Close
Faqja 53 prej 102 FillimFillim ... 343515253545563 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 521 deri 530 prej 1019
    Jam Ai Maska e RockStar
    Anëtarësuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nën hijen e qerpikut tënd...!!!
    Postime
    1,956
    Citim Postuar më parë nga Arb Lexo Postimin
    Ate qe bene Arkanet, e icet para lufte, po bejne Legjendaret (nipat e tyre) pas lufte!
    Cfar krahasimi ke bere !!!

Po te te akuzonin ty apo keta qe po flasin ketu do angazhonit avokat ??
    Po te ishit nje fytyre publike se Famir Limaj do benit edhe 1 here me shume se ai !!!
    Po leni kto prralla, cilit prej juve iu mori para ky "i korruptuari" qe pe akuzoni ??!!!!
    Mendo dhe Pasurohu

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Citim Postuar më parë nga mendimi Lexo Postimin
    edhe nese ka pas ndonje dyshim dikush se ky tipi eshte fajtor tash ky e ka vertetu qe eshte hajn. Nje avokat i thjeshte i Kosoves kish pas mundesi me mbrojte nese kish qene i pafajshem. Thjesht eshte kjo pune.

Por ky eshte mobilizu me avokat amerikan te cilet siq thuhet lobojn (intervenojne me korrupcion) te ambasadori amerikan se pari e pastaj me radhe. Cfare duhet lobimi. Dmth me gjete shoke te forte politikisht qe ta shpetojne.

Edhe Euleksi eshte ne zor me keta tipa, jo vetem qe jan hajna po kan ba edhe pervoje. Tash jane kujtu edhe me qel fond qe eshte menyra me e sigurte me pastru para. Shembull 100 personave te njofshem jav jep ka 9500 euro (jo 10 se eshte telashe) dhe ata i depozitojne dhe ja ku u pastruan 950 000 euro, hyjne ne sistemin bankare. Keta kane bere pervoje njejt si fondi Haradinaj edhe Limaj etj. Dmth keta edhe po perfitojne prej akuzes kjo eshte absurdi.

Ska asgje prej kesaj strukture, dite e me shume po forcohet, shtetin e Kosoves gjysmak e presin dite te keqija nese populli nuk mobilizohet.
    Si nuk i frigohen Zotit apo Allahit apo se dije se si i thone Ata.
    Populli shqiptar eshte shume i forte. Ka perballuar edhe me shume gjera- do e kaloj edhe kete. Por nje mbetet ne fund, kur te hiqet mjegulla. Kembete e secilit ka ka ece. Ato populli i merr vesh. Nese nuk mundet te beje asgje me shume, populli aj te pakten kete e thote;
    PAQIN KU ME MARRE E MOS PAQIN KU ME I QU.
    JU NJE HAP - PUNA DY...

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Prishtinë, 29 maj - Të gjithë ata që mbajnë poste të larta nëpër institucione publike, e që janë anëtarë të Partisë Demokratike të Kosovës, ka mundësi që pagat e majit t’i transferojnë drejtpërdrejt në xhirollogarinë e “Fondit Limaj”, i cili është hapur para 10 ditësh.
    Zyrtarë të lartë të PDK-së, në kushte anonimiteti, kanë pranuar se “humaniteti” do t’i prekë jo vetëm ministrat dhe deputetët e PDK-së, por edhe të gjithë ata që kanë zënë poste të larta në borde publike apo që janë punësuar në PTK, Aeroport dhe KEK, në saje të mbështetjes së partisë. E gjithë kjo kategori e të punësuarve e që, sipas burimeve të Kohës Ditore, nuk është e vogël, tashmë e ka në dispozicion numrin ku duhet derdhur pagën mujore. “Sidoqoftë, mbetet në vullnetin e gjithsecilit nëse do të kontribuojë ose jo”, ka thënë burimi i gazetës.

C'lojë hipokrite!!

Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Prishtinë, 29 maj - Të gjithë ata që mbajnë poste të larta nëpër institucione publike, e që janë anëtarë të Partisë Demokratike të Kosovës, ka mundësi që pagat e majit t’i transferojnë drejtpërdrejt në xhirollogarinë e “Fondit Limaj”, i cili është hapur para 10 ditësh.
    Zyrtarë të lartë të PDK-së, në kushte anonimiteti, kanë pranuar se “humaniteti” do t’i prekë jo vetëm ministrat dhe deputetët e PDK-së, por edhe të gjithë ata që kanë zënë poste të larta në borde publike apo që janë punësuar në PTK, Aeroport dhe KEK, në saje të mbështetjes së partisë. E gjithë kjo kategori e të punësuarve e që, sipas burimeve të Kohës Ditore, nuk është e vogël, tashmë e ka në dispozicion numrin ku duhet derdhur pagën mujore. “Sidoqoftë, mbetet në vullnetin e gjithsecilit nëse do të kontribuojë ose jo”, ka thënë burimi i gazetës.
    Unë them në botë nuk ka njerëz më mashtures se ne!
    Shih cfarë parulle përdorin gjakpirësit:"ka mundësi që pagat e majit t’i transferojnë drejtpërdrejt në xhirollogarinë e “Fondit Limaj”, i cili është hapur para 10 ditësh". Dhe kjo xhirollogari qenka formuar qe 10 ditë dhe ne marrim vesh dje! KJo është një farsë sipas mendimit tim, për ta mashtuar të varfërin. Ai i varfëri atë që e jep mënuk mund ta marrë, se ky funsksionari sot e jep, por nesër e merr. Dhe nuk krahasohet ky që merr 1.500, 2.000 apo 3.000 eura me atë që merr 200 - 300 euro, sepse i pari ka mundësi të ketë rezervuar dicka, por ky varfnjaku cka do të ndajë nga paga e tij 200 euroshe!

Ky ishte vetëm një emndim imi, Kjo është çështje private-individuale.

P.S. Une¨për vete nuk e kisha dhënë as edhe një qindarkë për këtë rast, sidomos pa e ditur ç'u bë me fondin e përparshëm: sa para pati, sa u shpenzuan dhe sa kanë mbetur!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Tribunali I Hages

bllokon çdo informacion lidhur me Fatmir Limajn ne vebfaqen e saj pas rastit të Limaj , kjo do të thot se është kah interesohet edhe Haga lidhur me kët rast .
    Më heret çdo person ka mundur te ket qasje ne aktakuzen e personav të ndjekur nga Haga siç ishte edhe aktakuza ndaj Limes .

Tash kjo vebfaqe nuk funksionon vetem per Limaj
    Po me duket se ka filluar e mara pas një dekade të vrasjeve gjat luftës ne Kosovë

,,është një dreq i madh ,, kishte thën një person ne vitin 1989

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    31-01-2010
    Postime
    55
    a do të ndihmohet edhe Bllaca prej ketij fondi se edhe ai është pjes e PDK dhe e SHIK-ut dhe i ngrati po rrezikohet me burg të përjetshem .

pasi ky fond eshte i formuar nga PDK dhe realisht ju bie që të ndihmohet njeri nder themeluesit e PDK ne Lipjan dhe njëri ndër kontribuesit e dalluar te SHIK-ut

se kjo hapja e fondev u be tradit më në PDK dhe SHIK

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga L-7 Lexo Postimin
    Tribunali I Hages

bllokon çdo informacion lidhur me Fatmir Limajn ne vebfaqen e saj pas rastit të Limaj , kjo do të thot se është kah interesohet edhe Haga lidhur me kët rast .
    Më heret çdo person ka mundur te ket qasje ne aktakuzen e personav të ndjekur nga Haga siç ishte edhe aktakuza ndaj Limes .

Tash kjo vebfaqe nuk funksionon vetem per Limaj
    Po me duket se ka filluar e mara pas një dekade të vrasjeve gjat luftës ne Kosovë

,,është një dreq i madh ,, kishte thën një person ne vitin 1989
    ...mos e ke pas babe....

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Citim Postuar më parë nga R17 Lexo Postimin
    a do të ndihmohet edhe Bllaca prej ketij fondi se edhe ai është pjes e PDK dhe e SHIK-ut dhe i ngrati po rrezikohet me burg të përjetshem .

pasi ky fond eshte i formuar nga PDK dhe realisht ju bie që të ndihmohet njeri nder themeluesit e PDK ne Lipjan dhe njëri ndër kontribuesit e dalluar te SHIK-ut

se kjo hapja e fondev u be tradit më në PDK dhe SHIK
    Vertet duhet te behert diqka per Bllacen.
    I zoti i shtepijes qe eshte burre i mire, nuk duhet me ba hile me antaret e vete.
    JU NJE HAP - PUNA DY...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    31-01-2010
    Postime
    55
    edhe 15 dite durim shkiu
    Ndryshuar për herë të fundit nga R17 : 29-05-2010 më 07:41

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    31-01-2010
    Postime
    55
    Llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllll

Faqja 53 prej 102 FillimFillim ... 343515253545563 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •