Close

Rezultati i Sondazhit: A do ket luft mes Turqis dhe Izraelit

Votues
92. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

24 26.09%
  • Jo

68 73.91%
Faqja 2 prej 19 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 182
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    si duket erdogani ka mare persiper ta shkatroje rjetin terorist cifut, dalangadale ka filluar te vloje kupa, erdogani e ka pastruar ushtrine e vete nga cifutet te cilet i kishtre vendosur udheheqesia komuniste qe ishte para erdoganit ne pushtet.

kur eshte ne pyetje teroro cifut ndaj muslimaneve ,turqive nuk ju intereson as natoja ,as BE e as USA turqia ka kapacitet te shkatroje izraelin e vogel, ata cifutet e dine sa e kane kapacitetin dhe tani si duket ju eshte afruar fundi.

me kete e bejne cifutet si duket e arsyetojne FARAONIN DHE HITLERIN

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ky eshte thjesht nje opinion dhe mos te duket cudi me ate mendje qe kan turqit, vetem per luft mendojn dhe kan te drejte, nuk duhet tja ulin koken tjetrit
    p.s cito postimet e mija dhe jo te tjereve dhe me drejtohesh mua.
    Pershendetje
    Ok me fal gabimi im,
    une i njoh turqit se i kam pat ne shkolle,
    por puna eshte se politika e jashtme diktohet nga te tjere faktore, si psh NATO.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    I Duhet dhene nje mesim Erdoganit qe hidhet si Erjon Braçe ne parlament .

Votova po , megjithese turqit bejne si te forte me te dobetit si Greqia , kurse me Izraelin kane per tu treguar njesoj si gjithe islamiket , frikacake qaramane dhe do te na shurdhojne veshet me te drejtat e njeriut qe gezojne xhihadistet me te cilet kane mbushur anijet .

Videoja tregon se me te vene kemben komandoja izraelite pritet me goditje pa pushim , ironia eshte qe po godasin me bishta druri per sopata ...

Edhe qe te mendosh qe do i çonin ne Palestine se vdiqen palestinezet per te ngrene dru .

Pra shkurt po sulmojne duke perdorur ndihmat e tyre .

Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Shpresoj qe do te kete lufte.

Partia e Drejtësis ne Turqi nuk eshte Rastësi, kete Erdoani dhe Abudallahi e din me mir se çdo kush !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Shpresoj qe do te kete lufte.

Partia e Drejtësis ne Turqi nuk eshte Rastësi, kete Erdoani dhe Abudallahi e din me mir se çdo kush !
    edhe une u bashkangjitem shpresave tuaja dhe shume muslimaneve tjere, tani ra e na u oa kush eshte teroriste dhe nga kush vuan bota

Une mendoj qe kete here Turqit do hakmerren ndaj izraelit dhe izraeli nuk do ket mbeshtetje nga nje mas e gjer perendimore, pra perendimoret do qendrojn indiferent ndaj asaj qe Turqia do ta shkatrroj perfundimisht mizorin e hebrejve
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Une mendoj qe kete here Turqit do hakmerren ndaj izraelit dhe izraeli nuk do ket mbeshtetje nga nje mas e gjer perendimore, pra perendimoret do qendrojn indiferent ndaj asaj qe Turqia do ta shkatrroj perfundimisht mizorin e hebrejve
    edhe une kshu mendoj ,sepse edhe evropa dhe e gjithe bota vuan nga iditsirat e cifuteve

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Ja i ra turqia izraelit , e cfare behet pastaj?
    Kujtoni se kjo eshte zgjidhja e duhur?

Izraeli ben si i forte ,jo se eshte i forte por sepse ka mbeshtetjen e fuqise me te madhe ne bote , e para asaj fuqie edhe turqia ska guxim te dali. Kjo eshte e gjitha.
    Mgjth jam i sigurte qe nqs nje lufte midis turqise dhe izraelit behet , me gjithe bombat atomike qe ka izraeli , turku i shkel ne jeruzalem brenda dites .

Izraelit ska per ti ardh fundi nga turqia , por nga te gjitha vendet e botes , kur ato te gjitha do bien dakort se veprimet e izraelit jane te papranueshme.
    Sot nxehet greqia , turqia , e neser nxehet anglia , gjermania ,franca e pse jo rusia bashke me kinen.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    budallek i israelit se s'ka pune ne ujera internacionale po per Turkofilat e Arabofilat ketu, shikoni kete: http://www.science.co.il/nobel.asp

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Ja i ra turqia izraelit , e cfare behet pastaj?
    Kujtoni se kjo eshte zgjidhja e duhur?

Izraeli ben si i forte ,jo se eshte i forte por sepse ka mbeshtetjen e fuqise me te madhe ne bote , e para asaj fuqie edhe turqia ska guxim te dali. Kjo eshte e gjitha.
    Mgjth jam i sigurte qe nqs nje lufte midis turqise dhe izraelit behet , me gjithe bombat atomike qe ka izraeli , turku i shkel ne jeruzalem brenda dites .

Izraelit ska per ti ardh fundi nga turqia , por nga te gjitha vendet e botes , kur ato te gjitha do bien dakort se veprimet e izraelit jane te papranueshme.
    Sot nxehet greqia , turqia , e neser nxehet anglia , gjermania ,franca e pse jo rusia bashke me kinen.
    Turqia, deri me sot ka luftuar me katunaret e Greqise e katunaret Kurd.Ndersa Izraeli ka 40 vjet qe lufton me katunaret qe ka pereth,e mund te luftoje edhe me katunaret Turq.
    Nje ushteri e forte o e fuqishme duhet te kete:
    1)Mundesi financjare,o thjesht leke.
    2)Bindjen e ushterise,idealin qe nje ushtar di per se lufton.

Lufta nuk behet me hallve llokume o uzo,dhe se i ke me shumic.

Faqja 2 prej 19 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •