Eshte e trishtueshme kur lexon lajme te tilla !
Baba psikopat !
Eshte e trishtueshme kur lexon lajme te tilla !
Baba psikopat !
Jeto sot se neser nuk i dihet
ZbatoRregullat (SDI-GJA ) , ty duhet me t'qu ne rehabilitim andej prej nga te kan mesu te futesh ne forumin shqiptar , ja procedura :
Shqiperi eshte edhe Cameria
Kjo eshte me te vertet nje veprim qe ska shembull.Por duhet te sqarohet se kjo vrasje nuk ka asnje lidhje me fene islame.Kush e di se ky Pakistanezi cfare njeriu eshte?Kush e di se ndoshta kjo vajza mund te jete vrare per ndonje veprim tjeter?Une cdo here e kam thene edhe vazhdoj ta them se ato qe mundohen te hedhin balte mbi fene islame edhe mbi shamite mundohen kot, edhe sa me shume te mundohen per nje veprim te tille le ta dine se cdo dite edhe me shume po shtohen ato qe perqafojne fene islame an e mban mbotes.Ne vit 20 mije amerikan pranojne fene islame. Lajmi mbi kete vrasje me sa vuna re une eshte cilesuar keq informues sipas kanalit al xhazira.
Prandaj le te mos behemi kaq racista se beme qef.
red_dragon
Tregoj ati personi se ne ate moment kur e ka mbytur vajzen e tij e ka mbytur gjithe njerzimin.
Cka eshte interesante ne vitin 2007 e ka mbytur dhe ne vitin 2010 po mirret vesh eeeeeeee BRV. Suksese.
PS. Ty Sdi-Gja duhet me ti prer veshet dhe me ti futur ne zarf dhe me pas "happy birth day".
Moderatoret me ate userin sdi-gja te kane perjashtuar ata e dine se ti je me kete user edhe te lejojn te rrish ne kete forum, vertet keshtu rritet numri i antareve lol.
Burri 1 X flet !
Zbato Rregullat , teme bajate qe nuk ia vlen te merret njeriu me te...Kanada, vret vajzën, nuk mbante shaminë
Krijoni Kontakt