Close

Rezultati i Sondazhit: A do ket luft mes Turqis dhe Izraelit

Votues
92. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

24 26.09%
  • Jo

68 73.91%
Faqja 12 prej 19 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 182
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Plako, une dyshoj tek gjendja jote shendetsore sepse nje njeri normal nuk mund te qesh kaq shume.
    Gjendja jauj shendetsore duket teper kritike.
    duhet thirur me urgjence psikologun e forumit

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ishalla kercet noj lufte, pa lek kemi ngel.. dicka duhet me e bo!! lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Kildare
    Anëtarësuar
    14-08-2009
    Postime
    32
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Turqia, deri me sot ka luftuar me katunaret e Greqise e katunaret Kurd.Ndersa Izraeli ka 40 vjet qe lufton me katunaret qe ka pereth,e mund te luftoje edhe me katunaret Turq.
    Nje ushteri e forte o e fuqishme duhet te kete:
    1)Mundesi financjare,o thjesht leke.
    2)Bindjen e ushterise,idealin qe nje ushtar di per se lufton.

Lufta nuk behet me hallve llokume o uzo,dhe se i ke me shumic.
    E ti po mendon se turqia eshte katunar ndaj izraelit hmmm, e kunderta!!

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Ti trapi vogel, meso historine se mos te kane zbyth ty bashke me greket shume keta turqit?
    Injorant u bere me fol per histori ti, jorgaqi... ec merreni Qipron turke dhe Shqiperine Jugore po ju mbajti.
    Qipron turke? Nuk më plas fare, por shpresoj ta muarrin grekët me gjithë shpirt!

Shqipërinë jugore nuk e merr njeri, se zgjedhjet e ardhshme e majta shqiptare do ja hapi ballin të djathtës mercenare, edhe Saliu me kastën e tij do e paguajnë rëndë.

Citim Postuar më parë nga apacer Lexo Postimin
    Oj qoke skom nevoj me mrojt as turkin as kerkon se jom shiptar me mam e katragjysh po merre historin lexoje pak mere realitetin kqyre pak 7 miljon shqiptar i ki turki qe e din qe jon shqiptar edhe mos fol kur ski lidhje
    Janë mbi 12 milion sipas Lidhjes Shqiptaro-Amerikane. Gjithsesi shteti turk nuk ka hapur asnjë shkollë të veteme shqipe edhe nuk njeh as edhe 1 minoritar shqiptar zyrtarisht, prandaj duhet tja Q|SHË rracën turqëve!

Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Niku, futja kot.....Turqia eshte nje nga shtetet me serioze dhe pakta ne Bote qe ka kercenuar ndonjehere ndonje shtet per lufte, dhe se ka kercenuar as Izraelin tani.

Pastaj pse je kunder Turkut....e din qe i kemi aleatet me te forte ne shqiptaret, pas amerikaneve?, ju kane verbuar syte juve gjithcka nderlidheni per shkak fejes.

Dhe nuk i ve faj evropianeve qe na urrejne neve shqiptareve, sepse edhe ata e kane ngulitur ne koke...Musliman = njerez te keqinje dhe duhet urryer keta, njejten gje e ben edhe ti, ti sikur te jesh perkrahesh "vorio epriot" se nuk ka mundesi, perndryshe ne Shqiperi kristianet jane me pro turq se sa vete muslimanet shqiptar.
    Po kujt i plas për fenë mo? Në Shqipëri fetarët janë më pak se 20%. Shumica ateiste nuk do tja shohi bojën Turqisë!

Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    aleatve te cifutve ju ka hyre lepuri ne bark se mos i hyn ndonje leek ne sum cifuteve nga Turku, dhe kane filluar e purpuliten ne forum se mos ju kalon ndonje leek dhe ketyre.

Turqit jane hundlesher qe ju vin hakut cifutve, erdogani tha do tu pergjigjemi, kurse disave qe ju punon vetem nje krah i trurit thone turku do kerkoj falje.

Turqik jane ushtri dhe race e forte. cifutet i beri zap nje hezbollah me raketa, 2 miljon cifut u futen neper tunele, me dite te tera.
    kur mbaroj lufta cifutet gezuan me shume se libanezet.

cifutet jane popull frikacak turqit jame trima te papar.
    Prapë këta! Bobobobobo, ore të trashë jeni ju?

1-Luftën në Liban e fitoi Izraeli, hoqi nga pushteti Hesbollah edhe vuri qeveri kukull krishtere filo-hebreje.
    2-Izraeli dogji vetëm tanqe, Liban muarri flakë, ekonomia mbaroi tërësisht!
    3-Izraeli është më i fortë se kurrë, Hesbollah nuk ekziston më!

I njihke mire lagjet e tiranes ti la-lluce e myzeqese :D
    Unë jetoj në Tiranë, kam lindur edhe rritur këtu. "laluc" nuk është shprehje myzeqare por lushnjare në veçanti. Unë i di lagjet e Tiranës, ti nuk di dallimet nën krahinore.

Plako, une dyshoj tek gjendja jote shendetsore sepse nje njeri normal nuk mund te qesh kaq shume.
    Gjendja jauj shendetsore duket teper kritike.
    Hahahahahhahahahha(
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Izraeli duhet te zhduket nga faqja e dheut!
    Hehehehhe, po mundohem tja raportoj Mossad-it këtë temë, besoj se do e kenë si bukë e djathë tjua muarrin vesh IP e PC tuaj. Pastaj e shikoni juve me këto lloj proklamimesh.

Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin
    izraeli ka pordhe ne pocerke, ia kini rite namin shume dhe asnje *** nuk eshte per kete flet 2006 lufte me e fresket ku cifutet u zbythen nga hisbollahu :)
    Ja edhe muxhahedini tjetër **** kanari. Ore njeri je në rregull ti? Pas atij konflikti Hesbollah nuk ekziston më! Nga parti politike u bë shoqatë humanitare, se ja shtypi kokën Izraeli! Ky na thotë "fitorja e Hesbollah". Muxhahedin=Majmun rrace(babuin)!

Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin
    :) duhet thirur me urgjence psikologun e forumit :@hh
    Nuk ka nevojë, unë jam në rregull, ti shiko veten tënde, nuk di Shqip, ke miq imagjinar, beson tek përrallat si histori të vërteta etj etj. Ke nevojë jo për psikolog, por për çmendinë.

Citim Postuar më parë nga Kildare Lexo Postimin
    E ti po mendon se turqia eshte katunar ndaj izraelit hmmm, e kunderta!!
    Turqia fshat "alla Baldushk" mor! Izraeli ka veprat inxhinerike më të papara të planetit, 80% e territorit e ujisin me kanale artificiale, MARRAMENDASE, edhe po e bëjnë me kosto shumë të vogla! Kanë industrinë e armëve më të zhvilluar në planet, Turqia nuk prodhon dot as pistoleta për mafian italiane!

Ik haj çokollata turke tani, se vetëm atë ka turku, kopje 100% nga Master Foods.

Edhe mos harro të falesh në "shtëpitë publike arabe" bashkë me majmunët e tjerë!
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Fieri89, si adoleshent qe je,.. s'di sa eshte normale te diskutohet per tema serioze qe s'ia ke fare iden ?

Eshte mir te sillesh ka lojrat e pc-es, se ketu vetem cka deshmon shpirtligësin tende psikopate !

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    luft nuk ka hiqeni mensh at pun

po qe e merito izraeli ni dajak te mir e merito

nuk burgosen dy milion njerez si kafshet
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    O fieri89 paske ardhur dhe thithur marihuanen sot

shko thithe e pastaj hajde se kemi nevoj per ca humor fierak

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Me vie keq, sincerisht shprehi keqardhje qe s'do te kete luft kundër shtetit me artificial ne bot, izraelit. Qe persekuton tash e 60 vite pa u ndal popullin palestinez.

Si cdo her, edhe kesaj rradhe s'do te ket sanksione, dhe do kalon pa e marrur denimin e merituar.

Jam i deshpruar nga "diplomatët turk", i mendoja me trima se kaq.

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Fieri89, si adoleshent qe je,.. s'di sa eshte normale te diskutohet per tema serioze qe s'ia ke fare iden ?

Eshte mir te sillesh ka lojrat e pc-es, se ketu vetem cka deshmon shpirtligësin tende psikopate !
    Psikopetër janë adultët me miq imagjinar. Unë jam adult, edhe nuk kam miq imagjinar, të them të vërtetën nuk kam patur kurrë miq imagjinar.

Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    O fieri89 paske ardhur dhe thithur marihuanen sot

shko thithe e pastaj hajde se kemi nevoj per ca humor fierak
    Vëlla(nëse je shqiptar), unë nuk pi as duhan, sepse si njeri i shkencës, mendoj se shëndeti fizik reflekton edhe shëndetin mendor, ose të paktën që të jesh njeri i zgjuar duhet si minimum të kesh edhe shëndet trupor.

Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Me vie keq, sincerisht shprehi keqardhje qe s'do te kete luft kundër shtetit me artificial ne bot, izraelit. Qe persekuton tash e 60 vite pa u ndal popullin palestinez.

Si cdo her, edhe kesaj rradhe s'do te ket sanksione, dhe do kalon pa e marrur denimin e merituar.

Jam i deshpruar nga "diplomatët turk", i mendoja me trima se kaq.
    Pse 'Greqia' moderne natyrale ishte? Po Italia? Po Gjermania? Po Franca? Pak vende janë natyrale, Shqipëria, Sllovenia, Sllovakia etj.

Normale që do zhgënjehesh nga shteti turk, shiko turqit vetë nuk i durojnë dot udhëheqësit e tyre, sepse nuk i kanë zgjedhur ata(turqit), por e kanë muarrë pushtetin me dhunë që nga vitet '80. Edhe ndryshojnë udhëheqësit sa për figurë, janë ata që qendrojnë prapa skenave që japin urdhëra, janë ata ushtarakë që po pasurohen si qenër nën shpinën e popullit turk. Prandaj mos u lodh kot me "drejtësi" nga Turqia, sepse liderët e vërtetë të Turqisë, nuk i intereson fare çështja islame, por vetëm pasurimi i tyre i dhimbset.

Tani ik qajë siç bëjnë turqit se nuk dinë sesi ta ndalojnë këtë gjë.
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga Fieri89 Lexo Postimin
    Psikopetër janë adultët me miq imagjinar. Unë jam adult, edhe un kam miq imagjinar, të them të vërtetën kam patur saher miq imagjinar.
    Po te citoj :

- Psikopetër janë adultët me miq imagjinar.
    - Unë jam adult.

Pse 'Greqia' moderne natyrale ishte? Po Italia? Po Gjermania? Po Franca? Pak vende janë natyrale, Shqipëria, Sllovenia, Sllovakia etj.

Normale që do zhgënjehesh nga shteti turk, shiko turqit vetë nuk i durojnë dot udhëheqësit e tyre, sepse nuk i kanë zgjedhur ata(turqit), por e kanë muarrë pushtetin me dhunë që nga vitet '80. Edhe ndryshojnë udhëheqësit sa për figurë, janë ata që qendrojnë prapa skenave që japin urdhëra, janë ata ushtarakë që po pasurohen si qenër nën shpinën e popullit turk. Prandaj mos u lodh kot me "drejtësi" nga Turqia, sepse liderët e vërtetë të Turqisë, nuk i intereson fare çështja islame, por vetëm pasurimi i tyre i dhimbset.

Tani ik qajë siç bëjnë turqit se nuk dinë sesi ta ndalojnë këtë gjë.
    Greqia jo, pikerisht per kete duhet luftuar edhe Greqin deri sa te mirret Cameria !
    Cfar ti shiqoj Turqit ? Ata u treguan trima, un prisja me shume nga ta, prisja flamën e feniksit që s'ju desht shum per tu ndezur. Un ne te vertet kerkova ate qe ndoshta ende s'i eshte ardhe koha.

Faqja 12 prej 19 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •