Close
Faqja 9 prej 41 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 408
    Citim Postuar më parë nga Lati. Lexo Postimin
    Çfare respekti ki ti ore , pse qenka Sueda femer a ?
    Po te kishe respekt nuk do e shkruje ''gjest primitive'' traditen e babagjyshit e stergjyshit tend .
    natyrisht se kam respekt për suedën e për gjithe¨botën femërore, sepse prej saj varet ardhmëria jonë. sa më të edukuar e sa më të emancipuar ta kemi botën femërore aq më e zhvilluar dhe më e kulturuar do të jetë shoqëria jonë.
    Për pjesën e dytë që ke shkruar, më duket nuk e paske lexuar shkrimin tim në ahpje të temës, kur për këtë shëmti kam thënë:
    Kodi:
    "Unë e quaj primitivizëm. Po ju?

Ta luftojmë edhe këtë të metë."
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Sueda, miqesia e femres nuk lidhet vetem me njerezit e gjakut. Menyren sesi pershkruan ti une as nuk duhet me i fol burrit te motres, vellezerve te burrit te motres, vjerrit te motres, dmth te gjithe meshkujt ne rrethin e krushqnise jan off-limits per ti folur, sikur nuk ekzistojne fare. Kjo s'eshte normale.

Lati, normalja e mikpritjes Shqiptare eshte sic ka shkruajtur Mia, Pink, edhe Alnosa.
    Si eshte normalja nga vjen ti qe ta dime?
    po mi ke drejt ti folish po pse mi tu ka be merak te ja zgjatish doren?!!!!!
    shko lezo mesazhin.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    un do tja zgjasja doren se e dij veten sa e forte jam , por burrin sdo e lija se ju meshkujt jeni icik te dobet
    opa Eni, i bëre dy gabime. Jemi 2:0 dhe e di pse? Ta hem unë. Ti nuk u dashka të kesh frikë nga burri yt. AI qenka besnik, prandaj nuk të mban mbyllur, nuk të fsheh nga bota. Duhet frikësuar këtyre tipave që i mbyllin gratë e veta!

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    po mi ke drejt ti folish po pse mi tu ka be merak te ja zgjatish doren?!!!!!
    shko lezo mesazhin.
    moj po ti na ndave me dhoma te vecanta, si me fol lol
    Dora i zgjatet sesben, kushdo te futet ne deren e shtepise time te jete i gatshem te zgjase doren ose perndryshe ben mire te mos hyj.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    ju lumte ketyne grave
    te ruhen akonet tona mos te bahena si evropa prostitut
    po ne europe ka prostituta, pasi ka ku.rvare qe shkojne me to.
    kur ekziston kerkesa, normal qe do te ekzistoje edhe oferta.
    nuk eshte e kunderta.

nuk duhet te shikohet e keqja gjithmone tek femra.
    morali i mashkullit eshte shume poshte atij te femres.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Postime
    78
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    natyrisht se kam respekt për suedën e për gjithe¨botën femërore, sepse prej saj varet ardhmëria jonë. sa më të edukuar e sa më të emancipuar ta kemi botën femërore aq më e zhvilluar dhe më e kulturuar do të jetë shoqëria jonë.
    Për pjesën e dytë që ke shkruar, më duket nuk e paske lexuar shkrimin tim në ahpje të temës, kur për këtë shëmti kam thënë:
    Kodi:
    "Unë e quaj primitivizëm. Po ju?

Ta luftojmë edhe këtë të metë."
    E ti nëse e qun primitivizëm duhesh te jesh ndonje ''Ateist'' , se ka njerzë në popullin tone që janë fetarë dhe i mbajnë ato tradita në disa vende .
    Une edhe habitem me tipat sikur ju që mundoheni me zor te beheni ma europijan se sa vet ata LOL , po ne Danimarke rrall kush te flet per dore balo , cka osht tu ndodh me juve ne keto thema qe i hapni ?

Citim Postuar më parë nga Lati. Lexo Postimin
    E ti nëse e qun primitivizëm duhesh te jesh ndonje ''Ateist'' , se ka njerzë në popullin tone që janë fetarë dhe i mbajnë ato tradita në disa vende .
    Une edhe habitem me tipat sikur ju që mundoheni me zor te beheni ma europijan se sa vet ata LOL , po ne Danimarke rrall kush te flet per dore balo , cka osht tu ndodh me juve ne keto thema qe i hapni ?
    prandaj unë thashë në fillim nuk po ndaj trevat sepse dalin vetë.
    këtë primitivizëm po ta them unë ty rrethi ku unë jetoj në Drenicë, besoj qe mbi 100 vjet e kemi tejkaluar. Edhe rrethi ynë është dhe ka qenë myslimanë, por kemi ruajtur mikpritjen dhe traditën shqiptare - bujarinë dhe nuk kemi marrë kultura të huaja. Mua ma merr mendja se difekti është të burrat, sepse burrat me "moral" të ulët i mbyllin gratë e veta, sepse ai mendon se "atë që ia ka në mendjen e vet të mykur", atë e ka edhe gruaja e tij!! Prandaj nuk i beson!
    Prandaj ky është tipar i njerëzve primitivë!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 23-05-2010 më 21:33

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Naten nga une po ja le oden burrave sa skam shkretuar
    plus kam fike se po me lypin kafe e caj.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    Naten nga une po ja le oden burrave sa skam shkretuar
    plus kam fike se po me lypin kafe e caj.
    Natën e mirë Sueda. Gjumë të ëmbël. Mendoj se nuk pati asgjë të keqe pse morëm pjesë në bisedë gjini të ndryshme.
    Fatikisht më vjen edhe inat, se bota femërore doli më e zonja, më e mencur dhe më e edukuar se gjinia jonë. hahahhaha

Moderator
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Per mendimin tim, gruaja jo ne ne dhomen tjeter qe nuk duhet te rrije, por s'duhet te rrije fare ne shtepi kur vine njerez. Une do i thoja qe ik rri tek kafja e lagjes e kur te ikin mysafiret qe s'duhet ti takosh ta bej nje zile ne cell qe te kthehesh.

Faqja 9 prej 41 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •