Close
Faqja 2 prej 41 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 408
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Ti japesh gji,femijes ne publik,eshte nje gje normale.Te pakten per grate qe kan jetuar ne ish qytetin e Tiranes...
    Pjesen tjeter nuk e kuptova.
    po serafim. besoj kur të të vijë dikush mysafir te ti, gruaja jote ( nëse je i martuar) i zgjat dorën mysafirt dhe i thotë mirë se erdhe.

Ka treva ku kjo nuk bëhet se është turp gruaja t'ia zgjasë dorën shokut të burrit!!!!!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    treven nuk e them, sepse po më duket përgojim. Kjo është e vërtetë dhe besoj ndonjëri nga lexuesit do ta nxjerrë. Ka rrezik që pjesëtarët e asaj treve mos të marrin pjesë. Nëse nuk paraqiten ata - edh ekjo tregon se për cilën/cilat trevë/a bëhet fjelë.
    Të besoj se nuk e beson këtë, sepse as unë nuk e kam besuar këtë.
    Por mos harro se po përhapet edhe në treva tjera avash avash!!
    Nqs eshte e vertet ,ky zakon turk nuk duhet praktikuar ,eshte injoranc dhe munges edukate ndaj njerit apo tjetrit kur te vjen ne shtepi .Me nje fjal kur me vjen burri i motres ne shtepi mua ,une duhet te fshihem dhe mos te dukem per sa dite ai mund te rrij ne shtepine time ?!Prandaj thuaje ne cilen treve se nuk ka ndonje gje te keqe ,vetem duhet injoruar ky zakon .
    Hajde injorance qe une nuk e paskam degjuar ndonjehere .

tani dua te besoj se kjo ndodh si puna e ferexhese qe femra mos terheqen mashkullin
    skllaveri domethene
    me ka ndodhur ne nje dasem ne turqi kur na grumbulluan ne nje dhome te gjithave
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Pershendetje Z.Gashi eshte e vertet kete qe thoni ,une do te shkruaj per shqiptaret e maqedonis.
    Ne shume fshatra si dhe ne qytetet tona ka shume gra qe jo se jo te pershendetet per dore por as qe i del karshi mikut apo ndonje burri te huaj, a eshte ne pyetje zakonet traditat a feja smund ta dij por akoma ndodh dhe vazhdon kjo edhe ne kete kohe.Mua per vete sme shokon kjo jam mesuar bile kur shkoj edhe une nganjeher per te respektuar familjen pershendetem me levizje koke.Por ka edhe nga ata qe jo per dore por edhe ngryk e marin mesafirin si gjest vllezerore.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ju lumte ketyne grave
    te ruhen akonet tona mos te bahena si evropa prostitut
    JO SEKS PARA MARTESE

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Po me thoni oda, apo oda e burave ka e ka prejardhjen ?
    Nga turku feja apo tradit e shqiptarve?
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Nga Kosova besoj....futu njehere ne forumin fetar e do shohesh qe ka veta te cilet besojne femra te dali ne dhome tjeter kur futet nje mashkull jo-familjar ne shtepi per vizite.
    Mendje alla turke, pastaj kane fytyre te na shajne ne me normat taman normale Shqiptare komunista te xhaxhit Enver.
    Ne kosove apo ne shqiperi edhe ne kohet e para gruaja takonte ,jepte doren pershendeste ,shtronte sofren etj ,etj .Se nga mbiu ky zakon tani une se marr vesh ,feja i budalleps njerezit se zakon i shqiptarit nuk ka qene ndonjehere dhe sbesoj te jete mos respektimi i mikut ne shtepi .

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    po serafim. besoj kur të të vijë dikush mysafir te ti, gruaja jote ( nëse je i martuar) i zgjat dorën mysafirt dhe i thotë mirë se erdhe.

Ka treva ku kjo nuk bëhet se është turp gruaja t'ia zgjasë dorën shokut të burrit!!!!!
    Nuk duhet ofenduar asnje treve...dhe kur jan treva kot...
    Njerez qe nuk din te respektojn vetveten,e jo me mysafirin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Postime
    78
    Ajo ndodh te familjet qe jan me shum fetare , ose ne përgjithsi nuk ka shum ashtu .
    Pastaj nese e shikoni me fe krishtere , eshte po ashtu njejteme në Bibel që gruja mos te përshendetet per dore me mashkullin , ashtu që shiqone fejen e juve e mos u kapeni gjdo her per Musliman se sidomos feja juaj ka lan pas vete vareza masive , dhunime femijesh , masakra femijesh , shembulli me i mire vetem para disa vitesh ne Yugaslawi .

ademgashi_dk
    Ti quje si te dush , nuk eshte hiq interesant se si e qun ti .

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    Ne kosove apo ne shqiperi edhe ne kohet e para gruaja takonte ,jepte doren pershendeste ,shtronte sofren etj ,etj .Se nga mbiu ky zakon tani une se marr vesh ,feja i budalleps njerezit se zakon i shqiptarit nuk ka qene ndonjehere dhe sbesoj te jete mos respektimi i mikut ne shtepi .
    Po pra pikerisht!! Nuk do habitem nese do turren fetaret tek kjo tema e ta mbrojne si tradite e lashte Shqiptare mos takimin e mikut kur vjen mysafir.

Sueda , oda do te thote dhome, me sa di une nuk percakton dhome burrash por vecse dhome ne shtepi.

Faqja 2 prej 41 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •