Close
Faqja 6 prej 41 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 408
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Po kur vijne gra ne shtepine tuaj largohen burrat menjane ne dhome tjeter?
    Sueda ti besoj se jeton ne fshat me aq sa tregon ti. Vetem ne fshatra hyjne e dalin shume, e ruhen keto zakone te prapambetura qe ty cuditerisht te pelqenkan. WOW!
    Duket qe s'ke pare shume. Kenaqesh me thashetheme grash.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 23-05-2010 më 20:28

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    drejt shume e drejt ca dun femrat ne nje tavoline me burrat
    kur vijne mit ca don gruja me ndej me na nigjue ca po kuvenojme
    apo me pa gruja fizikune mikut
    jo hic ne dhiome do e nryej
    JO SEKS PARA MARTESE

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    Ne se honepsim dot dhe Salen, ska lezet ta mbyllesh ne dhome gruejn. Se po e mbylle, te nigjon prej vrimes se celesit. apo do ja mbyllesh dhe ate. LOL

p.s. na trego t'pakten ku do e mcefesh celesin, para se te harrosh ku e mcefe. se ngeli grueja n'dhome fare.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Po kur vijne gra ne shtepine tuaj largohen burrat menjane ne dhome tjeter?
    Sueda ti besoj se jeton ne fshat me aq sa tregon ti. Vetem ne fshatra hyjne e dalin shume, e ruhen keto zakone te prapambetura qe ty cuditerisht te pelqenkan. WOW!
    Duket qe s'ke pare shume.
    hahahaha oooooo plasa.
    Jo mi po qfar fshati mi po une edhe kisha dashur te jetoj ne fshat por per fat te keq jam lindur ne zvicer e ritur ne France.zemer nuk eshte prapambeturi mos tja zgjat doren mesafirit qe vjen te ti eshte detyr e burrit ta nderoj musafirin e jo e gruas gruaja ska asnje obligim pse burri i bjen ne shtepi qfardo njeriu ajo i shiqon punet e veta ,e sa per mesafirin mos ke dert se edhe ai ndjehet me i shlir se sa mendon ti nese rin bashk me grat .e Kur vijn gra athere burrat e shtepis dalin nga shtepia e ne grat e kallim me muzik e muhabet kenaqemi.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Lol, une mbaj mend kur kam qene e vogel, ndonjehere futesha ne shpi (kur vija nga jashte) kaloja nga banjo te shkoja ne dhome, si e si te evitoja ndonjehere ca njerez qe sma kish qefi me i taku, dhe im ate me therriste, me kapte mat- hajde jepu doren miqve. Doja sdoja, u jepja doren dhe faqen bashke, pa harruar ti pyesja - si jeni, si ja coni.
    lol nga kjo kam vuajtur edhe une ....kur nuk doja meqe isha bere zgjyre duke luajtur poshte pallatit e duhet te laja kembet shpejt e shpejt edhe te nderroja rrobet..... eeee dija cdo me priste nese nuk nxirrja fytyren per ti takuar mysafiret lol. Biles fol e qesh i takoja.

Eshte e zakonshme qe mysafiri pyet, si e ke familjen e femijet, goca, cuni etj. edhe nese je prezent ne shtepi do i takosh sesben.
    Prandaj, mbase ka dalur edhe pak si emer qe vendet jashte shqiperise nuk jane edhe aq mike-prites sesa ne RSh. Ne i kushtojme vemendje jashtezakonisht te madhe mysafirit.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    Fut vetem miqte qe kane difekte fizike qe te jesh ne rregull. :P

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Sueda por kur vjen mysafir nje femer, a ja zgjat doren burri i shtepise???

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Mia@ une cdohere qe kam qen atje kam mesuar zakonet dhe i respektoj ,mbasi nuk shohe qe femra vuan apo eshte e perkulur nga burri.ose ne puetje eshte xhelozija ..por jo, kur shohe femrat atje me duken me te lumtura se sa neve qe jemi ne perendim po ju se dini se sa sefan e bejn atje burrat punojn e ata pos obligimeve qe kam per femijt dhe ti bejn punet.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    hahahaha oooooo plasa.
    Jo mi po qfar fshati mi po une edhe kisha dashur te jetoj ne fshat por per fat te keq jam lindur ne zvicer e ritur ne France.zemer nuk eshte prapambeturi mos tja zgjat doren mesafirit qe vjen te ti eshte detyr e burrit ta nderoj musafirin e jo e gruas gruaja ska asnje obligim pse burri i bjen ne shtepi qfardo njeriu ajo i shiqon punet e veta ,e sa per mesafirin mos ke dert se edhe ai ndjehet me i shlir se sa mendon ti nese rin bashk me grat .e Kur vijn gra athere burrat e shtepis dalin nga shtepia e ne grat e kallim me muzik e muhabet kenaqemi.
    Ta thashe dhe njehere qe nese burri sjell njerez kot ne shtepi me fal po ai nuk eshte burre. Per cfare i sjell? T'i tregoje shtepine sa te bukur e ka? Apo gruan? Shikoje por s'ke te drejte as ti japesh doren! Keshtu?

Gjersa i sjell ne shtepi eshte detyre e familjes ta respektoje mikun e familjarit te tyre. Po ju s'keni faj se i benkeni respektet si llafet vec e vec.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 23-05-2010 më 20:45

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Postuar më parë nga PINK
    Lol, une mbaj mend kur kam qene e vogel, ndonjehere futesha ne shpi (kur vija nga jashte) kaloja nga banjo te shkoja ne dhome, si e si te evitoja ndonjehere ca njerez qe sma kish qefi me i taku, dhe im ate me therriste, me kapte mat- hajde jepu doren miqve. Doja sdoja, u jepja doren dhe faqen bashke, pa harruar ti pyesja - si jeni, si ja coni.
    ha-ha
    urdher i prere per te respektuar njerezit qe vinin ne shtepi ,takoi ,pershendeti dhe ik shiko punen tende .Dhe une e kam pasur kete problem kur isha e vogel dhe rrija gjith kohen me inat biles qeshja dhe i perqafoja vetem kur me kishin sjelle ndonje dhurat se keshtu vec doren i jepja .

Faqja 6 prej 41 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •