"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Nqs eshte e vertet ,ky zakon turk nuk duhet praktikuar ,eshte injoranc dhe munges edukate ndaj njerit apo tjetrit kur te vjen ne shtepi .Me nje fjal kur me vjen burri i motres ne shtepi mua ,une duhet te fshihem dhe mos te dukem per sa dite ai mund te rrij ne shtepine time ?!Prandaj thuaje ne cilen treve se nuk ka ndonje gje te keqe ,vetem duhet injoruar ky zakon .
Hajde injorance qe une nuk e paskam degjuar ndonjehere .
tani dua te besoj se kjo ndodh si puna e ferexhese qe femra mos terheqen mashkullin
skllaveri domethene
me ka ndodhur ne nje dasem ne turqi kur na grumbulluan ne nje dhome te gjithave
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Pershendetje Z.Gashi eshte e vertet kete qe thoni ,une do te shkruaj per shqiptaret e maqedonis.
Ne shume fshatra si dhe ne qytetet tona ka shume gra qe jo se jo te pershendetet per dore por as qe i del karshi mikut apo ndonje burri te huaj, a eshte ne pyetje zakonet traditat a feja smund ta dij por akoma ndodh dhe vazhdon kjo edhe ne kete kohe.Mua per vete sme shokon kjo jam mesuar bile kur shkoj edhe une nganjeher per te respektuar familjen pershendetem me levizje koke.Por ka edhe nga ata qe jo per dore por edhe ngryk e marin mesafirin si gjest vllezerore.
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
ju lumte ketyne grave
te ruhen akonet tona mos te bahena si evropa prostitut
JO SEKS PARA MARTESE
Po me thoni oda, apo oda e burave ka e ka prejardhjen ?
Nga turku feja apo tradit e shqiptarve?
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Ne kosove apo ne shqiperi edhe ne kohet e para gruaja takonte ,jepte doren pershendeste ,shtronte sofren etj ,etj .Se nga mbiu ky zakon tani une se marr vesh ,feja i budalleps njerezit se zakon i shqiptarit nuk ka qene ndonjehere dhe sbesoj te jete mos respektimi i mikut ne shtepi .
Ajo ndodh te familjet qe jan me shum fetare , ose ne përgjithsi nuk ka shum ashtu .
Pastaj nese e shikoni me fe krishtere , eshte po ashtu njejteme në Bibel që gruja mos te përshendetet per dore me mashkullin , ashtu që shiqone fejen e juve e mos u kapeni gjdo her per Musliman se sidomos feja juaj ka lan pas vete vareza masive , dhunime femijesh , masakra femijesh , shembulli me i mire vetem para disa vitesh ne Yugaslawi .
Ti quje si te dush , nuk eshte hiq interesant se si e qun ti .ademgashi_dk
Krijoni Kontakt