Close
Faqja 8 prej 41 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 408
    Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Ne rregull Sueda s'ka gje te keqe nese te pelqejne zakonet qe sheh ne Shkup, por mbase edhe zakonet qe kemi ne Sh. jane po aq te admiruara e te shenjta nga ne.

Per cfare do gaboj femra? Kur je ne prezencen e miqve nuk ka gabime, te gjithe flasin sic duhet. E sheh pikerisht ky mendimi yt qe femra do bej gabime nese eshte ne prezencen e mashkullit, kete e shohim si dicka te prapambetur.
    po si moj nuk gabojn po gjuha ska koc i reqet ndonje fjal apo ne vend qe te thot diq thot tjeter sen kur bisedon e zoja me mesafirin duhet ti mbate fjalet e kur rin non stop ne dhome normal qe ndodhe edhe gabon,hahaha mu kujtua nje gabim i gjyses sime por do ta tregoj ne mp.ju shifni si te doni por ska lidhje me prapabeturi zemer.
    Te neve miqasia eshte e madhe dhe shum kemi te hynme e te dalme sdi a me kupton
    kur vjen daja djali dajes apo djali djait dajes o shkurt farefisi deri ne brezin e shtat ne i marim edhe ngyk i perqafojme edhe per dore i flasim ,ama kur te vjen vjerit e nuses kunates apo miku i mikut ose miqte e kusherinave ose kusherive po cka dreqin me ju fol per dore e pret me nje mirseredhe hun mbrenda e ti ma koken se qan a eshte mbushur tablla e duahani a ta pastroj tavolinen apo te qes kafe,ncncncnc krejt djem e shtepis i bejn keta pune e grat pos gatimit tani rijn si zoja rehat.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    per cfare ben fjale kjo tema ???

nese ndonje gru/goce/femer i flet burrit tim , ja shkul leshrat e lej qerose ...lol

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Lati. Lexo Postimin
    Çfare respekti ki ti ore , pse qenka Sueda femer a ?
    Po te kishe respekt nuk do e shkruje ''gjest primitive'' traditen e babagjyshit e stergjyshit tend .
    Prandaj quhet primitiv. Nuk i pershtatet me brezit te ri. Mos duhet ta bejme jeten si e kane bere stergjysherit tane? Te fleme ne rrogoze? Te flakim cdo gje elektronike dhe mbi te githa te rrime pa shkolle?
    Po mundohemi te ecim perpara dhe jo te kthehemi ne kohet e gjysherve, stergjysherve e me tej.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Postime
    78
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Prandaj quhet primitiv. Nuk i pershtatet me brezit te ri. Mos duhet ta bejme jeten si e kane bere stergjysherit tane? Te fleme ne rrogoze? Te flakim cdo gje elektronike dhe mbi te githa te rrime pa shkolle?
    Po mundohemi te ecim perpara dhe jo te kthehemi ne kohet e gjysherve, stergjysherve e me tej.
    Sikur ta veshnim meshkujt Fustanellen sot neper qytet e kafene , veshje e vjeter a , a do ishte primitiv sot ??

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Sa vjec je ti Sueda, dhe cfare arsimi ke? Duhet te jesh e vogel.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Lati. Lexo Postimin
    Sikur ta veshnim meshkujt Fustanellen sot neper qytet e kafene , veshje e vjeter a , a do ishte primitiv sot ??
    Provoje dhe na kthe pergjigje.

Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    per cfare ben fjale kjo tema ???

nese ndonje gru/goce/femer i flet burrit tim , ja shkul leshrat e lej qerose ...lol
    përshëndetje enii,
    jo, jo, jo tema është shtruar krejt ndryshe. Ta zëmë:
    - vjen një shok i burrit tënd, ti a do t'ia zgjate¨sh dorën e t'i thuash: mirë se erdhe.

po kështu, nëse vjen një shoqe jotja për kafenë e mëngjesit, burri yt a do t'ia zgjasë dorën për t'i thënë: mirë se erdhe.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    përshëndetje enii,
    jo, jo, jo tema është shtruar krejt ndryshe. Ta zëmë:
    - vjen një shok i burrit tënd, ti a do t'ia zgjate¨sh dorën e t'i thuash: mirë se erdhe.

po kështu, nëse vjen një shoqe jotja për kafenë e mëngjesit, burri yt a do t'ia zgjasë dorën për t'i thënë: mirë se erdhe.
    un do tja zgjasja doren se e dij veten sa e forte jam , por burrin sdo e lija se ju meshkujt jeni icik te dobet

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Sueda, miqesia e femres nuk lidhet vetem me njerezit e gjakut. Menyren sesi pershkruan ti une as nuk duhet me i fol burrit te motres, vellezerve te burrit te motres, vjerrit te motres, dmth te gjithe meshkujt ne rrethin e krushqnise jan off-limits per ti folur, sikur nuk ekzistojne fare. Kjo s'eshte normale.

Lati, normalja e mikpritjes Shqiptare eshte sic ka shkruajtur Mia, Pink, edhe Alnosa.
    Si eshte normalja nga vjen ti qe ta dime?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Postime
    78
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Provoje dhe na kthe pergjigje.
    Pasi nuk me dhe përgjigje ne pytje , atëhere po ta le Ty se edhe ashtu po tu mungoka një ( avatar )

Faqja 8 prej 41 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •