Mendo dhe Pasurohu
Si nuk i frigohen Zotit apo Allahit apo se dije se si i thone Ata.
Populli shqiptar eshte shume i forte. Ka perballuar edhe me shume gjera- do e kaloj edhe kete. Por nje mbetet ne fund, kur te hiqet mjegulla. Kembete e secilit ka ka ece. Ato populli i merr vesh. Nese nuk mundet te beje asgje me shume, populli aj te pakten kete e thote;
PAQIN KU ME MARRE E MOS PAQIN KU ME I QU.
JU NJE HAP - PUNA DY...
Prishtinë, 29 maj - Të gjithë ata që mbajnë poste të larta nëpër institucione publike, e që janë anëtarë të Partisë Demokratike të Kosovës, ka mundësi që pagat e majit t’i transferojnë drejtpërdrejt në xhirollogarinë e “Fondit Limaj”, i cili është hapur para 10 ditësh.
Zyrtarë të lartë të PDK-së, në kushte anonimiteti, kanë pranuar se “humaniteti” do t’i prekë jo vetëm ministrat dhe deputetët e PDK-së, por edhe të gjithë ata që kanë zënë poste të larta në borde publike apo që janë punësuar në PTK, Aeroport dhe KEK, në saje të mbështetjes së partisë. E gjithë kjo kategori e të punësuarve e që, sipas burimeve të Kohës Ditore, nuk është e vogël, tashmë e ka në dispozicion numrin ku duhet derdhur pagën mujore. “Sidoqoftë, mbetet në vullnetin e gjithsecilit nëse do të kontribuojë ose jo”, ka thënë burimi i gazetës.
Unë them në botë nuk ka njerëz më mashtures se ne!
Shih cfarë parulle përdorin gjakpirësit:"ka mundësi që pagat e majit t’i transferojnë drejtpërdrejt në xhirollogarinë e “Fondit Limaj”, i cili është hapur para 10 ditësh". Dhe kjo xhirollogari qenka formuar qe 10 ditë dhe ne marrim vesh dje! KJo është një farsë sipas mendimit tim, për ta mashtuar të varfërin. Ai i varfëri atë që e jep mënuk mund ta marrë, se ky funsksionari sot e jep, por nesër e merr. Dhe nuk krahasohet ky që merr 1.500, 2.000 apo 3.000 eura me atë që merr 200 - 300 euro, sepse i pari ka mundësi të ketë rezervuar dicka, por ky varfnjaku cka do të ndajë nga paga e tij 200 euroshe!
Ky ishte vetëm një emndim imi, Kjo është çështje private-individuale.
P.S. Une¨për vete nuk e kisha dhënë as edhe një qindarkë për këtë rast, sidomos pa e ditur ç'u bë me fondin e përparshëm: sa para pati, sa u shpenzuan dhe sa kanë mbetur!
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Tribunali I Hages
bllokon çdo informacion lidhur me Fatmir Limajn ne vebfaqen e saj pas rastit të Limaj , kjo do të thot se është kah interesohet edhe Haga lidhur me kët rast .
Më heret çdo person ka mundur te ket qasje ne aktakuzen e personav të ndjekur nga Haga siç ishte edhe aktakuza ndaj Limes .
Tash kjo vebfaqe nuk funksionon vetem per Limaj
Po me duket se ka filluar e mara pas një dekade të vrasjeve gjat luftës ne Kosovë
,,është një dreq i madh ,, kishte thën një person ne vitin 1989
a do të ndihmohet edhe Bllaca prej ketij fondi se edhe ai është pjes e PDK dhe e SHIK-ut dhe i ngrati po rrezikohet me burg të përjetshem .
pasi ky fond eshte i formuar nga PDK dhe realisht ju bie që të ndihmohet njeri nder themeluesit e PDK ne Lipjan dhe njëri ndër kontribuesit e dalluar te SHIK-ut
se kjo hapja e fondev u be tradit më në PDK dhe SHIK
edhe 15 dite durim shkiu
Ndryshuar për herë të fundit nga R17 : 29-05-2010 më 07:41
Llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllll
Krijoni Kontakt