Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 87
    ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    me fal por me dukete se me paske keqkuptuar.

ishte fjala per KU KLUX KLAN...(KKK) grupim rracist dhe anti-katolik.
    kane vrare dhe perdhunuar mijera femije... dhe ketu ka njerez qe i mbrojne.
    ç'lidhje ka keqtrajtimi i nxenesve me kete?

Aha me fal se te kam keqkuptuar

nuk kam njohuri te gjera per shka i perket kti klani per at nuk kam pergjigjje.
    ( nuk me kan interessuar kurr sepse me duket qesharak)

Te cmendur ka nga cdo shtet e nga cdo fe, po ama ate qe mbrojne krime te tilla jane te pakte dhe te shplare nga trute. Ne vend qe ta quajne kafshe, ashtu sic eshte kete tipin qe ka vrar vazjen e vet, rrine e mbrojne apo thone qe jane shpikur nga Vatikani. Kan hall se i del emer i keq Pakistanit.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Eh po dua ti pyes ata fetaret nese nje vajz nese eshte edhe e imja, me ne fund vendos te jetoj jeten e vet ajo si mendon qe eshte mesemiri dhe nuk don te besoj me ne ``islam´´ apo ne Katolicizem a ka dikush te drejt ta detyroj me dhun ti praktikoj zakonet islame apo edhe krishtere sipas librav qe jav dha Zoti

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga _Magnolia_ Lexo Postimin
    Si perfundim,ju vjen keq per ate vajze qe humbi jeten e saj,apo thoni me mendje"mire iu be,sepse nuk ndoqi ato qe shkruan feja e saj"?????????

Te mos harrojme se ndoshta,kjo gje mund te ndodhe edhe ne Shqiperi pas kohesh......
    po nuk duhet te jeshe mire me mendet e kokes per te menduar nje gje te tille... i ati i saj eshte nje psikopat qe duhet te kalbet ne burg.
    eshte i poshter nje qe vret nje te panjohur. ç'mund te thuash per nje qe vret vajzen e vet? eshte monster.
    nuk ekzistojne justifikime per nje veprim te tille...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    dhe mua njehere me denoi babi me qendrim ne shtepi se nuk desha te vishja corape ne mes te dimrit. doli ai per kafe, dola dhe une pas tij me shoqet, e as e mori vesh fare. Lol.

per ca ishte tema?

Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    uh po, ata ashtu jane rritur.... nuk mund t'i fajesosh dot.
    ne shqiperi dikur babai dhe vellezrit, vrisnin vajzat/motrat nese nuk ishin te virgjera. ndoshta akoma e bejne andej nga veriu.
    isoj jemi. njeriu eshte produkt i ambientit, taliban andej, taliban dhe nga ne. Lol.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    As facoleta?
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga ChuChu Lexo Postimin
    uh po, ata ashtu jane rritur.... nuk mund t'i fajesosh dot.
    ne shqiperi dikur babai dhe vellezrit, vrisnin vajzat/motrat nese nuk ishin te virgjera. ndoshta akoma e bejne andej nga veriu.
    isoj jemi. njeriu eshte produkt i ambientit, taliban andej, taliban dhe nga ne. Lol.
    avash nje çike, avash!!! 28000 km2 shqiperi, ti thua andej nga veriu. si te thuash andej nga hena...
    kam jetuar 17 vite ne shkoder dhe asnjehere nuk e kam degjuar nje gje te tille.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e erla07
    Anëtarësuar
    03-12-2009
    Postime
    752
    Citim Postuar më parë nga ZbatoRregullat Lexo Postimin
    Është dënuar me burgim të përjetshëm në Kanada babai i një pakistanezeje 16 vjeçare, që në 2007-ën vrau të bijën sepse nuk mbulohej.

Muhammed Parvez, 63 vjeç, një taksist me origjinë nga Pakistani i transferuar në 1999 me familjen në Ontario, në Kanada dhe djali Wasqas, 29 vjeç, pronar i një ofiçine mekanike, janë dënuar të dy me burgim të përjetshëm për vrasjen e Aqsa Parvez.

16 vjeçarja ishte mbytur pasi refuzonte të mbante shaminë islamike.
    http://www.top-channel.tv/artikull.p...5746&ref=lajme
    Te vjen keq qe prinderit i perdorin femijet e tyre si prone ,jo si qenie njerezore me te drejta...

Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    avash nje çike, avash!!! 28000 km2 shqiperi, ti thua andej nga veriu. si te thuash andej nga hena...
    kam jetuar 17 vite ne shkoder dhe asnjehere nuk e kam degjuar nje gje te tille.
    fatkeqesia e shkodres eshte pozicionimi ne veri, por dhe vete e dini qe s'keni asgje te perbashket me ata qe ju rrethojne.
    s'eshte e vertete kjo qe vellai vret motren kur s'eshte e virgjer? vertet s'e ke degjuar??? sigurisht qe ndodhin me teper ne veri, se andej jane te pushkes e te kanunit.

mbaj mend para ca vitesh kam lexuar ne lajme (e ndoshta ne forum) per disa vellezer qe vrane motren ne mes te qytetit se ishte lidhur me nje cun.... akt qe u miratua nga e jema, babai u kishte vdekur. trupin e goces e kane lene ne mes te qytetit .... askush nuk guxonte ta prekte se quhej e perdale.

hajde ta gjeje dikush e ta sjelle. them se ka qene ne veri.

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •