Close
Faqja 7 prej 41 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 408
    Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Sueda por kur vjen mysafir nje femer, a ja zgjat doren burri i shtepise???
    Mvaret nese ajo zoja eshte e moshuar e mer edhe ne gyk ose nese mesafiri eshte nje i afermi i saj po ja zgjat doren e nese eshte ndonje shok apo miku mkut jo.
    po kot po flas se edhe atje kan dryshu tani kan mbetur shume pak vende,une familjen e kam ne shkup e atje rall kush qe i mban zakonet kur shkoj ju tham po pse be po rim bashk hajde ndami me mire.Po edhe ndami nese vjen ndonje mik i larget.
    Merni si ta mirni por per femren eshte me praktike te rin anash se sa te rin me droje se mos po gabon ose duke bere hyzmet ter kohen.....
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    tjeter pyetje????

Z.Gashi kjo teme e thej rekordi po ku mbetet qe spo merni pjes......
    Agim Metbala"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    sueda ku jeton ti ne france?
    ty pink e ty mia e ty alnosa ju kne llastu burrat
    se ju keni celular
    keni dollar
    keni veshje personale
    keni kepuce personale
    etj etj se spo di me i rreshtu tana

jam i sigurte se kur ju vijne miq uleni ne tavoline burrat
    apo kur jeni te thirru diku burrat ju marrin me vedi

e kjo per bese nuk i shkan tradites shqiptare
    sorry
    JO SEKS PARA MARTESE

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    Mvaret nese ajo zoja eshte e moshuar e mer edhe ne gyk ose nese mesafiri eshte nje i afermi i saj po ja zgjat doren e nese eshte ndonje shok apo miku mkut jo.
    po kot po flas se edhe atje kan dryshu tani kan mbetur shume pak vende,une familjen e kam ne shkup e atje rall kush qe i mban zakonet kur shkoj ju tham po pse be po rim bashk hajde ndami me mire.Po edhe ndami nese vjen ndonje mik i larget.
    Merni si ta mirni por per femren eshte me praktike te rin anash se sa te rin me droje se mos po gabon ose duke bere hyzmet ter kohen.....
    Ne rregull Sueda s'ka gje te keqe nese te pelqejne zakonet qe sheh ne Shkup, por mbase edhe zakonet qe kemi ne Sh. jane po aq te admiruara e te shenjta nga ne.

Per cfare do gaboj femra? Kur je ne prezencen e miqve nuk ka gabime, te gjithe flasin sic duhet. E sheh pikerisht ky mendimi yt qe femra do bej gabime nese eshte ne prezencen e mashkullit, kete e shohim si dicka te prapambetur.

respekt për të gjithë postuesit

Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    tjeter pyetje????

Z.Gashi kjo teme e thej rekordi po ku mbetet qe spo merni pjes......
    të gjitha postimet jam duke i lexuar me shumë vëmendje. natyrisht edhe duke i analizuar. një herë nuk po flas, sepse në bazë të përgjgijevet tuaja jam edhe duke studiuar dicka që po më nevoitet për dicka tjetër.

respekt,
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Pse po gaboi e pret gjyqi? Varet nga edukata apo kultura qe ka secili. Mund te kete gruaja, femrat e shtepise me shume kulture se miku. Eshte miku ai ne pergjithesi qe matet mire kur flet se eshte mysafir. Sa per dijeni femrat jane shume here me te matura se meshkujt kur flasin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 23-05-2010 më 20:59

Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Ne periferi te parisit me mjafton te hapi dritare e ta shohe turen e efelit.
    Agim Metbala"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Postime
    78
    Ne rregull Sueda s'ka gje te keqe nese te pelqejne zakonet qe sheh ne Shkup, por mbase edhe zakonet qe kemi ne Sh. jane po aq te admiruara e te shenjta nga ne.

Per cfare do gaboj femra? Kur je ne prezencen e miqve nuk ka gabime, te gjithe flasin sic duhet. E sheh pikerisht ky mendimi yt qe femra do bej gabime nese eshte ne prezencen e mashkullit, kete e shohim si dicka te prapambetur.
    kjo sdi nga doli dy here i njëjti postim
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lati. : 23-05-2010 më 21:02

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Postime
    78

Leje Shkupin oj Zonjë , nuk do të thotë se përdorin ate tradite një nga 100 e të kapet i gjithe Shkupi . Mu më vijnë shokë nga Fieri e Tirana por asnjiher nuk shofin dallim , edhe pse nuk i respektojmë ato traditat e vjetra ne shtëpi .
    Shembull te njejte ka gjithandej te trevat Shqiptare , ka edhe ne Kosove edhe ne Shqipëri edhe Preshevë , edhe muhabeti ???

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Postime
    78
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    të gjitha postimet jam duke i lexuar me shumë vëmendje. natyrisht edhe duke i analizuar. një herë nuk po flas, sepse në bazë të përgjgijevet tuaja jam edhe duke studiuar dicka që po më nevoitet për dicka tjetër.

respekt,
    Çfare respekti ki ti ore , pse qenka Sueda femer a ?
    Po te kishe respekt nuk do e shkruje ''gjest primitive'' traditen e babagjyshit e stergjyshit tend .

Faqja 7 prej 41 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •