Close
Faqja 5 prej 41 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 408
    Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    Dhe po te jete me i larget c'fare ndodh ?! Ti je ne shtepine tende aty ,c'fare mbrojtje kerkon ?!

Te qafsha moj shege qenke ti
    mbrotje deshta te them ska pse te mshifemi,oj zemer po pse mi me ju rakllamuar burrave te huj qe te neve e kan zakon vetem hyn e dali kur tju teke.e kur them te mshifemi sikur qe je e shlir ne shtepi tnde dhe vishesh si te duash kur vjen mesafiri duhesh te jesh e prezentuar
    oooo po ju se dini se sa shyret eshte keshtu.une pervete kenaqem e jo sikur ne shume vende tani ju jet goja burrave tu thene po shujni be se shkuan lajmet e xha smorem vesh apo kur tetja don te tregon ndonje shaka paksa te .......smundet ta thot kur ka te huaj
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhenet.M.S. : 23-05-2010 më 20:17
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    grate pervec kuzhines dhe dhomes se gjumit skane pse nohin tjeter gje
    vetem keshtu ushqehet familja e shendoshe
    JO SEKS PARA MARTESE

Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Sueda. Njeriu i larget nuk te vjen ne shtepi po nuk ishin te zotet e shtepise. Te njihesh me kusherinjte e dyte, trete ,apo miqte e familjes qenka turp?
    Qofshi ju qe jeni, por ne ne shtepi kemi takuar cdo njeri qe ka hyre ne deren e shtepise.
    Gjersa hyn ne shtepi konsiderohet mik i familjes dhe jo vetem i njerit prej anetareve te familjes.
    Te gjithe duhet te rrine e bisedojne (kuptohet nese duan) te njihen me mikun qe ka ardh ne familje. Nese burri nuk do qe gruaja apo vajzat e tij te takojne shoqerine e tij, atehere ben mire te mos i sjell fare ne shtepi. Le ti japi nje kafe ne lokal po te doje. Nuk do ngujohen femrat ne dhome tjeter te shtepise se tyre gjersa te iki miku. Po kur rri nje nate, apo me shume si ja beni? Fshehur rrini? Te
    mendosh qe ne kemi mbajt familje farefisi jo me dite por deri ne nje vit. Ju ka ndodhur juve?
    Po mi si skan mbajt sidomos ne kohen e lutes ne kosove ma mikpritje .ej spo di se si te shprehem por une se mar per shkelej ose ofendim per gruan pse sja preka doren mikut te huaj po ma mir mi po ku e edini ndosha ai para se tja zgjat doren ka fshi hunden berkkkkkkk.
    Agim Metbala"

Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    grate pervec kuzhines dhe dhomes se gjumit skane pse nohin tjeter gje
    vetem keshtu ushqehet familja e shendoshe
    ti tani e kenaqe krejt po ti qfar je ore fanatik fetar apo xheloz?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhenet.M.S. : 23-05-2010 më 20:26
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Sueda po dhe ne nuk rrime tere kohen pas mikut.
    Po na i ben vetem grate llafazane ? Une kur shoh tv nuk pipetij fare. Jane burri dhe cuni ata qe nuk rrine pa komentuar. :P Miku nuk ka ardh per te pare tv. :P
    Juve ju hyjne njerez ne shtepi pa ftuar? Njerez qe nuk i konsideroni miq? E kane fajin burrat qe sjellin njerez kot pa lidhje ne shtepi. Te ne hyjne vetem miqte dhe familjare. Nese e fut ne shtepi nuk konsiderohet dhe aq i huaj.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Ne te ardhmen, kur takoheni me Shqiptar nga Shqiperia beni mire ti zgjasni doren se per ndryshe e marrin si ofendim te madh. Kur ju vjen mysafir ne shtepi, beni mire qe edhe kalapucat qe dine me folur ti pershendesin per respekt.

Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Pse mi me u be sklave per cdo kend hajt mos keni dert se atyre ju konvenon se sa ti preke qfar do takllagjyny qe ka edhe perverca edhe te ndershem po hajde dija mendjen mashkullit ti.
    Valla une per vete me pelqen ky zakon grat veq e burat veq por per fat te keq eshte ka zhduket
    Agim Metbala"

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Ne te ardhmen, kur takoheni me Shqiptar nga Shqiperia beni mire ti zgjasni doren se per ndryshe e marrin si ofendim te madh. Kur ju vjen mysafir ne shtepi, beni mire qe edhe kalapucat qe dine me folur ti pershendesin per respekt.
    Lol, une mbaj mend kur kam qene e vogel, ndonjehere futesha ne shpi (kur vija nga jashte) kaloja nga banjo te shkoja ne dhome, si e si te evitoja ndonjehere ca njerez qe sma kish qefi me i taku, dhe im ate me therriste, me kapte mat- hajde jepu doren miqve. Doja sdoja, u jepja doren dhe faqen bashke, pa harruar ti pyesja - si jeni, si ja coni.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Nje min. ta kuptoj mire, eshte ndershmeri te mos takosh mysafirin?

Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    jo vallahi se preku per dore pa u siguruar qe i ka la duart edhe deti kos nu beft.
    Agim Metbala"

Faqja 5 prej 41 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •