Close

Rezultati i Sondazhit: A do ket luft mes Turqis dhe Izraelit

Votues
92. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

24 26.09%
  • Jo

68 73.91%
Faqja 14 prej 19 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 182
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Largo turqin, dhe lejoja vetem popullit arab dhe do e shohesh mbrenda nje dite se cfar i marojm izraelit. Por te gjoret edhe nga qeverit e tyre arabe denohen po folen kunder izraelit.

Masonet s'kan te ndalur.

Popullit arab? Cfare do ti beje Izraelit populli arab?
    Do ta mposhti? Do ta zhduki?

Kur? Si ne '48? Si ne '56? Si ne '67? Si ne '70 apo '73-in? Si ne '82? Apo si ne 2006?
    Me thuaj kur kane luftuar ndonjehere arabe me izraelite e paskan fituar qekur izraeli zuri ate spotin e bukur ku eshte sot?

Israeli ka arsenal te mjaftueshem berthamor per ti vene flaken gjithe gadishullit arabik... Per te mos thene qe ndonje mbushje konvencionale berthamore do te ndoste puse nafte per vite te tera edhe do ta fuste ne krize gjithe boten.

Prandaj veshtire ta kruaje njeri me Izarelin packa se zhurme bejne shume. Duhen pare te gjitha anet e nje ceshtjeje perpara se te behen deklarata.

Pertje fjaleve, faktet tregojne se Izraeli i vuri perpara edhe Egjipt, Siri e Jordani, plus Saudite Kuvajtjane e Algjeriane qe i ndihmuan.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Popullit arab? Cfare do ti beje Izraelit populli arab?
    Do ta mposhti? Do ta zhduki?

Kur? Si ne '48? Si ne '56? Si ne '67? Si ne '70 apo '73-in? Si ne '82? Apo si ne 2006?
    Me thuaj kur kane luftuar ndonjehere arabe me izraelite e paskan fituar qekur izraeli zuri ate spotin e bukur ku eshte sot?

Israeli ka arsenal te mjaftueshem berthamor per ti vene flaken gjithe gadishullit arabik... Per te mos thene qe ndonje mbushje konvencionale berthamore do te ndoste puse nafte per vite te tera edhe do ta fuste ne krize gjithe boten.

Prandaj veshtire ta kruaje njeri me Izarelin packa se zhurme bejne shume. Duhen pare te gjitha anet e nje ceshtjeje perpara se te behen deklarata.

Pertje fjaleve, faktet tregojne se Izraeli i vuri perpara edhe Egjipt, Siri e Jordani, plus Saudite Kuvajtjane e Algjeriane qe i ndihmuan.
    Te luftosh me izraelin, eshte njesoi si te luftosh me ameriken dhe aleatin e saj britanin.

Dikur e humben luften kur s'kishin asgje, vetem sa dilnin nga kolonizimi britanik dhe ne tradheti, ata armatuan izraelin dhe ia dhan fuqin qe kan sot.

Un s'habitem qe Egjipti ka humbur luften, Jordania e Siria,.. te gjitha i kan humbur luftrat sepse te luftosh pa arme kundër Amerikes, eshte gje e pamundshme.

Hezbollahu, kjo organizat shiite e armatosur nga Irani u tregoi qefin armates izraelite ne 2006-ten.

Te vrasësh femi, pleq e gra eshte gjeja me e leht qe mund ta besh, kete e beri izraeli.

Tash paramendo, ne hezbollah ishin 500 aktivisht kunder gjithe armates izraelite.
    Plus ketyre 500-ve, shtoja edhe 50/100 milion arab qe e rrehtojn Palestinen e okupuar, dhe me beso qe as bombat atomike nuk do ti mjaftonin çifutëve hajdut per ta ndal koleren e arabit, qe konsiston ne shkatrrimin e farës hebre, njeher e pergjithmon ! Po thuaj ti kan qelluar tash per tash me dirigjues hajdut, bandita e njerez te shitur, dhe ne e dim qe ky pasivitet i dirigjuesve arab, do e sjell kryengritje dhe revolt ndaj ketyre 60viteve qe ka shfrytezuar izraeli.

Un mund te them qe edhe kjo e fundit eshte nje betej e fituar nga izraeli.
    I uroj nga zemra qe te vazhdoj keshtu, me mir s'mund te bente !

Te luftosh me izraelin, eshte njesoi si te luftosh me ameriken dhe aleatin e saj britanin.
    Une nuk kam degjuar ndonjehere se gjat luftimeve ne gaza kan marr pjes Amerikanet apo Britaniket
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Cuccador
    Anëtarësuar
    08-10-2009
    Vendndodhja
    Everywhere
    Postime
    203
    Ishalla po i bjen turqia...se na çane ****** hebrenjte...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga Destroyer-2010 Lexo Postimin
    Une nuk kam degjuar ndonjehere se gjat luftimeve ne gaza kan marr pjes Amerikanet apo Britaniket
    Britaniket ia dorezuan çelsat e palestinez çifuteve, kurse Amerika i armatosi dhe vazhdon duke e ber.

A me degjove tash ?

Britaniket ia dorezuan çelsat e palestinez çifuteve, kurse Amerika i armatosi dhe vazhdon duke e ber.

A me degjove tash ?
    Jo, je ne kontradite me veten
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    jo po te duket,akoma ske kuptur gje ti

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Ok Destroyer, un s'do te shtyhem me shume me ty. E lem si thua ti dakord ?!

student njohurie Maska e Ilyas
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    diku larg
    Postime
    52
    Cfare teme kot me duket mua kjo. Me duket sikur jane mbledhur te gjithe sadistat per te diskutuar ke kjo teme. Jo, ky me i forte e ai me i forte, muhabet kalamajsh...plebenj...rrace e ulet... jane quajtur rob te tille dikur..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ilyas : 02-06-2010 më 09:56

Ok Destroyer, un s'do te shtyhem me shume me ty. E lem si thua ti dakord ?!
    Pse ti mendon ndryshe ?

Nese Amerika dhe Britania ndihmojn Izraelin me arme, atehere le ta ndimojn Turqia dhe shtetet arabe palestinen me arme dhe ndihme ekonomike.
    Nuk besoj qe Turqia dhe vendet Arabe nuk kan arme dhe para, vendet Arabe jan shum te pasura.
    Me shum mendoj qe atyre nuk ju intereson palestina dhe as vendet e tjera te varfera. Me shum ndime per ato vende po jep Europa se vet rraca e tyre
    Revolution 1848

Faqja 14 prej 19 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •