ne mes te qytetit...
    kush i mban mend. mua gjynah me vjen dhe per ata qe vrasin ne emer te nderit; shamise, virgjerise, dhe atyre qe vriten.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ChuChu : 17-06-2010 më 11:45

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Fritzl”-i anglez dhunon te bijat per 35 vjet
    11/03/2010 16:15

“Fritzl”-i anglez dhunon te bijat per 35 vjet
    Pak kohe pas skandalit “Fritzl” ne Austri edhe Anglia po kalon nje situate te ngjashme per shkak te je historie qe eshte zbardhur ditet e fundit.

Dy motra jane perdhunuar per 35 vjet rresht nga i ati i tyre, duke ngelur shtatzane per 18 here dhe duke lindur 7 femije. Autoritetet britanike kane kerkuar falje ndaj grave per mosmbrojtjen e tyre, pasi sherbimet civile ishin ne dijeni te ngjarjes por per 35 vjet rresht nuk eshte marre asnje mase.

56 vjecari u denua me burgim te perjetshem ne vitin 2008, por historia eshte zbuluar vetem tani. Familja jeton ne Sheffield ku edhe pse ekspertet kishin dyshime per abuzime ne familje, nuk kishin bere asnje hap para.

67 here e ndryshoi shtepine kryefamiljari per te humbur gjurmet dhe per t’u shpetuar dyshimeve. “Na vjen veretete keq. Duhej t’ju kishim mbrojtur”, u shpreh kreu i komisionit te mbrojtjes ne Lincolnshire, Chris Cook.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga ChuChu Lexo Postimin
    fatkeqesia e shkodres eshte pozicionimi ne veri, por dhe vete e dini qe s'keni asgje te perbashket me ata qe ju rrethojne.
    s'eshte e vertete kjo qe vellai vret motren kur s'eshte e virgjer? vertet s'e ke degjuar??? sigurisht qe ndodhin me teper ne veri, se andej jane te pushkes e te kanunit.
    .
    pse nuk paskemi asgje te perbashket? ç'jane ato? kafshe?
    shqiptar ne shqiptar ata. me ka rastisur te njoh njerez te mrekullueshem qe jane "nga veriu"
    aman o chuchu. 3-4 milion shqiptare ka neper shqiperi dhe ju gjeni gjithe keto ndryshime????
    ka shtete me nga dhjetra apo qinda milione banore dhe nuk kane aq ide separatiste sa kemi ne...
    JO. nuk kam degjuar asnjehere qe kane vrare motren apo vajzen sepse jo te virgjer...
    mund te them vetem qe nje here ne vit qe shkoj ne shkoder dhe rri nga 2-3 jave, femrat jane aq "te thjeshta" sa ne europe (eksperienca personale).
    ka dale ne mode edhe atje "one night stand"...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Një rast ‘Fritzl’ në Itali, burgosen babë e bir në Torino
    » Vendosur: 28/03/2009 - 12:50

Rastet e incestit në familje, ku babai apo biri dhunon fëmijën apo motrën, po dëgjohen gjithnjë e më shpesh gjatë kohëve të fundit, pas bumit që bëri zbulimi i ngjarjes së tmerrshme në Austri, ku Jozef Fritzl kishte dhunuar e burgosur të bijën për 24 vjet. Rasti i fundit u zbulua në Torino, Itali, ku një grua 34-vjeçare është dhunuar nga i ati dhe i vëllai. Vëllai i saj jo vetëm që kishte dhunuar të motrën, por edhe katër vajzave të veta, mes të cilave edhe minorene. Dy burrat e familjes janë arrestuar. 34-vjeçarja e ‘burgosur’ prej vitesh, ka qenë e detyruar të pësonte për vite me radhe dhunimet e prindit të saj, ndërsa vajzat e të vëllait, edhe ato të dhunuara nga babai i tyre, i janë besuar një qendre komuniteti. Çështja nisi kur vajza kishte shkuar në polici bashkë me prindërit për të denoncuar të vëllain, i cili e kishte përdhunuar dy herë kur kishte kërkuar strehim në shtëpinë e tij, pasi kishte ikur nga shtëpia e prindërve. Nga përgjimet telefonike dhe ambientale u zbulua se vëllai i saj kishte abuzuar seksualisht edhe me katër vajzat e veta, (mosha 6, 8, 12 dhe 20-vjeçare).

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar më parë nga ZbatoRregullat Lexo Postimin
    Është dënuar me burgim të përjetshëm në Kanada babai i një pakistanezeje 16 vjeçare, që në 2007-ën vrau të bijën sepse nuk mbulohej.

Muhammed Parvez, 63 vjeç, një taksist me origjinë nga Pakistani i transferuar në 1999 me familjen në Ontario, në Kanada dhe djali Wasqas, 29 vjeç, pronar i një ofiçine mekanike, janë dënuar të dy me burgim të përjetshëm për vrasjen e Aqsa Parvez.

16 vjeçarja ishte mbytur pasi refuzonte të mbante shaminë islamike.
    http://www.top-channel.tv/artikull.p...5746&ref=lajme
    cka ka te bej kjo ngjarje me forumin shqiptar, pakistanezi ne kanada !!!! hajde tash shqiptaret ne ballkan te bejne polemika!!!!!

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Fritzl”-i anglez dhunon te bijat per 35 vjet
    11/03/2010 16:15

“Fritzl”-i anglez dhunon te bijat per 35 vjet
    Pak kohe pas skandalit “Fritzl” ne Austri edhe Anglia po kalon nje situate te ngjashme per shkak te je historie qe eshte zbardhur ditet e fundit.

Dy motra jane perdhunuar per 35 vjet rresht nga i ati i tyre, duke ngelur shtatzane per 18 here dhe duke lindur 7 femije. Autoritetet britanike kane kerkuar falje ndaj grave per mosmbrojtjen e tyre, pasi sherbimet civile ishin ne dijeni te ngjarjes por per 35 vjet rresht nuk eshte marre asnje mase.

56 vjecari u denua me burgim te perjetshem ne vitin 2008, por historia eshte zbuluar vetem tani. Familja jeton ne Sheffield ku edhe pse ekspertet kishin dyshime per abuzime ne familje, nuk kishin bere asnje hap para.

67 here e ndryshoi shtepine kryefamiljari per te humbur gjurmet dhe per t’u shpetuar dyshimeve. “Na vjen veretete keq. Duhej t’ju kishim mbrojtur”, u shpreh kreu i komisionit te mbrojtjes ne Lincolnshire, Chris Cook.
    gomari tipik islamist

Tema është tjetër, ndërsa ky hajdari vjen e poston lajme të tjera për të zbutur krimin e këtij që ka vrarë vajzën ngaqë s'vinte shami. Jepi hajdoro!
    Life's too short to remove USB safely.

Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    pse nuk paskemi asgje te perbashket? ç'jane ato? kafshe?
    shqiptar ne shqiptar ata. me ka rastisur te njoh njerez te mrekullueshem qe jane "nga veriu"
    aman o chuchu. 3-4 milion shqiptare ka neper shqiperi dhe ju gjeni gjithe keto ndryshime????
    ka shtete me nga dhjetra apo qinda milione banore dhe nuk kane aq ide separatiste sa kemi ne...
    JO. nuk kam degjuar asnjehere qe kane vrare motren apo vajzen sepse jo te virgjer...
    mund te them vetem qe nje here ne vit qe shkoj ne shkoder dhe rri nga 2-3 jave, femrat jane aq "te thjeshta" sa ne europe (eksperienca personale).
    ka dale ne mode edhe atje "one night stand"...

keto gjeneralizime shqiptar une e shqiptar ata, nuk pijne uje. Psh, jugu eshte nje ***** vend, dhe traditat/kenget/gatimet ndryshojne nga qytet ne qyteti (dmth 20 min rruge me autostrade). Te takosh nje lab, te merr gjak m’vetull. Ndersa korcari te pergjigjet bute e bute, te shtron dhe nje darke nga pas, lol.
    gjithsesi s'po shaj verioret, kam dhe une miq andej qe jane shume te mire. Por i meshoj asaj qe ndjekesit e kanunit dhe pasardhesit e ktyre prinderve jane me te prirur per te bere kshu krimesh ne emer te nderit - ashtu jane rritur.

Citim Postuar më parë nga MARGUS Lexo Postimin
    cka ka te bej kjo ngjarje me forumin shqiptar, pakistanezi ne kanada !!!! hajde tash shqiptaret ne ballkan te bejne polemika!!!!!
    Jane probleme nderkombetare, jo shqiptare.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga ChuChu Lexo Postimin
    keto gjeneralizime shqiptar une e shqiptar ata, nuk pijne uje. Te takosh nje lab, te merr gjak m’vetull. Ndersa korcari te pergjigjet bute e bute.
    nuk pijne uje??? haha! per ty nuk pijne uje. ti qenke e mbushur me paragjykime. une nuk jam.
    per ty NJE lab "merr gjak m’vetul". per mua jo.
    per mua NJE lab mund te jete aq i sjellshem dhe i bute sa nje korçar. eshte nje.
    e sheh se je ti qe gjeneralizon? jo une.
    ti i fute te gjithe labet ne nje grup. ata qe rrethojne shkodren ne nje grup tjeter. shkodren e bere enklave.
    une i shoh te gjithe nje nga nje. person per person.
    si ti arsyetojne ata qe thone qe meshkujt shqiptare jane te gjithe kriminele e femrat shqiptare te gjitha k**va. jo si une.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    heheeheheeeee.....
    ok shoku kriminel, me nje here ne vit qe shkoke ne shkoder, nuk paske patur kohe te dalesh deri ne laberi, lol.

me respekt,
    krva Lol

artikullin e lexove? se the s'kishe degjuar asnje rast te vetem.
    po ai vellai qe vrau vellain se i hengri damotet? ku ishin, ne Diber? Ia shame pakistanezit fene barbare, por vete mo...eh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ChuChu : 17-06-2010 më 12:38

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •