Close
Faqja 45 prej 102 FillimFillim ... 3543444546475595 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 441 deri 450 prej 1019
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga R17 Lexo Postimin
    Kryeprokurori i Kosovës, Ismet Kabashi

theksoi se gjendja aktuale nëpër prokurori është mjaft e keqe, ndërsa ka shfaqur shpresën se shpejt do të nxirren ato ligje përmes të cilave mundësohet një punë më efektive e prokurorive.
    I pyetur nga mediat pse prokurorët e Kosovës nuk marrin pjesë në disa raste, siç është ai i Bllacës dhe Limajt, kryeprokurori Ismet Kabashi është arsyetuar me faktin se rastet në fjalë i kanë prokurorët e tyre dhe nuk ka nevojë që të ketë më shumë të angazhuar aty.
    ska prokuror shqiptar ose hetues shqiptar qe guxon me u marr me bllacen a limajn!!

me ta merren 30 prokuror te euleksit dhe me mbshtetje te 30 tjerve jashte kosoves!!
    keto jane raste nder ma te rendat ne aspektin kriminal dhe keta qe te dyte ishin ne nje linje!!

ne kosove edhe 40 vjet nuk do te kete prokurori qe do te kete guximin te merret me raste te renda kriminale qe akteret jane' komandant te vetshpallur'!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    realizing
    kosova’s
    independence

Organized crime also permeates power structures and political parties. SHIK,
    the PDK’s underground intelligence structure, reportedly receives $200

million per year via bribery, extortion, racketeering, and protection services.

There are criminal links between Albanian and Serbian gangs and other
    transnational criminal networks. Not only does Kosova’s judiciary lack the
    political will to tackle the informal sector, the legal basis for investigating
    organized crime is inadequate due to legislative gaps.

Kosova does not have
    an “Anti-Mafia Law” or a law governing the confiscation of criminal assets.
    Witness protection provisions are non-existent. With Albania effectively
    cracking down on human trafficking, Kosova has become a hub for the sex
    trade. Mr. Haradinaj asks rhetorically, “We fought for th

krrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrk

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    31-01-2010
    Postime
    55
    Sipas raportit shik –struktur kriminale e cila bashkpunon me serbin dhe bosnje hercegovinen

Shik – struktut kriminale e PDK papapappapapapapa

Shih shih shih shih

disa citate Po me duket me 29 11.2009

Fatmir Xhelili ,, po kam punuar ne SHIK ,,

Kadri Veseli ,, une kam qen shef I shik-ut dhe kam bartut dokumente me thas prej Beogradit

Sipas raportit shefat e bllaces te lidhur ngush me Berogadin

He po ja ka fut terfurkun qaj Bllaca thell dhe qdo dite lenda e tij veq po forcohej po me duket sipas raportetve ne teren

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga L-7 Lexo Postimin
    realizing
    kosova’s
    independence

Organized crime also permeates power structures and political parties. SHIK,
    the PDK’s underground intelligence structure, reportedly receives $200

million per year via bribery, extortion, racketeering, and protection services.

There are criminal links between Albanian and Serbian gangs and other
    transnational criminal networks. Not only does Kosova’s judiciary lack the
    political will to tackle the informal sector, the legal basis for investigating
    organized crime is inadequate due to legislative gaps.

Kosova does not have
    an “Anti-Mafia Law” or a law governing the confiscation of criminal assets.
    Witness protection provisions are non-existent. With Albania effectively
    cracking down on human trafficking, Kosova has become a hub for the sex
    trade. Mr. Haradinaj asks rhetorically, “We fought for th

krrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrk

pse nuke qite burim e kesaj plehrishta
    sa per informin
    ky eshte burimi yt

остваривање
    Косова и Метохије
    независност

Организовани криминал је такође прожима структуре власти и политичких партија. СХИК,
    ДПК подземне обавештајних структура, наводно добија $ 200
    милиона евра годишње путем мита, изнуде, рекетирање, и служби заштите.

Постоје криминалне везе између албанских и српских банди и другим
    транснационалне криминалне мреже. Не само Косова правосуђе недостатак
    политичке воље да се ухвате у коштац са неформалном сектору, правни основ за истрагу
    организовани криминал је неадекватан због законске празнине.

Косово и Метохија нема
    "Анти-мафија закон" или законом којим се уређује одузимање криминалне имовине.
    Заштите сведока одредбе не постоје. Са Албанијом ефикасно
    ламање доле о трговини људима, Косово је постало центар за секс
    трговине. Г. Харадинаја пита реторички "Борили смо се за-ог

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga R17 Lexo Postimin
    Sipas raportit shik –struktur kriminale e cila bashkpunon me serbin dhe bosnje hercegovinen

Shik – struktut kriminale e PDK papapappapapapapa

Shih shih shih shih

disa citate Po me duket me 29 11.2009

Fatmir Xhelili ,, po kam punuar ne SHIK ,,

Kadri Veseli ,, une kam qen shef I shik-ut dhe kam bartut dokumente me thas prej Beogradit

Sipas raportit shefat e bllaces te lidhur ngush me Berogadin

He po ja ka fut terfurkun qaj Bllaca thell dhe qdo dite lenda e tij veq po forcohej po me duket sipas raportetve ne teren
    prej serbia keso raporte bahen qdo jave e qdo dite

остваривање
    Косова и Метохије
    независност

Организовани криминал је такође прожима структуре власти и политичких партија. СХИК,
    ДПК подземне обавештајних структура, наводно добија $ 200
    милиона евра годишње путем мита, изнуде, рекетирање, и служби заштите.

Постоје криминалне везе између албанских и српских банди и другим
    транснационалне криминалне мреже. Не само Косова правосуђе недостатак
    политичке воље да се ухвате у коштац са неформалном сектору, правни основ за истрагу
    организовани криминал је неадекватан због законске празнине.

Косово и Метохија нема
    "Анти-мафија закон" или законом којим се уређује одузимање криминалне имовине.
    Заштите сведока одредбе не постоје. Са Албанијом ефикасно
    ламање доле о трговини људима, Косово је постало центар за секс
    трговине. Г. Харадинаја пита реторички "Борили смо се за-ог

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Kshilli kombetar amerikan dje dha nje deklarat qe kosova eshte e perfshir nga krimi institucional,shembull merr SHIK-une ku thuhet se ne vit vjel me se 200 milion dollar duke i plaqkit bizneset,ky sherbim informativ i takon PDK-es thuhet ne informaten e saj........

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    31-01-2010
    Postime
    55
    për keshtjellen

eshte leht te mos pranohet po eshte e veshtir të dëshmosh për arsye se ky raport nuk është i botuar nga koncelarit e kadri koshtunices ,,theasrit ,, po është një raport i i detajizuar mir ku e paraqet ngjajet faktike që jan në kosoven e hashim thaqit

tash le te dalin le ti kundervihen ketyre raporteve të cilat çdo dite po i versulen kosoves se thaqit

raportet të tilla nuk vin nga shoqata jo qeveritare po pikrisht keto raporte qe punohen zotri duhesh me dite qe prapa ketyre ekzistojn sherbime te fuqishme të silat ja dojne te miren Kosoves

Sot edhe Petersen e deshmoj raportin citoj
    ,,KOSOVA UDHEHQET NGA NJE GRUP I INTERESIN TE NGUSHT,,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Zgjedhjet në veri janë ilegale.- Hetimet e EULEX-it dëshmojnë se nuk ka vetëm fjalë në këtë drejtim.- Kosova aktualisht po udhëhiqet nga një grup i njerëzve që përbejnë interesa të ngushtaQëndrimi i bashkësisë ndërkombëtare për veriun e Kosovës në raport me Serbinë është befasues,sepse është dashur t'i bëhet e qartë Serbisë pozicionin e saj në raport me Kosovën.
    Kështu u shpreh ish kryeadministratori i Kosovës Soren Jesen Petersen në Prishtinë në një solemnitet që u organizua në Universitetin Amerikan me rastin e diplomimit të studentëve.
    Ai tha se veprimet e fundit të EULEX-it dhe fillimi i hetimeve për korrupsion dëshmon se zotimet për sundim të ligjit nuk janë vetëm fjalë.
    Petersen theksoi se pret që veprime të tilla të sheh edhe nga institucionet e Kosovës.
    Për Petersenin është i çuditshëm qëndrimi i bashkësisë ndërkombëtare ndaj Serbisë.
    “Jam i befasuar dhe mund të them i zhgënjyer me qëndrimin e bashkësisë ndërkombëtare ndaj Serbisë. Ata ende nuk ia kanë bërë të qartë dhe nuk i kanë dërguar mesazh Serbisë se nëse do që një ditë të jetë pjesë e familjes evropiane duhet të ndalë veprimet e saj ilegale dhe synimet për ndikim në shtetin e pavarur të Kosovës. Mendoj se Bashkimi Evropian duhet ta marrë një hap të tillë pasi ka ardhë koha e fundit për këtë", tha Soren Jesen Petersen, ish kryeadministrator i UNMIK-ut.
    Ish kryeadministratori Petersen thotë se hetimet e nisura nga EULEX-i për korrupsionin dëshmojnë se kjo luftë tashmë nuk është vetëm fjalë.
    Ai tha se Kosova aktualisht po udhëhiqet nga një grup i njerëzve që përbejnë interesa të ngushta.
    Por, Peterseni thotë se veprime të tilla nuk ka parë nga institucionet e Kosovës.
    "Ky është një moment i rëndësishëm për Kosovën, pasi po dëshmohet se deklaratat për luftim të korrupsionit tashmë nuk janë vetëm fjalë. Luftimi i korrupsionit ka ndikim në të ardhmen e Kosovës, në zhvillimin ekonomik dhe sjelljen e investimeve. Aktualisht virtytet e qytetarëve të Kosovës po udhëhiqen nga një grup i njerëzve me interesa të caktuara dhe kjo duhet të ndalet", tha Soren Jesen Petersen, ish kryeadministrator i UNMIK-ut.
    Petersen tha se UNMIK-u në krye të të cilit ai ishte në vitet 2004-2006, nuk ka më rol në Kosovë, por, sipas tij ky mision është i interesuar që të ndihmojë Kosovën në ecjen e saj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    zonja keshtjella ky po duket nje raport i vertetet dhe po vinte andej nga amerika!!
    po mos helbete te ka kap kund ty ky raport se ish i qelluar me fakte!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Postime
    316
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Kshilli kombetar amerikan dje dha nje deklarat qe kosova eshte e perfshir nga krimi institucional,shembull merr SHIK-une ku thuhet se ne vit vjel me se 200 milion dollar duke i plaqkit bizneset,ky sherbim informativ i takon PDK-es thuhet ne informaten e saj........
    Këto të dhëna janë të sakëta, veçse duket se shuma prej 200 milion dollarëve
    duhet të jetë 800 milionë dollarë në vit. Pra, një shumë marramendëse që SHIK-u
    e vjedh nga buxheti dhe reketet financiare.
    Drenicak, të lutëm shfletoje sot shtypin opozitar dhe ndoshta do e gjenë këtë
    shifër që mua ma tha një miku im. Pastaj sjelle këtu në Forum që ta
    mësojmë të vërtetën e deklaratës së KK amerikan.

Faqja 45 prej 102 FillimFillim ... 3543444546475595 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •