Close

Rezultati i Sondazhit: A do ket luft mes Turqis dhe Izraelit

Votues
92. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

24 26.09%
  • Jo

68 73.91%
Faqja 11 prej 19 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 182
    i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Gjino.... ku ke pas nerva me bo ket roman mer daj
    ka pas nerva se i shikon filmat e Q. Tarantinos

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga Fieri89 Lexo Postimin

Pasnesër Gambia, Zimbabwe, Surinami edhe Guinea-Bisao. Ahahahahahhahahaha Pastaj nxehet edhe Alliasi me Bathoren. Këto janë lagjet e majmunëve të Tiranës.
    I njihke mire lagjet e tiranes ti la-lluce e myzeqese

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    e 're skipetar

kaq shpejt plasin luftrat ? Se u vrane sa ? 10 ? Edhe 100 nuk ka lufte. LoL
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukës i thonë bukë, e ujit - ujë
    Postime
    838
    Veprimet e Izraelit jane qyqare dhe duhet te denohen nga te gjithe, pa marr parasysh perkatesine e tyre fetare. Konvoi i anijeve ishte ne mision humanitare dhe vrasja e 9-te misionareve me urdher te shtetit ishte e pajustiikueshme dhe qyqare.
    Shpresoj qe turqit te mos tregon qyqare sikurse udheheqja izraelite, dhe kjo situate te tejkalohet me nje rezolute nga Keshilli i Sigurimit te OKB-se qe do te denonte veprimet e udheheqesise izraelite dhe t'u mundesojne organizatave te ndryshme humanitare qe t'i vijne ne ndihme 1.5 milion njerezve te ngujuar ne qytetin e Gazes.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    mire do ishte te vihej dhe opsioni : "Don't care"
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga Fieri89 Lexo Postimin
    Hahahahahahha, u vranë 10 veta, luftë? Hahahahahahha

Në fakt, sapo filluan protestat në Japoni edhe në dy Koretë kundra Izraelit, hahahahahaha.

Hahahahahhahah, islami nuk ka kufi.... ups, desha të thoja "injoranca" nuk ka kufi.
    Ishin marinarë mor, jo zyrtarë të lartë, se nuk udhëtojnë me peskarexha ata. Hahahahahaha.

Hhahahahahhahahaa, jo jo mjafton një @ mail kërcënues.

Turqia e këputur mo? Tamam jao Turqia nuk pushtoi dot as Qipron? Ahahahhahahaa. Mezi muarri 1/3 e territorit. Ahahahahahhahha

Po kush e krijoi Izraelin? Lindorët? Ahahahahhahahahha

"iditsirat"? Çifutët kanë nxjerrë më shumë profesor e shkencëtarë se kushdo në histori, Shiko se "iditsirat" mos inxjerr Islami. Ahahahhahahahha "Vrit njerëz të pafajshëm se shkon në parajsë edhe merr 40 virgjëresha". Ahahahahhahahaha

Pasnesër Gambia, Zimbabwe, Surinami edhe Guinea-Bisao. Ahahahahahhahahaha Pastaj nxehet edhe Alliasi me Bathoren. Këto janë lagjet e majmunëve të Tiranës.

"boxha"? Arabisht?

Amerika talebanët i ka çuar në Pakistan, edhe ndërkohë e vari Husein-in edhe i ka vënë në luftë shi'itët me sunitët në Irak, se USA i financon të dyja palët që ta vrasin njëra-tjetrën. Ahahahhahahhahahahha

Ahahahhaha, ky majmuni këtu, quan "vëllezer" turqit vetëm se janë majmun si ky, edhe shqiptarët "kryqali" i barazon me serbët?! Ahahahhahahaha

Ik more Ashkali vrit veten, ty nuk të lejohet ta quash veten "shqiptar", shqiptarët para gjithçkaje vejnë bashkëkobësit edhe jo fëlliqësinë fetare. ASHKALI!

Ahahahhahahhaha, Turqia ka 60 milion banor në vend, edhe 10 milion në emigracion, nga dolën 80 milion? Ahahhahahahhahaha. Nga ata 70 milion, mbi 12 milion janë shqiptarë, mbi 5 milion janë boshnjakë, mbi 15 milion janë kurdë, ke të paktën 1 milion armenë(myslimanë), ke mbi 500 mijë arabë, ke 500 mijë gaugaz, ke mbi 7,5 milion sintë, ke 250 gjeorgjian, ke mbi 250 mijë grekë, ke mbi 100 mijë tartarë etj. Bëji llogaritjet as gjysma nuk dalin turq!

SIDOMOS, Turqia u zhyt në borxhe vetëm të kalonte kufirin me Irakun që të bombardonte kurdët në Irak, imagjinoje se ku mund ti gjejë lekët të sulmojë Izraelin? Te bankat çifute? Ahahahahahhahhahahhahahahaha

Agree 100%.

Ahahahhahahahaha, gjysmën e buxhetit vjetor të të ardhurave të Izraelit e paguan Washington DC. Pikë e zezë, i keni dijet ZERO! AHhahahahahha

Po more, ku e pe? Kur Milan fitoj Scudetto-n këtë vit?
    Ahahhahahhahahha, "hashashi vret"! ahahahhahahhahhahahha

Sa për histori nuk flet turku se i bie të kthehet në Siberi pastaj. Ahahhahahha

Hera e parë që bie dakord 100% me ty Niku(Veje në firmë këtë ahahhahaha).

Myslimanët bashkë? ahahhahahhahahha

Bashkë si?

Si shi'itët me sunitët? ahahhahahha
    Bashkë si turqit me kurdët? ahahhahahhah
    Bashkë si algjerianët me magrebinët? ahahahhahahahha
    Bashkë si Singapori me Indonezinë? ahahhahahhaha

etj. etj.

Imagjinoje pastaj krishterë me myslimanë bashkë? hahahahhahahha

Për krishterët ashtu siç thotë bibla "mbretëri e parajsës" do të vijë vetëm kur Izraeli të çlirohet, ky thotë "krishterë me mysliman kundra Izraelit" ahahhahahah

100% ashkali je! 100% mysliman! 100% majmun. DIJET I KENI ZERO!

Ahahhahahhahahaha, Izraeli fitoj mor, Hesbollah kapitulloi, ku janë tani? Nuk ekzistojnë më, pushtetin Izraeli ja dha të krishterëve që e morën Libanin. ahahhahahah Ku iku ekonomia Libaneze? PËR LESH! Se e shkriu Izraeli, shkatërroi gjithçka, çdo urë, çdo rrugë, madje edhe fushat me të mbjella. Ahahhahahhaha

Ahahhahahhahahha Kosova nuk po merr dot Mitrovicën, të thuash "Albanija" aty të vrasin.

Shqipëria nuk e ndihmon dot Turqinë se sapo ja fali detin Saliu grekëve. Hani *** tani.

Referencë?

Ahahahhaha, Izraeli për 6 ditë shkatërroi të gjithë koalicionin islamik, Sauditët janë 10 herë më të fuqishëm se turqit, edhe e hëngrën sa krahu për më pak se një javë. ahahahhahahhahah

Iko ore injorant, merrke vesh nga historia ti. Aty Turqia luftoj kundra australianëve edhe neo zelandezëve, vetëm oficerët e tyre ishin britanik. Mos harro se Greqia vetëm e pushtoi Izmirin edhe po e merrte edhe Stambollin, po u sulmuan nga trakia nga bullgarët edhe u tërhoqën.

Mëso historinë!

Turqia forca kryesore e NATO-s? HAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHA

SA KAM QESH! Turqia është zero me bisht! 1-2 po ngopet nga kurdët, nga qipriotët, nga arabët, nga armenët, nga KUSHDO!

Hesbollah e hëngri sa krahu me Izraelin, mos harro se Izraeli jo vetëm që fitoi luftën, jo vetëm vuri qeveri kukull krishtere në Liban, por e shkatërroi Hesbollah-un përgjithmon, ku është Hebollah tani? NUK EKZISTON MÊ! Ku e ke parë historinë e "Hesbollah fitimtar"? Te forumet majmunslimane? HESBOLLAH IS DEAD! Liban udhëhiqet nga të krishterët që u sollë në pushtet nga Izraeli, budalla je?
    Plako, une dyshoj tek gjendja jote shendetsore sepse nje njeri normal nuk mund te qesh kaq shume.
    Gjendja jauj shendetsore duket teper kritike.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Plako, une dyshoj tek gjendja jote shendetsore sepse nje njeri normal nuk mund te qesh kaq shume.
    Gjendja jauj shendetsore duket teper kritike.
    hahaha ani edhe me mu paska qesh aty.
    S'po i replikoj fare, po e le t'i kaloje dita me ate disponim lol.

Jo nuk do te kete lufte fatkeqesisht..., pasi buke apostafat per dhembet e kribur te anadollakeve eshte Izraeli..., mgjs nuk kam shume simpati per kete te fundit!
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Izraeli duhet te zhduket nga faqja e dheut!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Izraeli s'ka frik as turqi e as greqi e as palestine.Sa te ket ameriken gjalle se prek dot njeri.
    izraeli ka pordhe ne pocerke, ia kini rite namin shume dhe asnje *** nuk eshte per kete flet 2006 lufte me e fresket ku cifutet u zbythen nga hisbollahu

Faqja 11 prej 19 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •