Postuar më parë nga
Fieri89
Hahahahahahha, u vranë 10 veta, luftë? Hahahahahahha
Në fakt, sapo filluan protestat në Japoni edhe në dy Koretë kundra Izraelit, hahahahahaha.
Hahahahahhahah, islami nuk ka kufi.... ups, desha të thoja "injoranca" nuk ka kufi.
Ishin marinarë mor, jo zyrtarë të lartë, se nuk udhëtojnë me peskarexha ata. Hahahahahaha.
Hhahahahahhahahaa, jo jo mjafton një @ mail kërcënues.
Turqia e këputur mo? Tamam jao Turqia nuk pushtoi dot as Qipron? Ahahahhahahaa. Mezi muarri 1/3 e territorit. Ahahahahahhahha
Po kush e krijoi Izraelin? Lindorët? Ahahahahhahahahha
"iditsirat"? Çifutët kanë nxjerrë më shumë profesor e shkencëtarë se kushdo në histori, Shiko se "iditsirat" mos inxjerr Islami. Ahahahhahahahha "Vrit njerëz të pafajshëm se shkon në parajsë edhe merr 40 virgjëresha". Ahahahahhahahaha
Pasnesër Gambia, Zimbabwe, Surinami edhe Guinea-Bisao. Ahahahahahhahahaha Pastaj nxehet edhe Alliasi me Bathoren. Këto janë lagjet e majmunëve të Tiranës.
"boxha"? Arabisht?
Amerika talebanët i ka çuar në Pakistan, edhe ndërkohë e vari Husein-in edhe i ka vënë në luftë shi'itët me sunitët në Irak, se USA i financon të dyja palët që ta vrasin njëra-tjetrën. Ahahahhahahhahahahha
Ahahahhaha, ky majmuni këtu, quan "vëllezer" turqit vetëm se janë majmun si ky, edhe shqiptarët "kryqali" i barazon me serbët?! Ahahahhahahaha
Ik more Ashkali vrit veten, ty nuk të lejohet ta quash veten "shqiptar", shqiptarët para gjithçkaje vejnë bashkëkobësit edhe jo fëlliqësinë fetare. ASHKALI!
Ahahahhahahhaha, Turqia ka 60 milion banor në vend, edhe 10 milion në emigracion, nga dolën 80 milion? Ahahhahahahhahaha. Nga ata 70 milion, mbi 12 milion janë shqiptarë, mbi 5 milion janë boshnjakë, mbi 15 milion janë kurdë, ke të paktën 1 milion armenë(myslimanë), ke mbi 500 mijë arabë, ke 500 mijë gaugaz, ke mbi 7,5 milion sintë, ke 250 gjeorgjian, ke mbi 250 mijë grekë, ke mbi 100 mijë tartarë etj. Bëji llogaritjet as gjysma nuk dalin turq!
SIDOMOS, Turqia u zhyt në borxhe vetëm të kalonte kufirin me Irakun që të bombardonte kurdët në Irak, imagjinoje se ku mund ti gjejë lekët të sulmojë Izraelin? Te bankat çifute? Ahahahahahhahhahahhahahahaha
Agree 100%.
Ahahahhahahahaha, gjysmën e buxhetit vjetor të të ardhurave të Izraelit e paguan Washington DC. Pikë e zezë, i keni dijet ZERO! AHhahahahahha
Po more, ku e pe? Kur Milan fitoj Scudetto-n këtë vit?
Ahahhahahhahahha, "hashashi vret"! ahahahhahahhahhahahha
Sa për histori nuk flet turku se i bie të kthehet në Siberi pastaj. Ahahhahahha
Hera e parë që bie dakord 100% me ty Niku(Veje në firmë këtë ahahhahaha).
Myslimanët bashkë? ahahhahahhahahha
Bashkë si?
Si shi'itët me sunitët? ahahhahahha
Bashkë si turqit me kurdët? ahahhahahhah
Bashkë si algjerianët me magrebinët? ahahahhahahahha
Bashkë si Singapori me Indonezinë? ahahhahahhaha
etj. etj.
Imagjinoje pastaj krishterë me myslimanë bashkë? hahahahhahahha
Për krishterët ashtu siç thotë bibla "mbretëri e parajsës" do të vijë vetëm kur Izraeli të çlirohet, ky thotë "krishterë me mysliman kundra Izraelit" ahahhahahah
100% ashkali je! 100% mysliman! 100% majmun. DIJET I KENI ZERO!
Ahahhahahhahahaha, Izraeli fitoj mor, Hesbollah kapitulloi, ku janë tani? Nuk ekzistojnë më, pushtetin Izraeli ja dha të krishterëve që e morën Libanin. ahahhahahah Ku iku ekonomia Libaneze? PËR LESH! Se e shkriu Izraeli, shkatërroi gjithçka, çdo urë, çdo rrugë, madje edhe fushat me të mbjella. Ahahhahahhaha
Ahahhahahhahahha Kosova nuk po merr dot Mitrovicën, të thuash "Albanija" aty të vrasin.
Shqipëria nuk e ndihmon dot Turqinë se sapo ja fali detin Saliu grekëve. Hani *** tani.
Referencë?
Ahahahhaha, Izraeli për 6 ditë shkatërroi të gjithë koalicionin islamik, Sauditët janë 10 herë më të fuqishëm se turqit, edhe e hëngrën sa krahu për më pak se një javë. ahahahhahahhahah
Iko ore injorant, merrke vesh nga historia ti. Aty Turqia luftoj kundra australianëve edhe neo zelandezëve, vetëm oficerët e tyre ishin britanik. Mos harro se Greqia vetëm e pushtoi Izmirin edhe po e merrte edhe Stambollin, po u sulmuan nga trakia nga bullgarët edhe u tërhoqën.
Mëso historinë!
Turqia forca kryesore e NATO-s? HAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHA
SA KAM QESH! Turqia është zero me bisht! 1-2 po ngopet nga kurdët, nga qipriotët, nga arabët, nga armenët, nga KUSHDO!
Hesbollah e hëngri sa krahu me Izraelin, mos harro se Izraeli jo vetëm që fitoi luftën, jo vetëm vuri qeveri kukull krishtere në Liban, por e shkatërroi Hesbollah-un përgjithmon, ku është Hebollah tani? NUK EKZISTON MÊ! Ku e ke parë historinë e "Hesbollah fitimtar"? Te forumet majmunslimane? HESBOLLAH IS DEAD! Liban udhëhiqet nga të krishterët që u sollë në pushtet nga Izraeli, budalla je?
Krijoni Kontakt