Close
Faqja 4 prej 41 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 408
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Postime
    78
    Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    I nderuar nuk eshte puna qe mesafiri se shef te zojen e shtepis apo femijun te gjithe pershendeten por e zoja e shtepis apo nuset e reja sja zgjatin doren pos nese ka por pershendeten vetem me mirseredhe si jeni si ke familjen e tje e tje.
    E ke hangër moj Sueda me kta që i ke hy muhabetit kshu .Tash priti rend të '' civilzuarit'' , bile edhe njo 10 minuta prit kan me te than qe je e Avaganistanit , he-he ..
    Kurse pse e bojn Sicilajnet te njejten tradite , anej nuk i hyn hiq kta sepse nuk janë shqiptare bile edhe atyne ndoshta u thojne ''qashtu duhet''......

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    se kish tradite shqiptare si puna kesaj, wow.

me duket se po beni shaka.

andej nga arabia, shkreterirat ku femrat veshin nga 3 lloj carcafesh, po ndodh, po te shqiptaret qe flasin shqip, shqip ? hell no.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Si nuk ofendohet miku? Ti po ve ne pikepyetje karakterin, moralin e tij gjersa nuk del e takon mikun.
    Ka biseda qe behen vetem me femra, dhe te tjera qe nuk kane nevoje te ndahen sipas gjinive, perkundrazi bashkebisedimi midis sekseve te ndryshme te ben te mesosh shume gjera per seksin e kundert, si dhe gjera qe ti s'mund ti mesosh kurre po te rrish vetem me femra. Dhe e anasjellta.
    Kane nevoje dhe femijet per prezencen, e bisedat e te rriturve. Kuptohet per aq sa u takon te mesojne e degjojne sipas moshes.
    Eshte mungese kulture, privitizem, injorance ndarja sipas sekseve.
    Jo oj zemer te ne eshte si nder per femren.
    Kur them qe se rin bashka e kam fjalen kur ai mesafiri eshte me i larget se daja xhaxhi kusherini apo nipqet se kur jemi vetem ska mbrotje.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Lol u bëra gati te flejë po s'munda pa shënuar edhe unë!

PS: Disa po e quajnë prapambetje, ketë me te vërtet se kuptoje, çfarë ju pengon te tjerave çfarë unë me gruan time bej, ju gratë tuaja shitni po deshët unë me timen kam rregullat e mia.
    Rregullat kush i vendos? Gruaja ka te drejte ti bej rregullat,apo vetem ti zbatoje?

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    I nderuar nuk eshte puna qe mesafiri se shef te zojen e shtepis apo femijun te gjithe pershendeten por e zoja e shtepis apo nuset e reja sja zgjatin doren pos nese ka por pershendeten vetem me mirseredhe si jeni si ke familjen e tje e tje.
    Ateher qenka me kot,se çe mendoja.Qenka problemi vetem i dores.(Le te veshin doreza).

Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga Lati. Lexo Postimin
    E ke hangër moj Sueda me kta që i ke hy muhabetit kshu .Tash priti rend të '' civilzuarit'' , bile edhe njo 10 minuta prit kan me te than qe je e Avaganistanit , he-he ..
    Kurse pse e bojn Sicilajnet te njejten tradite , anej nuk i hyn hiq kta sepse nuk janë shqiptare bile edhe atyne ndoshta u thojne ''qashtu duhet''......
    hahaha ska dert lati ndoshta do ti bindi disi se edhe grave tona ju konvenon me shume keshtu se sa te hun ore e dakik per tju bere hyzmet si roktaric me qene.
    Agim Metbala"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Kur them qe se rin bashka e kam fjalen kur ai mesafiri eshte me i larget se daja xhaxhi kusherini apo nipqet se kur jemi vetem ska mbrotje.
    Dhe po te jete me i larget c'fare ndodh ?! Ti je ne shtepine tende aty ,c'fare mbrojtje kerkon ?!

Te qafsha moj shege qenke ti

Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Rregullat kush i vendos? Gruaja ka te drejte ti bej rregullat,apo vetem ti zbatoje?
    ska regulle kete atumatikisht eshte ne zbatim,nga vet grate po ju se dini se si kenaqen mi ata te ne,pos buken qe e pregatisin me se qajn koken per hyzmet.
    Agim Metbala"

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Varet çfarë rregulla, te dyte e nënshkruajmë kushtetutën.

PS: Me thuaj tani ku dëshiron te dalësh me ketë pyetje ti e SEKSIT tjetër lol
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Sueda. Njeriu i larget nuk te vjen ne shtepi po nuk ishin te zotet e shtepise. Te njihesh me kusherinjte e dyte, trete ,apo miqte e familjes qenka turp?
    Qofshi ju qe jeni, por ne ne shtepi kemi takuar cdo njeri qe ka hyre ne deren e shtepise.
    Gjersa hyn ne shtepi konsiderohet mik i familjes dhe jo vetem i njerit prej anetareve te familjes.
    Te gjithe duhet te rrine e bisedojne (kuptohet nese duan) te njihen me mikun qe ka ardh ne familje. Nese burri nuk do qe gruaja apo vajzat e tij te takojne shoqerine e tij, atehere ben mire te mos i sjell fare ne shtepi. Le ti japi nje kafe ne lokal po te doje. Nuk do ngujohen femrat ne dhome tjeter te shtepise se tyre gjersa te iki miku. Po kur rri nje nate, apo me shume si ja beni? Fshehur rrini? Te
    mendosh qe ne kemi mbajt familje farefisi jo me dite por deri ne nje vit. Ju ka ndodhur juve?

Faqja 4 prej 41 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •