Close

Rezultati i Sondazhit: A do ket luft mes Turqis dhe Izraelit

Votues
92. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

24 26.09%
  • Jo

68 73.91%
Faqja 13 prej 19 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 182
    18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Po te citoj :

- Psikopetër janë adultët me miq imagjinar.
    - Unë jam adult.
    Mos i ndrysho citimet. Unë thashë "psikopetër janë adultët me miq imagjinar", "unë jam adult edhe nuk kam miq imagjinar". E kupton? Do të thotë se normal jam unë që nuk kam miq imagjinar, sepse jam adult nga të gjitha kuptimet. Kurse juve jeni adult, por keni miq imagjinar(feja, zoti, ëngjëjt) pra keni defiçit mendor që nuk duhet ta kenë adultët, deri diku jeni me lajthitje mendore.

Greqia jo, pikerisht per kete duhet luftuar edhe Greqin deri sa te mirret Cameria !
    Cfar ti shiqoj Turqit ? Ata u treguan trima, un prisja me shume nga ta, prisja flamën e feniksit që s'ju desht shum per tu ndezur. Un ne te vertet kerkova ate qe ndoshta ende s'i eshte ardhe koha.
    Shqipëria historike nuk do ndalej tek Çamëria e vogël, po Korfuzi? Po Janina? Po Kosturi? Po Follorina?

(Ta përsëris, shteti turk udhëhiqet nga oligarkë $$$, nuk i intereson asgjë për islamin.)
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Tani imagjinoje sikur të mos ekzistonte feja. Do kishte luftra fetare?

Mendon akoma se feja është ëngjëllore?

Mendon se kush vret njerëz të pafajshëm do shpërblehet në 'jetën tjetër'?

Unë nuk i kam kushtuar asgjë fesë gjatë jetës time, por nëse ka zot, unë do shpërblehem i pari, se nuk i kam bërë keq askujt, edhe nuk kam propaganduar kurrë përçarje mes bijëve të zotit për arsye fetare personale! Prandaj mendojeni mirë se kë zot po besoni ju fetarët e 'mëdhej', se mos po besoni tek zoti i të keqes 'padashje'.
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga Fieri89 Lexo Postimin

Vëlla(nëse je shqiptar), unë nuk pi as duhan, sepse si njeri i shkencës, mendoj se shëndeti fizik reflekton edhe shëndetin mendor, ose të paktën që të jesh njeri i zgjuar duhet si minimum të kesh edhe shëndet trupor.

.
    o fieri pa te ofenduar mos me thir me vella!!! jo per gje por nuk e pertyp dot...... dhe e dyta sa per ate qe me thua nese jame shqiptar, ate pjyetje duhet tja beshe vetes, sepse shqiptar pro izraelit dhe kundra turqve nuk ka. turku po bene namin per kosoven, kurse izraeli se ka njojtur dhe po stervit pilotat serb e grek (keta po jane vellezrit e tu te vertet) si te sulmojne.

ik e futi ndonje shuvlak grek me mish deri mbush barkun. e pastaj no nje got dhalle, e ketu jemi ne.

hajt mo.....

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    hajt mo.....
    ne qofte se amerika i fut nje bombardim turqise me ke je ti mr zeid?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga Fieri89 Lexo Postimin
    Tani imagjinoje sikur të mos ekzistonte feja. Do kishte luftra fetare?

Mendon akoma se feja është ëngjëllore?

Mendon se kush vret njerëz të pafajshëm do shpërblehet në 'jetën tjetër'?

Unë nuk i kam kushtuar asgjë fesë gjatë jetës time, por nëse ka zot, unë do shpërblehem i pari, se nuk i kam bërë keq askujt, edhe nuk kam propaganduar kurrë përçarje mes bijëve të zotit për arsye fetare personale! Prandaj mendojeni mirë se kë zot po besoni ju fetarët e 'mëdhej', se mos po besoni tek zoti i të keqes 'padashje'.
    Ti duke ber propaganda kundër fesë, që inkurajon njerzimin te gjejn rrugën e së vërtetës, bashk me të, edhe qetësin shpirtërore ne paqe dhe harmoni me te gjithe, ti te jesh i sigurt qe Zoti yt dhe i imi nuk do te jet i kenaqur me kete qe thua !

Eshte fakt qe e mira dhe e keqja egzistojn, keto si ka sjellur feja. Perkundrazi feja eshte arma me e mir per ta luftuar te keqen !

Nese njeh ndonje vegel me te mir, urdhero e thuaje.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Ishalla nuk ka lufte,se na mori lumi!.Do na ngrihet dhe çmimi hallvasis.

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Turqija eshte superfuqi ne krahasim me Izraelin por kete luft e pengojn nderkomtarisht nuk e lejojn Turqin te hap zjarr kunder Izraelit..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Largo turqin, dhe lejoja vetem popullit arab dhe do e shohesh mbrenda nje dite se cfar i marojm izraelit. Por te gjoret edhe nga qeverit e tyre arabe denohen po folen kunder izraelit.

Masonet s'kan te ndalur.

Mendoj qe nuk eshte lufte fetare, por lufte per territore

Faqja 13 prej 19 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •