Po
Jo
Ishalla kercet noj lufte, pa lek kemi ngel.. dicka duhet me e bo!! lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Qipron turke? Nuk më plas fare, por shpresoj ta muarrin grekët me gjithë shpirt!
Shqipërinë jugore nuk e merr njeri, se zgjedhjet e ardhshme e majta shqiptare do ja hapi ballin të djathtës mercenare, edhe Saliu me kastën e tij do e paguajnë rëndë.
Janë mbi 12 milion sipas Lidhjes Shqiptaro-Amerikane. Gjithsesi shteti turk nuk ka hapur asnjë shkollë të veteme shqipe edhe nuk njeh as edhe 1 minoritar shqiptar zyrtarisht, prandaj duhet tja Q|SHË rracën turqëve!
Po kujt i plas për fenë mo? Në Shqipëri fetarët janë më pak se 20%. Shumica ateiste nuk do tja shohi bojën Turqisë!
Prapë këta! Bobobobobo, ore të trashë jeni ju?
1-Luftën në Liban e fitoi Izraeli, hoqi nga pushteti Hesbollah edhe vuri qeveri kukull krishtere filo-hebreje.
2-Izraeli dogji vetëm tanqe, Liban muarri flakë, ekonomia mbaroi tërësisht!
3-Izraeli është më i fortë se kurrë, Hesbollah nuk ekziston më!
Unë jetoj në Tiranë, kam lindur edhe rritur këtu. "laluc" nuk është shprehje myzeqare por lushnjare në veçanti. Unë i di lagjet e Tiranës, ti nuk di dallimet nën krahinore.
Hahahahahhahahahha(
Hehehehhe, po mundohem tja raportoj Mossad-it këtë temë, besoj se do e kenë si bukë e djathë tjua muarrin vesh IP e PC tuaj. Pastaj e shikoni juve me këto lloj proklamimesh.
Ja edhe muxhahedini tjetër **** kanari. Ore njeri je në rregull ti? Pas atij konflikti Hesbollah nuk ekziston më! Nga parti politike u bë shoqatë humanitare, se ja shtypi kokën Izraeli! Ky na thotë "fitorja e Hesbollah". Muxhahedin=Majmun rrace(babuin)!
Nuk ka nevojë, unë jam në rregull, ti shiko veten tënde, nuk di Shqip, ke miq imagjinar, beson tek përrallat si histori të vërteta etj etj. Ke nevojë jo për psikolog, por për çmendinë.
Turqia fshat "alla Baldushk" mor! Izraeli ka veprat inxhinerike më të papara të planetit, 80% e territorit e ujisin me kanale artificiale, MARRAMENDASE, edhe po e bëjnë me kosto shumë të vogla! Kanë industrinë e armëve më të zhvilluar në planet, Turqia nuk prodhon dot as pistoleta për mafian italiane!
Ik haj çokollata turke tani, se vetëm atë ka turku, kopje 100% nga Master Foods.
Edhe mos harro të falesh në "shtëpitë publike arabe" bashkë me majmunët e tjerë!
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
Fieri89, si adoleshent qe je,.. s'di sa eshte normale te diskutohet per tema serioze qe s'ia ke fare iden ?
Eshte mir te sillesh ka lojrat e pc-es, se ketu vetem cka deshmon shpirtligësin tende psikopate !
luft nuk ka hiqeni mensh at pun
po qe e merito izraeli ni dajak te mir e merito
nuk burgosen dy milion njerez si kafshet
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
O fieri89 paske ardhur dhe thithur marihuanen sot
shko thithe e pastaj hajde se kemi nevoj per ca humor fierak
Me vie keq, sincerisht shprehi keqardhje qe s'do te kete luft kundër shtetit me artificial ne bot, izraelit. Qe persekuton tash e 60 vite pa u ndal popullin palestinez.
Si cdo her, edhe kesaj rradhe s'do te ket sanksione, dhe do kalon pa e marrur denimin e merituar.
Jam i deshpruar nga "diplomatët turk", i mendoja me trima se kaq.
Psikopetër janë adultët me miq imagjinar. Unë jam adult, edhe nuk kam miq imagjinar, të them të vërtetën nuk kam patur kurrë miq imagjinar.
Vëlla(nëse je shqiptar), unë nuk pi as duhan, sepse si njeri i shkencës, mendoj se shëndeti fizik reflekton edhe shëndetin mendor, ose të paktën që të jesh njeri i zgjuar duhet si minimum të kesh edhe shëndet trupor.
Pse 'Greqia' moderne natyrale ishte? Po Italia? Po Gjermania? Po Franca? Pak vende janë natyrale, Shqipëria, Sllovenia, Sllovakia etj.
Normale që do zhgënjehesh nga shteti turk, shiko turqit vetë nuk i durojnë dot udhëheqësit e tyre, sepse nuk i kanë zgjedhur ata(turqit), por e kanë muarrë pushtetin me dhunë që nga vitet '80. Edhe ndryshojnë udhëheqësit sa për figurë, janë ata që qendrojnë prapa skenave që japin urdhëra, janë ata ushtarakë që po pasurohen si qenër nën shpinën e popullit turk. Prandaj mos u lodh kot me "drejtësi" nga Turqia, sepse liderët e vërtetë të Turqisë, nuk i intereson fare çështja islame, por vetëm pasurimi i tyre i dhimbset.
Tani ik qajë siç bëjnë turqit se nuk dinë sesi ta ndalojnë këtë gjë.![]()
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
Po te citoj :
- Psikopetër janë adultët me miq imagjinar.
- Unë jam adult.
Greqia jo, pikerisht per kete duhet luftuar edhe Greqin deri sa te mirret Cameria !Pse 'Greqia' moderne natyrale ishte? Po Italia? Po Gjermania? Po Franca? Pak vende janë natyrale, Shqipëria, Sllovenia, Sllovakia etj.
Normale që do zhgënjehesh nga shteti turk, shiko turqit vetë nuk i durojnë dot udhëheqësit e tyre, sepse nuk i kanë zgjedhur ata(turqit), por e kanë muarrë pushtetin me dhunë që nga vitet '80. Edhe ndryshojnë udhëheqësit sa për figurë, janë ata që qendrojnë prapa skenave që japin urdhëra, janë ata ushtarakë që po pasurohen si qenër nën shpinën e popullit turk. Prandaj mos u lodh kot me "drejtësi" nga Turqia, sepse liderët e vërtetë të Turqisë, nuk i intereson fare çështja islame, por vetëm pasurimi i tyre i dhimbset.
Tani ik qajë siç bëjnë turqit se nuk dinë sesi ta ndalojnë këtë gjë.![]()
Cfar ti shiqoj Turqit ? Ata u treguan trima, un prisja me shume nga ta, prisja flamën e feniksit që s'ju desht shum per tu ndezur. Un ne te vertet kerkova ate qe ndoshta ende s'i eshte ardhe koha.
Krijoni Kontakt